GRIMCA JETE III

Guest
Re: GRIMCA JETE III

helene :smash: jam tu prit une :idea:

e di ti mo :mad:

ps. :wave: too too nice se u bo kohe pa te pa....ej jam dott.essa /pf/images/graemlins/tongue.gif )

sweet eda

Primus registratum

dotte,
c'kena andej nga italia, ndonje gje interesante, apo hic po te njejtat???

helene, kush fitoi ke debati, se e shikoja kshu si fgure, por mendje se kisha fare aty, me kishte ardhur per vizite nje bebe e vogel 2 muajshe, edhe isha e hutuar komplet

I love new york

Primus registratum

Robooooooooooooo gjalle je more derzi, po i le trute rrugeve mbas parase more djale :lol: :tipsy:
Bej more njecik qejf me shume se te tere ne nje vend dp shkojme, i mbledh parate dhe pastaj kur vje koha me harxhu se u mobe "mjaftushem" e kupto qe te kane lene te tera :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Eh sa kohe u be qe nuk kam kap kompjuter me dore dreqi ta haje epo kur je brenda ça te besh nuk ka komp
(shaka)
Kam qene shume i ngarkuar me pune dhe kur mora pushimet ika te nxij pak veshet se i kisha si qumesht gomarice nejse shpersoj qe dhe ti tja kesh kaluar sa me mire me pushime
Si eshte Oweni i vogel aman

I love new york

Primus registratum

Owen i vogel eshte si shpirt, po behet i madh dita dites qe do t'a ha fare ndonje dite :wub:
Neve mire Robo, sic na ke lene + ose - gjojna t'vogla. :tipsy:
Nusen e more oreeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ty lale ka per t'martu komuna /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ftyra te reja ke kjo tema e vjeter,apo duhet ndryshe? /pf/images/graemlins/wink.gif

vajze tirane

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Ty lale ka per t'martu komuna /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ftyra te reja ke kjo tema e vjeter,apo duhet ndryshe? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse more nuk te pelqejne fytyrat e reja ty :smash: :idea:

blendiys

Primus registratum

Je shume e embel Goc Tirone /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por perseri mbetesh "e re" /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Ku ja shijoi omelsine kaq shpejt ky ksaj e re :eek: :tipsy:

nejse ti tironce, mire e ka Shoku Mali, je akoma e re ketu.
mjafton te dish historine e Grimces. ja po t'a them une me dy llafe.
U themelua ne 2003 dhe kur arriti nja 10,000 u blloku kompjuteri se nuk e handle dot dhe u krijua Grimca 2. Arriti dhe aty nja 6,000 postime kur nje dite te bukur Blendi piu me shume sec duhet dhe e shujti pa dashje (BLendi xhan-xhan, na lej te rrejme icik) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi ka nja nje jave qe eshte hap prap dhe already ka nja 130 postime /pf/images/graemlins/wink.gif
Hajt shnet e t,mira se do iki te shof "Fiksin" tashi :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Robooooooooo shkollen u bo gati 6 muaj qe e kam mbaruar more :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani jam goc e madhe, punoj per familjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif