_______________Fillimisht postuar nga Son-Goku:
[qb] Kam nevoje prap per terapi grupi!
Por do doja nje trajtim special nga ana e terapistes :devil: :goofy: [/qb]
_____________Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]C'paske qene mi qeshme per te ndrru emra e avatare .... booohh sikur mos te te shifja ketu do te ngaterru per ndonje anetare te re... :![]()
Ene bo sikur s'te pelqejne "bizhuterite" dhe "zbukurimet"... :wink:
Publikoje ate "listen" e famshme duke prit jam, vetem vendos kode.... [/qb]
bizhuterira sikur nuk shoh vetem pak makiazh te lehte kam vene thjesht te behesha pak me e paraqitshme per tu prishur mendjen atyre qe kishin vendosur te na braktisnin ... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ximi:
[qb]C'paske qene mi qeshme per te ndrru emra e avatare .... booohh sikur mos te te shifja ketu do te ngaterru per ndonje anetare te re... :smash: :smash:![]()
Ene bo sikur s'te pelqejne "bizhuterite" dhe "zbukurimet"... :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Publikoje ate "listen" e famshme duke prit jam, vetem vendos kode.... :wink: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Forumi eshte "forca e fjales dhe mendimit", /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga irene:
bizhuterira sikur nuk shoh vetem pak makiazh te lehte kam vene thjesht te behesha pak me e paraqitshme per tu prishur mendjen atyre qe kishin vendosur te na braktisnin ... /pf/images/graemlins/wink.gif
Me sheno dhe mua, por jashte liste dhe pa numra :idea:Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] fillon lista
1. triny
2. qeshur
3....
vendosni vete
une vetem per keto te dyja kam leje :lol: [/qb]
Ke vendos te largosheh edhe ti nga AF korde... :wink:Fillimisht postuar nga Kordelja:
anonim :idea:![]()
_____________Fillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb] Dmth un' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
______________________________Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] anonim :idea:[/qb]