GRIMCA JETE III

Dolores

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Une sigurrisht qe di masazh s jam injorante /pf/images/graemlins/laugh.gif ..po pse ke mua mi ...e ke lene keq ti fare me duket e? :devil: :goofy:

I love new york

Primus registratum

:lol: kot e re per sport virtual :lol:
po u anku nga mu ai moooo :devil: :tipsy:

si t'a mbajme temen gjalle neve ndryshe - po beme dashni personale ne ktu tema behet boring, vec une a ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

shi shi shi cfar bohet ktu :smash: :smash:
sa djallezore qe jeni mi :devil:
masazh thote pllaqi ..dashni e perktheni juve papapapapapaaaaaaaaa :shrug: :shrug:
plluqi shkrete osht i semure aty :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

O Plluqi si do ti te te coj ne nje professional massage una ty apo te t'a bej vete masazhin ke shpia :goofy: :tipsy:

FIXHI USA

Primus registratum

jo jo faleminderit se me duhet shpatlla edhe per disa vjet te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :tipsy:
:wub:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MORRISON LOVER:
[qb] aman sa modern e kemi ket DD-Jey mor aman :lol:
he n'a mso icik neve ketej nga Amerika cfare eshte ne mode tashi psh :devil: se ne nga fshati ketej nuk dime gje :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mirmngjes Grupi :wave: [/qb]
per ca gjona jeni para po per ca gjona jeni shume mbrapa /pf/images/graemlins/wink.gif dhe me beso :kiss:

I love new york

Primus registratum

DD - amon me trego icik psh per ca jemi mbrapa - e kam seriozisht :cool:

jam kurioze te di si interpretohen shume gjera ose s'i i gjehet filli /pf/images/graemlins/wink.gif

Primus registratum

muzikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeni goxha mbrapa ja cfare /pf/images/graemlins/wink.gif

KIKI sikur si besova shum asaj injorances qe the per vete mos ta degjoj me ok /pf/images/graemlins/wink.gif se sje :kiss: :kiss:

Primus registratum

tao shtrige /pf/images/graemlins/tongue.gif si te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe sa inat me vje qe kam gjithmone te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po su futa une te ngatroj punet ktu....vdes kjo teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

DJ rrofsh :kiss:

Po Plluqi mos ka keput mishi keq fare qe s futet me? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

plluqi ka qene shume busy keto kohe :book: :cool:

plus qe we need the controversy around here, ndaj ec hudhi gjemat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :tipsy:

Joy

Primus registratum

Ckemi rrushi si je?nuk e di nqs me mban mend po u bene nja 5 muaj qe nuk hyj ne forum.Doja te te pershendesja e te te uraja nje dite te mbare

Florus

Forumium maestatis

Helen kujdes se je bo rrushi i shum robve rrushi /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

capt.e7368c3f3c0769a46b6fa5fb797e558d

It's official: Britney Spears has a baby on board.

Kush o baba mi? Di gjo ai apo ne e morem vesh te paret :devil:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] Ckemi rrushi si je?nuk e di nqs me mban mend po u bene nja 5 muaj qe nuk hyj ne forum.Doja te te pershendesja e te te uraja nje dite te mbare [/qb]
hey si ke qene ti :wave:
duku me shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif