Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Fillimisht postuar nga Triny:
po terapistja ka per detyre tju ndihmoje te merrni vete vendimet ne jete, jo tua bej gjerat gati /pf/images/graemlins/laugh.gif

keshtu qe jepni mendimin tuaj, cfare merni persiper dhe cfare sua mban :goofy: ene ti bejme keto lsitat se u bome me keq se me zgjedhjet
Ate po kerkoj Trini nje ndihme, po deri tani hic.
Thashe se do na ndihmonte ajo lista me ...... po aha deri tani as nje liste s'eshte bere...

Marrim persiper shume gjera.. :wink: .. Te pakten nga ana i me s'ka pse te kete probleme.. :rolleyes:

P.S. anetaret duhet te regjistrohen nga nje here perndryshe marin perfitime te pamerituara... :smash:

b.k.

Primus registratum

mirese-erdhet

p.s. shyqyr qe sjemi ne terapime vertet se ma hoqen te drejten per gjithe jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por, pranoj me krahe hapur metoda te reja dhe te guximshme te kryerjes se terapise, dhe nese bota nuk eshte zhvilluar end ne ate stad sa te pranoje novacionin tone, atehere prblemi eshte i botes jo i joni.

:thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kerkoj anonimitetin tim /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]

pak si vone, po nejse te shofim cmund te behet, po ku te te fshehim??? se jo per gje, po te njohin te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

hej hoto, na thuj i cik do me marr pjese tek listat apo se ke nda menjen, mgjt po u fute ne lsite sdo dali me nje terapist :lol: :lol: :kiss:

gezim lame

Primus registratum

Mos bej gafe Trini dhe e ve Hotin te lista se bohet nami..
Na mblidhet gjithe AF ketu ne rradhe e s'na del koha as per tu pa me njoni tjetrin.....

Mgjth se ka edhe nje zgjidhje te futet hoti me emer te koduar... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

booo nje cike mungova une nami ketej
Trin me lejo qe ti hapim syte njerezeve se ngelen duke hedhur parrulla destruktive qe ne nuk mbajme premtimet tona ...
sa per sqarim lista eshte hartuar, miratuar nga presidentja dhe mbasi eshte kodifikuar ju eshte eshte shprendare en menyre diskrete dhe kofidenciale antareve respektive me ane te PM nqs nuk keni marre asnje PM (strange) keto kohet e fundit atehere do jete ndonje problem i linjes se internetit pasi ne detyren tone e kemi permbushur me se miri

booh sa llafeshkruajtese jam bere sot, kerkoj ndjese per shpenzimin e kote te shkronajve /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave:

olti

Neo

Mgjth se ka edhe nje zgjidhje te futet hoti me emer te koduar...

Une propozoj emrin e koduar "ajo qe leviz bythet" /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu e bejme me emer si indianet e Amerikes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Kam nje kersheri te njoh me mire kete qe ndryshon nicket cdo dite dhe qe sot e paska Irene! :rolleyes:

:wave:

qeshem

Primus registratum

neo /pf/images/graemlins/smile.gif

une jam irene te pakten kshu kam vendosur te quhem per nje kohe te papercaktuar edhe pse nuk e marr vesh pse disa me therrasin Qeshur /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Ok, ty do te quajme "rreze drite ne nje pyll vjeshtor" (pak si gjate, po hec ma se te shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif )

:kiss:

qeshem

Primus registratum

wow me kishin thene qe ishe sweet po kaq shume del jashte parashikimeve te mia
:wink:
thx per nick /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

kur do ma nisni pm-in ene muve..se bo vaki ka qon plot kur e keni nis ju /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

I duruari i fituari Hoto.. pa merak kembengulja perhere shperblehet.... :wink:
Vetem mos u dorezo se pretendohet te jete teRRapi e suksesshme......
Te pakten keshtu ishin premisat ne fazen e pare.. :wink:

heart4.gif

:angel:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cer listash mi?! :confused:
do na pajisni ene me kartele tashti ee?! :rolleyes: :eek: [/qb]

jo jo, kartelene ta kemi dhene qe para nje viti :lol:

hej, kemi nis nje lloj terapie te re (shume te guximshme) qe konsiston ne puthje dhe perqafime, tani thjesht po bejme lista se nga duhet nis, se po su sqarun gjonat bohena lomsh pasaj)

nqs do me u fut ne liste, kerko i cik neper faqe dhe do ta gjesh listen. /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj vendos vetne ku te kesh qejf