Gruaja e Fatos Nanos, Xhoi bukuroshja , agjente e Greqise !

altinzaka

Primus registratum
Re: Gruaja e Fatos Nanos, Xhoi bukuroshja , agjente e Greqise !

O GENE,o tyc une nuk jame as i majte dhe as i djathte,e kame thene shume here qendrimin time,urrej politikanet e korruptuar,ne se ty te pelqejne eshte puna jote. :wave:

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga U2:
[qb] O GENE,o tyc ...[/qb]
hmmm
shume faleminderit U2
mendoj se bashke mund t'i mbyllim diskutimet me kaq, te pakten deri sa te zhvillosh pak aftesite e te shprehurit :thumbsup:

:wave:

Kollarja

Primus registratum

Fatos Nano nuk eshte budall t'ja hudhi b*ytha e nje katunareje, por ai eshte bastard.

Gigo

Primus registratum

Keshtu flisni per politike ju duke u marre me grate e te tjereve?

Bravo juve bravo dhe moderator/it/es qe ju le.

Elsi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga gene:
[qb] alibaba

keshtu
kur ti thua xhoi eshte spiune se keshtu thone te gjithe (personat qe frekuenton ti e gazetat qe lezon ti) nuk le vend per diskutime e askush nuk perfiton gje nga mendimi Yt
thjesht mund ti hapesh rrugen disa grindjeve verbale te vogla e gjithcka mbyllet me kaq

nje rruge e mundshme e diskutimit do te ishte

si mund te gjejme nje menyre te nxisim politikanet e implikuar te tregojne te vereten e te paraqisin faktet qe MBASE mbajne ne kasaforte?????

eshte e veshtire e di, por po te ishte e thjeshte e benin te gjithe e nuk do kishim nevoje te humbisnim kohe dhe byte memorie edhe ne ne kete forum.

Ps. politika kombetare eshte gjithmone ne opozite sepse duhet te kerkoje gjithmone me teper nga qeveritaret do ti kontrolloje te mos vjedhin e do te jape alternativa te vlefshme per te drejtuar vendin (aktualish nuk po ben asnjeren nga keto) [/qb]
o gene, po as ti nuk le vend per diskutime kur thua qe te gjitha keto qe shkruhen jane dallavere. ka jo vetem thashetheme, sic e kam shkruar me lart, por edhe intervista, pune investigative ne terren (ne greqi);

ishte artur cani ne greqi, kishte marre intervista, etj etj. ishte koha kur fatos nano donte te behej president. ky i ra verdalle, dhe nxorri dhe disa pjese intervistash qe kishte bere atje, por nuk tha asgje. megjithate te gjitha te conin ne ate konkluzion, qe xhoi eshte spiune e grekeve. ky palla, qe vetem gazetar nuk mund te quhet, i thote teleshikuesve, dhe bile me duket i drejtohet edhe nanos, duke thene qe nqs xhoi behet person publik (dmth zonja e pare e vendit), atehere ky do t'i nxirrte te gjitha ato qe dinte. fakti eshte se pas disa ditesh nano hoqi dore. nuk po them qe gjithe kete e beri artur cani, se ai pati presione te tjera shume te fuqishme.

bile atij i doli me mire se u be kryeminister, dhe ketu kryeministri e ka ne dore vendin; bile mund te thuash qe zonja e pare e vendit eshte perseri ajo sepse e sheh ne te gjitha takimet, vizitat zyrtare, delegacionet, ne krah te nanos, dhe sepse moisiu nuk e ka gruan...

ajo qe dua te te them eshte qe nuk jane dallavere ato qe thuhen, jane te bazuara diku. une mendoj se ketu ne forum ne kete bejme apo jo; diskutojme per disa gjera qe bazohen diku.

hajt shnet e t'mira

Gigo

Primus registratum

Xhoi bukuroshja, agjente e Greqise po na e fuska te gjitheve, bobo sa fatkeq dhe i frikesuar qe ndihem. Me gjithe keto qe thoni ju, o "patriote" te nderuar e ndjej se Shqiperia jone paska marre fund dhe se te gjitha fatet e ketij kombi u varkan nga nje "sigurimse greke" Po jam i kenaqur qe ju, o te nderuar "patriote" e paskeni identifikuar kete agjente dhe po beni c'eshte e mundur ne doren tuaj per ta asgjesuar ate.
pershendetje revolucionare
Tarasi :goofy:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Me gjithe keto qe thoni ju, o "patriote" te nderuar e ndjej se Shqiperia jone paska marre fund dhe se te gjitha fatet e ketij kombi u varkan nga nje "sigurimse greke": [/qb]
JO I DASHUR GIGO FATET E KTIJ VENDI VAREN NGA SHALE KURVASH ENE PATLLAKESH IMPOTENTASH SI TOSI AND C.O.....
***** KUR E SHEF SHQIPNIN NGA ARROPLANI DUKET E TERA E KUQE.....ME GJITHE RRESPEKTIN QE KAM SI BORDELLO BUCESH.....
HAJT TE RROJ SHQIPNIA ENE FLAMURI.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gigo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Gigo:
[qb] Me gjithe keto qe thoni ju, o "patriote" te nderuar e ndjej se Shqiperia jone paska marre fund dhe se te gjitha fatet e ketij kombi u varkan nga nje "sigurimse greke": [/qb]
JO I DASHUR GIGO FATET E KTIJ VENDI VAREN NGA SHALE KURVASH ENE PATLLAKESH IMPOTENTASH SI TOSI AND C.O.....[/qb]
aty edhe ti plako, ne autobuz... vazhdo!

