E pse kshu un sjom nai cun Sumpatik ...Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] tedi, do na e prishesh mendjen me ate avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
UNe nuk PYeta se mos ato PUthje ishin per mua . Sepse une i jap dhe i marr kur dua vete . ASnjehere nuk dua te mi falin dhe nese mi falin ahere jom bo Plak dhe niperit mi falin ato ... Dhe sa per Frasherin atje kom pas Sukses t mire dhe tani ke Frasheri 2 serish kam sukses ...Fillimisht postuar nga irene:
[qb] nje kazanove te vertete nuk ja falin puthjet por i rremben, nuk e di a vlen kjo per frasherin apo jo ... /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Problemi qendron qe ti nuk i di limitet e mija...Fillimisht postuar nga irene:
[qb] Vendim
Sot me 6.11.2003 une e neshkruara Irene (per disa qeshur) caktoj Triny si administratore e puthjeve te mia. Qe nga momenti i aprovimit te ketij vendimi puthjet do kalojne ne administrimin e Triny per ti shperndare dhe perdorur ato si ta shohi ajo te arsyeshme.
Ky vendim merret i formes se prere dhe hyn ne fuqi ne momentin e postimit te tij.
trin ta ngeca /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
avatarin e ke shume simpatik aman, mgjs une rradh ndalem tek pakja e jashteme :wink: /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E pse kshu un sjom nai cun Sumpatik ... [/qb]Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] tedi, do na e prishesh mendjen me ate avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Kujdes se mos na japesh gje sot... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga irene:
amo xiim mo xiiim ma paske kerku dhe une se paskam marre vesh ... that's to bad /pf/images/graemlins/wink.gif
si i bie tani kam qene une e pavemendshmja apo ke qene ti qe s ke dit me ma kerku ???
:shrug:
Ca t Prezantoj un mi mu mnjofin t gjithe . Cun I mire Cun Per smari Cun Per shpi . Ala i PAprish Vetem 3 Here kom Dale ka Shpia ene KUr kom Dale ka qene Noten sme Ka pa Njeri ...Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]avatarin e ke shume simpatik aman, mgjs une rradh ndalem tek pakja e jashteme :wink: /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E pse kshu un sjom nai cun Sumpatik ... [/qb]Fillimisht postuar nga Triny:
[/qb]
mireerdhe ne terapi
do ta prezantosh pak veten :devil:[/qb]