Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Wow kush qeka "qeshmja"... /pf/images/graemlins/smile.gif
s'kam kohe po shpresoj te jesh mire.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithe te mirat dhe duku se ketu jemi perdite te kjo teme tani... /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

b.k.

Primus registratum

hej po ne te gjitha keto te mirat i kemi me korrespondence...si dhelpra me rrushte /pf/images/graemlins/laugh.gif

jojo, se Ximi e ka zemren e mire, dhe do te na jepte dhe po te ishim aty afer katundit te tij

ximi i bashkojme keto katundet tona dhe bejme nje qytet...une dua te bej zv kryetaren e bashkise, (vendin e kryetarit ia le ndonje tjetri se ka shume pergjegjesi) :goofy:

gezim lame

Primus registratum

Hmmmm goxha post ai i kryetarit te bashkise, :rolleyes:

Pse jo e hudhim kanditaturen... vetem nje gje e kam inot, kush rri e bo fushate elektorale me kandidatet e tjere dhe si vje puna pastaj s'i duhet e fito s'e fito.... :rolleyes:

po i fus i dor fiq, kete vit s'i kam provu fare..

figs250.jpg

olti

Neo

Hmmmm! Ca u beka ketu!! Si themelues ca me jepni?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

kafen ekspres se turke se pi ... plus dhe nje rob qe te pi kafen se vetem nuk shtyhet, me kusht qe te mos jete shefja ime se 10 ore ne dite vetem ate shoh

c eshte kjo kurrnaceri e madhe qe ju ka kapluar dje fluturonin birrat dhe frutat sot as per nje kafe nuk ju ndihet zeri
nuk eshte as fund muaji qe te keni ngel pa kacidhe... te keqiiiiiinj qe s ma jepni kafen :cry:

ilva

Primus registratum

He more ti hajde ta pish po deshe , do ta sjellim edhe aty pale.

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Hmmmm! Ca u beka ketu!! Si themelues ca me jepni?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
____
te mjaftojne nja dy :kiss: :kiss: apo do dhe ti ndonje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

atehere, une ju ftoj te gjitehve per cfare tju doje zemra te pubi im, (bojme dhe kafe /pf/images/graemlins/wink.gif ) ene bojme dhe i dore muhabet se na morro malli :wave:

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] He more ti hajde ta pish po deshe , do ta sjellim edhe aty pale. [/qb]
po me thuj se ku se erdhaaaaa :confused:

ej jam femer une prish pune ??? /pf/images/graemlins/wink.gif (me vrau syrin ajo " he more ti" perdoret " he moj ti" apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif )

triny c eshte ky pub ne mes te dites moj xhane ???
apo vejme batanije leshi te penxheret qe te behet erresire ( si ne kohen XIX :lol: )

ilva

Primus registratum

Ky eshte truku kur e s'e di ça je . Pastaj ti pse e zbulo veten keshtu nuk mund te rrish i her si mashkull e ,m.gj.th nuk prish pune hajt na befte mire. :confused:

qeshem

Primus registratum

iiii prandaj s ma varnin ca e ca ketu se kujtonin se isha mashkull :cry:

he mos u bej pishman per kafen se dhe femer mire jam :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ketej nga jemi neve plasin pubet jo ne mes te dites po qe ne pike te mengjesit, prandaj ngelem tek AF Neve.

po mire, sikur i thate te gjitha juve ketu siper, ca ju ngeli per anonim :lol:

gezim lame

Primus registratum

WOOW "qeshme" prape ke ndrru emer dhe avatar.. :eek: :eek:

Trini jepi se grupi u formu, na jep no terapi per t'u largu nga Af-ja se na eshte bo mikrob s'na hiqet....

Nga duhet me fillu... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

po u largove nga af-ja ti une kaloj tek tema depresion ose vetevrasje

eshte terapi grupi kjo ximi, nuk lihen te tjeret ne balte :cry:

gezim lame

Primus registratum

Amon po atje te psikologjia i bikemi kot legenit mesa shof.......
He pra nga tia fillojme ..... :smash:
Vetem me ia math nga AF-ja e kam vendos se e kom bo boze fare .... me eshe ngjit si mikrob.... :mad:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Triny:

te mjaftojne nja dy :kiss: :kiss: apo do dhe ti ndonje kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/QB]
Do doja nje ato te parat, por qe te zgjase me ore te gjata /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:

[/qb]
Do doja nje ato te parat, por qe te zgjase me ore te gjata /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/QB]
/pf/images/graemlins/blush.gif :wub:

shpresoj jo kur te jemi mbledhur per terapi grupi :lol: se nuk funksionon hic pastaj, dhe na nxoren perjasht

qeshem

Primus registratum

po te kishte gjithsecili nga nje puthes per koke une do isha fine /pf/images/graemlins/wink.gif

dicka me rotacion derisa te testoheshin te gjithe puthesit akoma dhe me mire ... :lol: