hmmmFillimisht postuar nga U2:
[qb] O GENE,o tyc ...[/qb]
o gene, po as ti nuk le vend per diskutime kur thua qe te gjitha keto qe shkruhen jane dallavere. ka jo vetem thashetheme, sic e kam shkruar me lart, por edhe intervista, pune investigative ne terren (ne greqi);Fillimisht postuar nga gene:
[qb] alibaba
keshtu
kur ti thua xhoi eshte spiune se keshtu thone te gjithe (personat qe frekuenton ti e gazetat qe lezon ti) nuk le vend per diskutime e askush nuk perfiton gje nga mendimi Yt
thjesht mund ti hapesh rrugen disa grindjeve verbale te vogla e gjithcka mbyllet me kaq
nje rruge e mundshme e diskutimit do te ishte
si mund te gjejme nje menyre te nxisim politikanet e implikuar te tregojne te vereten e te paraqisin faktet qe MBASE mbajne ne kasaforte?????
eshte e veshtire e di, por po te ishte e thjeshte e benin te gjithe e nuk do kishim nevoje te humbisnim kohe dhe byte memorie edhe ne ne kete forum.
Ps. politika kombetare eshte gjithmone ne opozite sepse duhet te kerkoje gjithmone me teper nga qeveritaret do ti kontrolloje te mos vjedhin e do te jape alternativa te vlefshme per te drejtuar vendin (aktualish nuk po ben asnjeren nga keto) [/qb]
JO I DASHUR GIGO FATET E KTIJ VENDI VAREN NGA SHALE KURVASH ENE PATLLAKESH IMPOTENTASH SI TOSI AND C.O.....Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Me gjithe keto qe thoni ju, o "patriote" te nderuar e ndjej se Shqiperia jone paska marre fund dhe se te gjitha fatet e ketij kombi u varkan nga nje "sigurimse greke": [/qb]
aty edhe ti plako, ne autobuz... vazhdo!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]JO I DASHUR GIGO FATET E KTIJ VENDI VAREN NGA SHALE KURVASH ENE PATLLAKESH IMPOTENTASH SI TOSI AND C.O.....[/qb]Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Me gjithe keto qe thoni ju, o "patriote" te nderuar e ndjej se Shqiperia jone paska marre fund dhe se te gjitha fatet e ketij kombi u varkan nga nje "sigurimse greke": [/qb]
LOL !!! :lol:Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Ashtu eshte, Fatosi duhet te largohet, dhe ne vend te tij te vihet Dr Sali Berisha, nusja e te cilit eshte lindur Slobodanka, ose ai i Zogut (Leka) qe te emen e kishte hungareze, se gruan as nuk i rruhet njeriu me e dit nga e ka. [/qb]
Gene,Fillimisht postuar nga gene:
[qb] alibaba
edhe une mund te them se shkova ne amerike, bere disa intervista dhe zbulova mbi meten ose ate gazetarin disa gjera per disa implikime te tyre ne disa ceshtje te piseta dhe, nese ndodh dicka, une do te publikoj ato qe di
a te duket ty kjo deklarate e imja si baze e fuqishme per te quajtur meten e ate gazetarin tradhetare apo hajdute apo ku di une se cfare
ne mund te diskutojme fare mire mbi egzistencen e ketyre fakteve por jo te quajme ate gazetarin apo meten hajdut apo tradhetar.
nuk me rruhet fort per xhoin por mendoj se neser sejcili nga ne mund te jete ne nje pozicion te tille, objekt dallaveresh
perderisa keto vijne nga injorante qe nuk kane me se merren, nuk i behet vone kujt
kur dallaveret vijne nga persona qe une kosideroj si e ardhmja e vendit (ata qe diskutojne ketu) atehere duhet te fillojme te merakosemi per kete te ardhme
ps. thua qe une nuk lashe vend per diskutim. Thjesht te thashe se cfare quaj dallavere e cfare quaj diskutime.
lexohe mire ate qe kam shkruar e jo vetem ato qe te pelqejne [/qb]
mendova se me kete ishim sqaraur alibabaFillimisht postuar nga gene:
[qb] alibaba
tema ne vetvete nuk eshte dallaver
disa nga dikutimet mund te jene te tilla
po te bej nje shembull
--nqs une them: kur te vertetohet se xhoi eshte agjente, mendoj se duhet varur
atehere shpreha thjesht nje mendimin tim mbi tradhetaret e trajtimin e tyre - ky nuk ishte dallaver por diskutim
--nqs une them: xhoi eshte agjente se keshtu thone te gjithe prandaj duhet varur
atehere shpreha nje mendim ne lidhje me tradhetaret ne pergjithesi por edhe quajta tradhetar nje person qe nuk e njoh fare, vetem ne baze te asaj qe thuhet lart e poshte-ky ishte dallaver.
edhe nje shembull tjeter
1-une mendoj se gazetari qe ka quajtur gruan e kryeministrit spiune duhet te futet ne burg per shpifje - ky ishte mendim idiot se nuk kerkova as prova nga gazetari e nuk i lashe mundesi te mbrohet
mendime te tilla mund te jape edhe me injoranti i botes e dikutimi mbyllet me kaq (de gustibus nn est disputandum)- dallaver
2-une mendoj se gazetari duhet te jape prova mbi ate qe shkruan, perndryshe duhet te denohet per shpifje - ky ishte mendim mbi menyren e funksionimit te lirise se fjales e mbrojtjes se individit nga shpifjet - diskutim
diskutimi mund te vazhdoje me menyren e gjykimit,masen e arrestit, pasojat qe sjell kjo ne shoqeri ejt etj etj
keshtu
kur ti thua ''xhoi eshte spiune se keshtu thone te gjithe'' (personat qe frekuenton ti e gazetat qe lezon ti) nuk le vend per diskutime e askush nuk perfiton gje nga mendimi Yt
thjesht mund ti hapesh rrugen disa grindjeve verbale te vogla e gjithcka mbyllet me kaq
nje rruge e mundshme e diskutimit do te ishte
si mund te gjejme nje menyre te nxisim politikanet e implikuar te tregojne te vereten e te paraqisin faktet qe MBASE mbajne ne kasaforte?????
eshte e veshtire e di, por po te ishte e thjeshte e benin te gjithe e nuk do kishim nevoje te humbisnim kohe dhe byte memorie edhe ne ne kete forum.
...[/qb]
kur ke ndermend ta rregullosh scannerin?Fillimisht postuar nga Lady Marmalade:
[qb]kam un nja 100 cope por me eshte prish scanneri.. :shrug: ....do ti nis naiher mos u merzit [/qb]Fillimisht postuar nga Dionysus:
[qb] ka njoni ndonje foto te ksaj goces se nanos se jam kurioz se si duket? [/qb]
mos harro te postosh fotot kur ta rregullosh mireFillimisht postuar nga Lady Marmalade:
[qb] nuk e di tamam por shpresoj se do te jet shpejt :angel: [/qb]