MIresetevish edhe ti ... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] du dhe un du dhe un...t'shkoj ne shqiperi dmth [/qb]
MOs u zini me mos U zini Dy faqe kam une nje per njeren Nje per tjetren . Pastaj nderroni krahun dhe ja doli ene faqja tjeter... :thumbsup:Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Mijuki:
du dhe un du dhe un...t'shkoj ne shqiperi dmth
Hajde shkojme bashke!Po ama TEDI-n do ta puth une e para!Madje dua ekskluzivitetin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a rrofsh tina!! cin te shofesh mrrug boji te fala na una (emrin e di vet ti),ho se mnjofin po ho /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] A ju rrofshi . HOte T fala i boj une TIrones Per ty ... Loreno ene un pra derisa t vish PO ti jap kshuja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Rrofsh me rrofsh . U pa PUna po qethem tullac qe te krijoj dhe nje Faqe tjeter .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Ah sa mire qe s po vika kjo Miyuki.Desh ma ngriu gjakun! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Miyuki!Une po kthehem per pushimet e veres,TEDI-n po ta le per ato te dimrit.Si thua ti??
/me puth te dyja faqet e TEDI-t :kiss: :kiss: [/qb]
KUsh o ky me se komshi se kom pas ...Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] E ben dot si Fabien Barthez????? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aha Pranej se njifsha une . THashe se mos ishte nai xhepist i lagjes time qe spo m vijshin infot per te ...Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Ish portieri i kombetares franceze mo! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]