Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] as une skam mbaruar pune panevaresisht se kam ngrene dhe darken /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire thone qe kush s'kerkon s'gje asigjo. Une t'a kisha dit qe kishte kaq popull dje ketej verdalle i kisha bere naften punes! E mire.. per here tjeter! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"Have I told you lately..." [/qb]
mend per here tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

hi kalamajaaaaa
ca po sajoni na i gjo??
epremte sot!!
dielli shkelqen zogjte cicerojne
(I'm not high)

b.k.

Primus registratum

Ne sensin qe ske marre ndonje gje, apo nuk je mire me humor? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sqarohu se ngaterrohet mileti keshtu or taj /pf/images/graemlins/tongue.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sa shpejt qe iku dhe kjo jave :wave: Nje dite po i ankohesha dikujt sa i shkurter ishte weekendi, e mendon gjithe javen dhe ato dite duket sikur fluturojne .....Me tha Ketu qendron bukuria, sepse weekendet ndjekin njeri tjetrin dhe sapo mbaron njeri fillon dhe pritja per tjetrin /pf/images/graemlins/smile.gif

epremte

Primus registratum

ne sensin qe nuk kam marre gje /pf/images/graemlins/wink.gif

megjithese ajo kafja e mengjesit me solli i cik si shume ne humor sot.
kam flejt si qen-gj deri ne oren 6.30 te mengjesit sot. u kenaqa!!

epremte

Primus registratum

Leila kam nje kolegun tim ketu ke puna qe sa vjen ne mengjes thote "ora 4 pa i cerek duhet me ik n shpi."

mgj.ate per mua e premtja eshte dita me fun e javes.
sa vje ne mengjes shef njerez te gezuar, me xhinset me cop cop qe i kane pas qe para 10 vjetesh(O casual Friday o s'ka). Dhe nje spiuni te te madhit qe kemi ketu i vjen plasja se s ka ca te thote, se e kemi me rreguullore te bardhe mbi te zeze "pervec diteve te Premte" .
zyrat xhan xhin, ajo kafexhija 200-vjecare qe kemi qull ne djerse nga puna...
Fjala e dites eshte "kismet nga e hena" dhe kaq mjafton qe bashkebiseduesi ta stakoje tunin nga puna dhe te te ftoje per kafe. :thumbsup:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga -E.T.-:
[qb] :sleep: [/qb]
gjume te embel [/qb]
Ja miredita ty :kiss: dhe te gjitheve! :)

Si jeni sot?! :rockband: [/qb]
Rehat fare, prape valle skoceze nese i ka ngelur njeriut mendja sot. :rolleyes:

gjes gjes trendafil me vese :kiss:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mary Poppins:
[qb] Fjala e dites eshte "kismet nga e hena" dhe kaq mjafton qe bashkebiseduesi ta stakoje tunin nga puna dhe te te ftoje per kafe. :thumbsup: [/qb]
Sa me mungojne ato kafet dhe nje dore e mire thashethemesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Neolina ku e ke avatarin me bebin qe bente kollotumba :eek: S'kishte kush ta nderonte panolinen ??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

hiii ktej /pf/images/graemlins/wink.gif

leila ke nderruar avatar je bere me sycka te medha /pf/images/graemlins/wink.gif

o popinsi sikur s ti pashe ato xhinsat e vjetra une te casual friday /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Kush do me shoqeroje ne vaske?
pbath.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

ku me pe ti mua ti ishe :sleep:
ja do me shohesh tani qe me xhinse jam

b.k.

Primus registratum

[qb]
without_you.jpg

Pafshim :wave: [/qb]
une une, :wub: te dielen ber anje foto shume te ngjashme, do te ta dergoj :kiss:

b.k.

Primus registratum

[qb] Kush do me shoqeroje ne vaske?
pbath.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne vaske jo po ketu me gjithe qejf, bejme dhe gara po deshe /pf/images/graemlins/wink.gif

swimming%20pool.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Trin po pse na shton gjendjen e depresionit /pf/images/graemlins/laugh.gif (cti besh kur je njeri emotiv....)
Irenke vetem sa bere Pikabu dhe u zhduke sot /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Trin po pse na shton gjendjen e depresionit /pf/images/graemlins/laugh.gif (cti besh kur je njeri emotiv....)
Irenke vetem sa bere Pikabu dhe u zhduke sot /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hmmmm po me kete teorine e re je realist jo emotiv per te qene depresive /pf/images/graemlins/laugh.gif

DO vi njeri ne pishina (mua po me ze gjumi kete ne karrige dhe mendo kam 1 ore pishina dhe 4 ore vallezime skoceze qe me presin sot.... aaaaaaaaaaaa) do me zere gjumi ne kembe :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Trin po pse na shton gjendjen e depresionit /pf/images/graemlins/laugh.gif (cti besh kur je njeri emotiv....)
Irenke vetem sa bere Pikabu dhe u zhduke sot /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hmmmm po me kete teorine e re je realist jo emotiv per te qene depresive /pf/images/graemlins/laugh.gif

DO vi njeri ne pishina (mua po me ze gjumi kete ne karrige dhe mendo kam 1 ore pishina dhe 4 ore vallezime skoceze qe me presin sot.... aaaaaaaaaaaa) do me zere gjumi ne kembe :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une, Une, Une .....me merr me vete vetem ketu sdu te rri, pleeeease :rockband:

bebivogel

Forumium maestatis

Une vi ... duhet me kerku edhe rrobet e banjos ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...