mostro

Putraku

GIGO KE GJET PUNE SI FATORINO LALI /pf/images/graemlins/laugh.gif

komino

Valoris scriptorum

alibaba

edhe une mund te them se shkova ne amerike, bere disa intervista dhe zbulova mbi meten ose ate gazetarin disa gjera per disa implikime te tyre ne disa ceshtje te piseta dhe, nese ndodh dicka, une do te publikoj ato qe di

a te duket ty kjo deklarate e imja si baze e fuqishme per te quajtur meten e ate gazetarin tradhetare apo hajdute apo ku di une se cfare

ne mund te diskutojme fare mire mbi egzistencen e ketyre fakteve por jo te quajme ate gazetarin apo meten hajdut apo tradhetar.
nuk me rruhet fort per xhoin por mendoj se neser sejcili nga ne mund te jete ne nje pozicion te tille, objekt dallaveresh
perderisa keto vijne nga injorante qe nuk kane me se merren, nuk i behet vone kujt
kur dallaveret vijne nga persona qe une kosideroj si e ardhmja e vendit (ata qe diskutojne ketu) atehere duhet te fillojme te merakosemi per kete te ardhme

ps. thua qe une nuk lashe vend per diskutim. Thjesht te thashe se cfare quaj dallavere e cfare quaj diskutime.
lexohe mire ate qe kam shkruar e jo vetem ato qe te pelqejne

Admir

Forumium maestatis

Gruaja e Fatos Nanos, Xhoi bukuroshja , agjente e Greqise !

Ka ndonje FAKT zyrtar te pakundershtueshem per kete pretendim apo te vazhdohet me spekullimet?

vitela

Primus registratum

ne fillimet e demokracise erdhi nje i huaj ne Shqiperi. Pasi ndenji ca kohe iku prape ne vend te vet. E pyeten shoket po he si t;u duk Shqiperia? I tha ai, nje gje me beri pershtypje ne te gjithe boten populli merret me biznes dhe qeveria me politike, ne shqiperi qeveria merret me biznes dhe populli me politike.

kaq kisha une besoj se kuptohet.

usta_Qima

Primus registratum

amon mer se ne dum dru komplet si popull. vet mer e kena von tosin aty me duret tona.kush e votoi ps pra vet poplli greku masanej boni punen e vet i dha i te shtyme dhe e vuni aty ku e vuni.
do thoni ju skishim kujt me ja dhon voten mut njoni kak tjetri.po te pakten kishit zgjedh nai mut nga tanet jo mut exporti se na mjaftojn ata qe kena.50 vjet dru edhe prapseprap ata dortumuzat kena vu ne krye ata qe na kan rraf si qenin.ksaj i thon sa me shum te me rrafesh aq me shum te du.
se mos rrifni nanjonin mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Ashtu eshte, Fatosi duhet te largohet, dhe ne vend te tij te vihet Dr Sali Berisha, nusja e te cilit eshte lindur Slobodanka, ose ai i Zogut (Leka) qe te emen e kishte hungareze, se gruan as nuk i rruhet njeriu me e dit nga e ka. [/qb]
LOL !!! :lol:

Seriozi

Primus registratum

Se paskam ditur une qe paska dhe nji teme tjeter per thashethemet.
Opo k'tu te ikerka petlla fare,tani po i shikoj k'to temat une.Fi fiuuuuu.Hajde thashetheme dhe dallavere hajde.

