Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

kesak i them une terapi grupi, ka lezet, une jam dakort me rotacion /pf/images/graemlins/laugh.gif

he se bej shaka, si i tha ai xhaxhi asaj tetes

"Memi,Memi, une mezi ta dal ty jo me t'ja dale nje grupi te tere" :goofy:

qeshem

Primus registratum

ka ngel ndonje rob knej, se ky shiu na e hoqi dhe gjumin sonte... njecike terapi s do ishte keq; trini moj mistrece ke dy alternativa o ma mbeshtet mendimin 100% ose ma mbeshtetet 100% zgjidh e merr mos ki frike se do e rregullojme rotacionin sipas qefit qe mos na bije ndonjeher rradha te dyjave /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

rri tashti se me duket se do na shtohet grupi.

me kujtohet me te vertete ajo loja me shishe dhe kujtoj se sa cilter ka qene femijeria jone, (qe mos u kthefte kurre) /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

hej la

prape as'i rob knej ???
c'o kjo terapi grupi qe i paska bo efekt te gjitheve pervec meje :cry:

shihemi ne gjygj rembursimet 100% :smash:

gezim lame

Primus registratum

Ketu jom mi Qeshme he .... e paske bo nermen me trinin me fillu terapi.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si e keni bo nermen me e nda rradhen me ke do filloni... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

ximiiii

pyetjet e tua i perkasin politikes se manaxhimit te brendshem te terapise dhe si te tille jane konfidenciale, per ju do te ngelet ne fuqi akoma efekti surprize ... /pf/images/graemlins/wink.gif

ne darke me leni gjithmone vetem te keqiiiinj :cry:

b.k.

Primus registratum

po ke quan darke ti qeshur

ximit it lejohet se eshte nja 6 ore mbrapa, une jam vetem nje ore, po une i kam te vonan netet (dmth pas 11 aty tek juve)....

shrpesojme te behemi me mbare se shpejti :wave:

p.s. te gjitha regullohen me konsensus

qeshem

Primus registratum

meqenese cfare do emri te ve une, po qeshur do me therrisni po dorezohem :goofy:

trinush darken dhe une pas 11 e kam /pf/images/graemlins/wink.gif , nje fare kohe filluat te ofronit gjera te mira ketej, c eshte ky stil dietik qe ju ka kapluar ??? :confused:
duaaaaaaaaa kokoooooo

b.k.

Primus registratum

jo jo mbaje ate qe kishe,

si te duash

some cheese and french bread /pf/images/graemlins/wink.gif

cheese.jpg

pain.jpg

b.k.

Primus registratum

images

na falni se harruam veren

hajde bujrum

p.s. ci bera vetes, tani po me haet buke /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

zgjidheni vete kush eshte kush
une sdu pergjegjesi

dhe vendin si doni te uleni /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Shif shif qeshmja na paska bo qejfin.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une ate shkrimin 10 min pas teje e kam bo qeshme, po ti nga ike...
Meqe po rregullo indentitetin ne AF te duhet edhe nje Avatar persmari se ai s'o gjo me duket ...

Haha trini me buke e me djath s'ka "diete" korrekte... /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem me fruta... :smash:

qeshem

Primus registratum

heej back again :wave:
bera kthim ne identitet tani pa zbukurime tualet dhe bixhuteri /pf/images/graemlins/wink.gif

ketej e paskeni shtruar mire /pf/images/graemlins/smile.gif , trinush une aty nga arushat do preferoja te isha ai i vogli per arushet prinder vendosni vete, por do preferoja te mernit dhe konsensusin tim per zgjedhjen e prinderve te mi :tipsy:
hv nice weekend

ps. nese i ka ngel ndonjerit pishman se nuk voton dot neser mund te ofrohem une te votoj ne vend te tij meqe vete akoma nuk kam vendosur se per ke te votoj :shrug:

b.k.

Primus registratum

una, una
per edi ramen
plssss
/pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

dhe qe me thoje dieta sben mire :cry:

jo une ketu nje modhe dhe nje portokal kam, po ne fantazi ha dhe te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse spo kapemi asnjehere neve me

lemsh puna

p.s. do te vi njeri ne cinema sot ore?

gezim lame

Primus registratum

Qeshme amon per kete te dush voto vetem per ate mos e hudh voten... :mad: eshte gjynah.. :mad:

Trini dal "vullnetar" per kinema, vetem une kam qejf filma "jo hollywood-iane".. :rolleyes:

b.k.

Primus registratum

o xim sikur sngelet shume alternative, ke te dush- aty dy jne po svotove per njerin do te votosh per tjeterin

dhe pikerisht aty eshte thelbi i muhabetit, ska alternativa prandaj voto per te keqen me te vogel
:shrug:

shofim ndonje vidjo atehere sepse, kinemaja ka vetem asthu filmash :idea:

b.k.

Primus registratum

po eshte pak si shume romantik, do na boni me qajt, apo se kemi zemren e dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif

po si te dush ti Neo,

mua me eshte tekur per "the name of the rose" :shrug: