Grupi i forumisteve anonime!

qeshem

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

shpejt u kujtove me ardh ti ... :smash:

ke ndonje gje kunder shefit tat ti, meqe e kthym dite proteste shefash knej /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Joline ke ndoi gje kunder bjondve ti ( se un kam /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Irena, eshte hap nje tem aty kujt doni ti bini me shpulle, beje shefin antar forumi, futja dhe i shpulle per qejf pastaj :lol:
Lilly, po aty lart e ke ate qe po kerkon, ta ka bere gati Trini /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
s'pashe ndonje me kaçurrela unaaa /pf/images/graemlins/frown.gif
kur s'ke pulen do hash sorren...
me mire sorren se pa gjo :shrug:

b.k.

Primus registratum

mire ngjyren e flokeve dhe te syve e kuptoj, po kacurrelat chyjne ketu :shrug: :lol:

mgjs ka dhe bigodina :tipsy:

true confidental

Forumium maestatis

Welcome Tefta :wave: ,
a na e kendon ate kengen fer, fer ma ben fustani etj, etj /pf/images/graemlins/smile.gif

epremte

Primus registratum

Shefi im...
po fillova une me gjithe ankesat qe kam ndaj shefit tim une ju do thoni sa gjynaf tefta. pastaj per proteste ndaj shefave te mi ka kush mendon andej nga ekonomia :smash:

epremte

Primus registratum

po prita gjithe diten se mos vinte njeri tia kendoja fer ferin po nuk erdhi..
tani qe mbaroi dhe orari zyrtar i humba shpresat

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Tefta:
[qb] po prita gjithe diten se mos vinte njeri tia kendoja fer ferin po nuk erdhi..
tani qe mbaroi dhe orari zyrtar i humba shpresat [/qb]
perche non fai gli staordinari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Joline ,Po qershine e kuqe ku e ke ti sot :eek: Sbesoj se me kan ber syte mua last night ( ehe, e ke vetem per ore te vona /pf/images/graemlins/wink.gif )
Goca jeni shume lart me humorin sot, duhet ta pranoj, dhe ndonje qe ka pas ne mendje me ardh ke anonimet, eshte terhequr ne momentin e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

leila te na vijne njehere po pastaj e ngrejme dhe e ulim sipas qefit humorin ne /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

un esi fus dhembet brenda sot sikur ca te behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Anonime . Ca bohet Knej me . O Iole po 100 her t kom pyt per ate porosine mi ne sme dhe pergjigje ...

epremte

Primus registratum

o iren shefi im meqe ra llafi sapo me dergoi nje sms ku me kurorezonte "qen". Goxha ngritje ne detyre apo jo?? ke pa ti u beme si kembet e dhise ketu

true confidental

Forumium maestatis

9 1 1 , KEMI NJE EMERGJENCE AVATARI TE HUMBUR /pf/images/graemlins/smile.gif
(Iol po ti vete deshe te luaje mi).......

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] trin se ne frega per humorin e te tjereve!!!
:lol: [/qb]
trini ka minimumin dhe 12 ore te tjera pune para se te mbaroje ate qe ka ne dore (dhe dhembet sikam jashte per te qeshur po nga inati) /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo per gjo po na prek ne tel po na the qe spysim per humorin e te tjereve :tipsy:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joline:
[qb] ma kane vjedh qershine :cry:

ka mundesi te ma vertetoj njeri sa pa thir policine /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hej me mire nje qershi se keshtu e ndan pergjysem, po mori secili nga nji nuk shijoj ajo..

ps. e more emailin tim? nqs do mund te vazhdoj te te dergoj ashtuja /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Joline:
[qb] leil nuk ja ndjen hic policise aha nuk na i var me .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ted jane shtrenguar pak procedurat per ate qe kerkon ti por ste them dot me shume ketu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
RRofsh . Ne Shyqyr ... Hajt se t boj i cerre ...

bebivogel

Forumium maestatis

Mirese ju gjeta :wave:
Leila na dha perfundimet e Sex in the City ... me iku rasti pa e pare ... :mad: /pf/images/graemlins/smile.gif

Xim nga je futur ... se ke humbur per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

iola nje cokuvat per mua please? :wave: