GRIMCA JETE III

I love new york

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

mortja e tyt eti - tyte hiqe ate llaf nga goja si jevg :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

une nuk jam chatiste por jam forumiste e vjeter dhe e di si e ke pas emrin ne fillim /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Ja ku erdhi edhe pllaqi..me faleni se ju kam munguar se pashe ca ankesa ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif po kemi patur teton ca pa qef si me kriza prandaj :rolleyes: :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

:lol: te keqen e tetos une ty :lol:
mbeshtillu dhe ti mire se bajamet i hengre para ca kohe :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: ti e hengre nga bajamet se u semure, ndaj peshillu mire me shall e me kapuc se eshte ftohte sot, oj ky femij i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s by the way versioni origjinal eshte the best so far, switch back :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: ShoLu enver it's a suggestion

jo per gje but it's even cuter like this :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

yeah mire e thote Dolja - icik harmless virtual flirt te bejme dhe neve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Te flirtosh me pllaqin?? :rolleyes:
mire /pf/images/graemlins/wink.gif vetem me nji kusht po ta heqesh "caution"
ene pllaqi te len te flirtosh pastaj :tipsy: :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

po sigurisht qe frikesohem caution thote atje :wink: :wink: pllaqi duhet me pas kujdes :confused: se hy pllaqi me kapele ene del plluqi pa kapele pastaj :lol: apo se ka pllaqi kapelen e re /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif t'a hengsha kapelen e re
sa leke e ke ble mer :tipsy: