Grupet Muzikantet Kengetaret qe Urreni me shume jane

Dua

Primus registratum
Re: Grupet Muzikantet Kengetaret qe Urreni me shume jane

Bleona Qereti.

Nuk eshte se e urrej, por me ben me turp te them se jam edhe une shqitare, perpara saj.

D.

kesi

Primus registratum

Ej po ate Madonen shqipetare e njihni, ajo ta shpif............

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] britney spears,majkell xhekson (me acaron looku i ri,pa ofendim per asnjerin :angel: )
aguilera me acaron me raste,nick carter (pupupu do e vrissha po te kisha munci)
kaq per momentin :shrug: [/qb]
Nick Carter vertete te hap barkun dhe sidomos kur promovoi dhe te vellane. Tjeter ma shif qamet dhe ai Geri i Take That...Yackkk [/qb]
Pse ca ka Nick Carter, kur esht i zoti te gjeje treg, jo te promovoje vellane po edhe gjyshin nuk do ishte habi.

Un per vete i them i lumte, ai nuk po fyen askend(si Eminemi qe merr fame duke talle kengetare te tjere :confused: )me kenget e tij.

Admir

Forumium maestatis

Motivet turke ne shqip ta shpifin!!! :smash:

XXL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
Pse ca ka Nick Carter, kur esht i zoti te gjeje treg, jo te promovoje vellane po edhe gjyshin nuk do ishte habi.

Un per vete i them i lumte, ai nuk po fyen askend(si Eminemi qe merr fame duke talle kengetare te tjere :confused: )me kenget e tij. [/QB]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Jam teresisht dakort me ty princeshe. :thumbsup:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] i fu.king hate all those punk *** wannabe bands....and i hate Lillix and Hillary Duff /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!Hating is soooo coool but i dont get how you can hate Evanescence....Amy Lee is the prettiest and most talented singer ever :shrug: !!! [/qb]
...now ..her, I dig!!

dirty vegas

Primus registratum

Robt qe urrej:

50 cents
Piiiididi
Ato qe knojn ate kongen "..you my butterfly, sugar, ..baby"
Nickleback (...me ardh knej nga lagja ime do i rraf!)
Coheed and Cambria (singer sounds like a little ***** )

dirty vegas

Primus registratum

Na falni po nuk pajtohem me ju qe shani Marilyn Manson. Nga intervistat qe i kam nigju m'duket si nga artistet me inteligjent.

N'fakt nji nga konget qe pelqej me shume nga t'gjitha eshte "Tourniquette."

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga capoi:
[qb] Na falni po nuk pajtohem me ju qe shani Marilyn Manson. Nga intervistat qe i kam nigju m'duket si nga artistet me inteligjent.

N'fakt nji nga konget qe pelqej me shume nga t'gjitha eshte "Tourniquette." [/qb]
une nuk ja shaj inteligjencen ( nuk e njof /pf/images/graemlins/tongue.gif )... por me teper look'un .. he's scary to me .. :shrug:

dirty vegas

Primus registratum

...scary -- eshte i menyre per t'terheq vemendje. ...iiiiiiii sa siperfaqsor qe jeni!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

capun, te duket "inteligjent" fakti qe ai ka hequr nje brinje per.... :eek: apo eshte bere ne emer te nje qellimi te vyer :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka te drejte beba, eshte i shpifur :cool:

dirty vegas

Primus registratum

vallai me sa di une ..puna e brinjeve eshte thashethem. ..po eshte bi ..po s'po m'rref shum se ca bo me veten e vet.

SkinArt

Primus registratum

Persa i perket intervistave, njeriu mundohet te paraqesi nje realitet tjeter nga ajo cka eshte psh Marilyn Manson ne intervista hiqet si nje njeri normal dhe txt e kengeve te tije jane mese normale, por po ti shofesh me imtesi ne to gjen gjerat nga me ekstreme qe mund te bej njeriu nga deshira per te ndjekur idhullin e tyre. Kam pare shume show te Marilyn vetem per kureshtje dhe ne shumicen e tyre vetem arrogance dhe dhune ka psh fansat cahen per te (cajne pjeset e trupit) duke filluar nga floket deri tek gishtat e kembeve etc... + ne skene Marilyn ben shfaqe *Gay* me pjestaret e grupit te tije kjo edhe me e neveritur akoma. Vertet ne intervista ai tregon femijerine e tije endrat qe e kane torturuar por ai nuk eshte i vetem qe e ka kaluar ate por nuk do te thote se duke u sjell sic sillet do ti luftoje ato gjera qe ne femijeri e kane ber te vuaj shume. Po te shofesh ne CNN ka shume materiale ku ai me fan e tije behet problem shume ne rruget e USA per dhune nepermjet besimtarve dhe atyre sataniste. Qe keshtu per mua ka me mijra te zeza ai njeri si artist sa nota ime per te eshte 0.

Kordelja

Valoris scriptorum

capun, MM nuk paraqet ndonje "shendet mendor" dhe personalisht evitoj te shoh videot e tij, kam frike te shoh endrra me monstra :eek:

Beba, e vertete eshte brinja :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

mos i pergjithso gjonat! ..ja mu m'pelqejn ca kong t'atyne ..veten s'e caj (t'pakten jo me dashje /pf/images/graemlins/laugh.gif ), s'po m'rref shume puna besimit n'djall.

Kjo o isoj si alegoria qe bohet te dokumentari "Bowling for Columbine" ku ato dy robt qe bon maskren ne shkolle kishin qef me lujt bowling ..bile para se t'boshin vrasjet i futen nga i loj bowling. ...mos kushedi bowling eshte influenca e cmenduris?

SkinArt

Primus registratum

Kjo kenga Tirona qe flitet kudo ewww i think suck ose ma shpif si i thone troc.

DEVIL-girl

Primus registratum

Spears and Madona, ma shpifin sa here qe i degjoj nga muzika e huaj, po ama kur degjoj muzike te huaj me tekst shqip... me ngre nervat dhe terbohem. Me vjen turp ti degjooje njeri se me thone 'kjo eshte muzika Shqiptare??'

lorena

Primus registratum

gjithe repetaret e dreqit me ato varset e trasha ne qafe si debila
i urrej shume