Elsi

Forumium praecox

[qb] alibaba

edhe une mund te them se shkova ne amerike, bere disa intervista dhe zbulova mbi meten ose ate gazetarin disa gjera per disa implikime te tyre ne disa ceshtje te piseta dhe, nese ndodh dicka, une do te publikoj ato qe di

a te duket ty kjo deklarate e imja si baze e fuqishme per te quajtur meten e ate gazetarin tradhetare apo hajdute apo ku di une se cfare

ne mund te diskutojme fare mire mbi egzistencen e ketyre fakteve por jo te quajme ate gazetarin apo meten hajdut apo tradhetar.
nuk me rruhet fort per xhoin por mendoj se neser sejcili nga ne mund te jete ne nje pozicion te tille, objekt dallaveresh
perderisa keto vijne nga injorante qe nuk kane me se merren, nuk i behet vone kujt
kur dallaveret vijne nga persona qe une kosideroj si e ardhmja e vendit (ata qe diskutojne ketu) atehere duhet te fillojme te merakosemi per kete te ardhme

ps. thua qe une nuk lashe vend per diskutim. Thjesht te thashe se cfare quaj dallavere e cfare quaj diskutime.
lexohe mire ate qe kam shkruar e jo vetem ato qe te pelqejne [/qb]
Gene,

me duket se ti kete teme e konsiderove qe ne fillim ne postimet e para dallavere, dmth ja vure vulen. Nqs do, mund te ma shpjegosh se cfare eshte per ty dallavere dhe cfare eshte debat i mirefillte? Une ta shpjegova me siper se pse nuk eshte dallavere, dhe pse ne pergjithesi nuk mund te quhet dallavere. Pastaj me thuaj gjithashtu se cfare jane temat ketu ne albforum, e kam fjalen keto te politikes, keto te rendesishmet. Ndoshta po flasim me gjuhe te ndryshme mer vlla...

Per ceshtje te rendesishme/delikate, si kjo e Xhoit, sigurisht qe ka per t'u diskutuar, dhe nuk e besoj se deri tani ka qene objekt dallaveresh, se ajo vazhdon punen e saj. Nuk po i prish pune njeri asaj...

komino

Valoris scriptorum

[qb] alibaba

tema ne vetvete nuk eshte dallaver
disa nga dikutimet mund te jene te tilla

po te bej nje shembull

--nqs une them: kur te vertetohet se xhoi eshte agjente, mendoj se duhet varur
atehere shpreha thjesht nje mendimin tim mbi tradhetaret e trajtimin e tyre - ky nuk ishte dallaver por diskutim

--nqs une them: xhoi eshte agjente se keshtu thone te gjithe prandaj duhet varur
atehere shpreha nje mendim ne lidhje me tradhetaret ne pergjithesi por edhe quajta tradhetar nje person qe nuk e njoh fare, vetem ne baze te asaj qe thuhet lart e poshte-ky ishte dallaver.

edhe nje shembull tjeter

1-une mendoj se gazetari qe ka quajtur gruan e kryeministrit spiune duhet te futet ne burg per shpifje - ky ishte mendim idiot se nuk kerkova as prova nga gazetari e nuk i lashe mundesi te mbrohet
mendime te tilla mund te jape edhe me injoranti i botes e dikutimi mbyllet me kaq (de gustibus nn est disputandum)- dallaver

2-une mendoj se gazetari duhet te jape prova mbi ate qe shkruan, perndryshe duhet te denohet per shpifje - ky ishte mendim mbi menyren e funksionimit te lirise se fjales e mbrojtjes se individit nga shpifjet - diskutim
diskutimi mund te vazhdoje me menyren e gjykimit,masen e arrestit, pasojat qe sjell kjo ne shoqeri ejt etj etj

keshtu
kur ti thua ''xhoi eshte spiune se keshtu thone te gjithe'' (personat qe frekuenton ti e gazetat qe lezon ti) nuk le vend per diskutime e askush nuk perfiton gje nga mendimi Yt
thjesht mund ti hapesh rrugen disa grindjeve verbale te vogla e gjithcka mbyllet me kaq

nje rruge e mundshme e diskutimit do te ishte

si mund te gjejme nje menyre te nxisim politikanet e implikuar te tregojne te vereten e te paraqisin faktet qe MBASE mbajne ne kasaforte?????

eshte e veshtire e di, por po te ishte e thjeshte e benin te gjithe e nuk do kishim nevoje te humbisnim kohe dhe byte memorie edhe ne ne kete forum.

...[/qb]
mendova se me kete ishim sqaraur alibaba
te lutem me mos me kerko te fillojme cdo here nga fillimi se pastaj nuk ka me kuptim te diskutojme

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lady Marmalade:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dionysus:
[qb] ka njoni ndonje foto te ksaj goces se nanos se jam kurioz se si duket? [/qb]
kam un nja 100 cope por me eshte prish scanneri.. :shrug: ....do ti nis naiher mos u merzit [/qb]
kur ke ndermend ta rregullosh scannerin?

Merlina

Primus registratum

nuk e di tamam por shpresoj se do te jet shpejt :angel:

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lady Marmalade:
[qb] nuk e di tamam por shpresoj se do te jet shpejt :angel: [/qb]
mos harro te postosh fotot kur ta rregullosh mire