GRIMCA JETE III

I love new york

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

rrofsh ti Plluqi rrofsh per urimet e perzemerta :wub:
po sesi me duket kjo festa muve, sikur rritem si shume, une jam akoma e vogel nuk jam gru /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e me jam e vogel ehe ehe ehe :goofy: :goofy:

lalalalalatralalatralal une do ha akullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Sa oportuniste qe jeni dhe ju femrat...
I festoni festat dhe ne gjuhen e memes dhe ne gjuhe te huaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde gezuar /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

wahhh qenka hapur grimca #3 dhe une sdija gjo :smash: sa mbrapa paskam ngel....

gezuar graria dhe ku e kam ate Ladouchen e ime une :rolleyes:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KiK:
[qb] Kta plluqat s dine nga dhuratat :smash: Dum trendafila te blujt edhe te verdh neser ne :goofy: :goofy: [/qb]
KIK u mundova ty lyj trandafilat e ti boj blu :lol: po sic duket boja ishte e forte ene ato shkun per lesh :shrug: :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

Bizuje he mi e prune koken ti eeee - po shyqyr o gru /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kik- a ja falim se qeka munu Pllaqi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLLAQI PLLUQI:
[qb] hajt se ti bejme me leng hurdhe gryket edhe nuk te dhembin me :rolleyes: :idea: [/qb]
i know that's not bad po une kam fytin qe me dhemb jo bajamet /pf/images/graemlins/frown.gif

FIXHI USA

Primus registratum

po vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif i mora ke bacja ene fillova me i ly me boje vaji :lol: ti bojsha blu :lol: po ato budallackat i kthyne komet nga djelli :goofy:
mire e kam une qe smerrem me lula :shrug:

I love new york

Primus registratum

me lula :lol: apo lule /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti s'je bojaxhi qe te merresh me to, ti i blen te gacme dhe ja ku mbaroi puna :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

lene xinxife lene :rolleyes: se kom pa troy dje :book: ene me rri menja vetem me luftu me shpata sot ose me bo sic bonte akili ke filmi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Vals

Primus registratum

Pllaqi, si tek skenat e hapjes deshe me bo si Akili ti :devil: S'dashke keq. Paska pune XInxifja me ty :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

po ashtu don pllaqi se ke fillimi hihihihihi /pf/images/graemlins/wink.gif ene si nga mesi :lol: vetem si nga fundi sdo pllaqi :rolleyes: se sdo pllaqi me hik per lesh sic hiku akili :book: :rolleyes: :smash: