Grupi/et apo këngetari/ja e juaj më të preferuar/a

Airbourne

Papirus rex
Re: Grupi/et apo kengetari/ja e juaj me te preferu

METALLICAAAAAAA

Sigurisht disa tifoza do me pyesin...perse kengen Creeping Death nuk e permend.Une jam KITARIST ne sherbim te kenges.

Ose...per nje kohe te gjate kisha shume mendime se si do ta luaja pjesen time.Ne mengjes hyra ne studio me zemer te qete ,dhe mendova qe do (mund) ta luaja kengen.Kur bobi e degjoi tha: kjo eshte SHIT.
Per here te PARE ju pergjigja...shtype Butonin e rregjistrimit dhe DEGJO(ose mos na caj DARET-ne kuptimin privat te komunikimit),dhe Emocionet e mija(te TIJE)....SHPERTHYEN.
Dhe qe ne ate DITE,eshte pjesa ime me e PREFERUAR,sepse ka shume SPONTANITET(dhe JO KALBESIRA me flamur biografish).Dhe KESHTU ka NDODHUR apo e VERTETA.

PS: Und es ist in der Tat eines der ganz gefühlvollen......SONG.

KIRK HAMMETT.

FAZIT...ART ne TRE...AKTE apo... EXTRAordinary Pieces of Pure =ART.

Airbourne

Papirus rex
Një përqind e popullsise të Finlandës ishte në koncertin e ....Metallica.

Duhet pranuar.............. kur shikojmë këtë përqindje, duhet të mbani parasysh edhe dendësinë relativisht të ulët të popullsisë të vendit skandinav. Megjithatë, FAKTI që 1/100 banor i Finlandës ishte i pranishëm në shfaqjen e heronjve të Metalit, është shumë mbresëlënëse.

Kjo nuk ishte performanca e vetme e madhe nga Metallica në këtë turne . Nga të ardhurat e biletave të shitura, grupi gjithashtu i dhuroi 55,000 euro ndihmë organizates apo shoqerise bamirese finlandeze për fëmijët..................... Hope Ry .

PS: Shkerdhapatarucat me flamur merren me ...KUFOMA.

Airbourne

Papirus rex
Ne si AIRBOURNE kemi EGO dhe jemi ARROGANTE....PRA: do MUNDOHEMI tja kalojme...

Kjo KUPTOHET....i kemi bere dhe NE,por jo me LLAPE.

FAZIT...DIFEKTI i trojaneve=qe te gjithe jane <kinga> si ai mamiQIRI i armandos.

GREATE.

Airbourne

Papirus rex
Po vjen ai me vrap in... Mein Land
Nje PALLOSH me flamur.... in der hand!!!!

PS....nje IDIOT qe e rre menja per mbretin ilir te DARIT bardhyl,nuk ka sensin e kendVESHTRIMIT....NENE + FEMIJE.
Ka lindur ne....EPRUVETE,qe mos ta mor m`sysh.
Ket......PENISIN e epirit nord.
Noten e mire.

Airbourne

Papirus rex
Das Album des Monats im November 2019 stellen............................. AIRBOURNE mit =BONESHAKER!

PS.....KQYRNI dhe..............................SHQIPONJ(en)AT.

Dite te mbare flamurtare.

airbourne-boneshaker2.jpg airbourne2019a-travis-shinn-pr-1280x720.jpg