Grimca nga jeta e perditshme

I love new york

Primus registratum
Re: Grimca nga jeta e perditshme

sexyyyyyyyyyy shoes /pf/images/graemlins/goofy.gif

gotta go in a meeting out of the office, downtown tashti /pf/images/graemlins/mad.gif

kthehem per ca ore /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

nejse

Primus registratum

Kalofsh mire .

Ajo kepuca shume elezetshme por for me only hills.

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Blue /pf/images/graemlins/kiss.gif
you're more then welcome honey dera eshte gjithmone e hap per muhabet t'mire e miq t'mire /pf/images/graemlins/smile.gif

how about some kshu
cannoli.jpg

te servirura nga ky
jim_morrison_narrowweb__200x290.jpg
while listening thru this THIS and sipping this
white_wine.jpg

[/ QUOTE ]

thank you sweet /pf/images/graemlins/kiss.gif

booo ca m'bane /pf/images/graemlins/cry.gif m'ke prek' telin e violines se zemres /pf/images/graemlins/grin.gif po kush e len me servis ate , do e kisha grabit sa hap e mbyll syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

po un' vdes /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif per ket' trimin /pf/images/graemlins/laugh.gif moj, ky dhe migjeni bobo ca m'bajne. did u ever realize they both died aged 27? same janis joplin, same hendrix.

lenke, na sill ndoj kofshe a ndoj krah a ndoj kam me tula me kafshu /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i've been know to play Devil's Advocate /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

so cuteeeee with a white dress /pf/images/graemlins/wub.gif
1311356418_XL.jpg

ka hy moda e te sheshtave ne shqipri mi apo they refuze to let go of heels /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

une i kam kto by dkny, po vec iher i kam vesh, i kam tesh dy vjet kot aty, nuk jan' t'rehatshme /pf/images/graemlins/shrug.gif jane si te forta, freaking bugger leather, si me e pas kamen ne kuti. te njejtin problem kam me roberto cavalli shoes, vetem se ato jane aq pretty, sa when the occasion, i bear with them /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

O blue... Po ty ste harroj asnjehere une moj. Certe cose non si posso esprimere con le parole o con le imagini....

Cmq...visto che ho avuto ospiti dola nga strofulla ime....dhe nuk u ktheva ne shtepi pa kalu nga "Pintauro" qe ben sfogliate piu buone di napoli ka mbi 100 vjet.
20050718-sfogliata.jpg
I thashe mos me i hedh ma sheqer se mikes qe do ja coja eshte e embel e embel edhe me shume se sheqeri.

...tdf

TEDI

Valoris scriptorum

Sa dola ka puna ne do hiki per qejf tem kte masdite ...

I love new york

Primus registratum

Ehhh Blue, ato kofshet me kafshu jane so special /pf/images/graemlins/wub.gif
It'll have to be email only /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bluje shyqyr qe s'e kemi ate munci me ate trimin me lart se do hidheshim te dyja kush me e kap me pare /pf/images/graemlins/lol.gif
Migjeni eshte a favorite too /pf/images/graemlins/wub.gif
dhe jo s'e kisha bere lidhjen qe both died at 27 /pf/images/graemlins/eek.gif - what a scary number.

Lilly sa te mira jane ato qe ke sjelle lartttt /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
edhe ketu i bejne ne Bakery Italiane /pf/images/graemlins/smile.gif