GRIMCA JETE III

FIXHI USA

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga Marta:
[qb] O kalamana,cuna e goca plot karroca. leni temen se iku e u pa leni helenen, leni ene menelaun, ene rrugen e kavajes, se qeveria e kap lepurin me qerre. A s'keni ndonje gje me te mire per te shkruajtur. Futjani ndonje barcalete, a thashethemi, e kisha llafin jepni ca grimca jete.
Meqe ra llafi- llafi s'ra po po e sjell une: pyes kot keshtu sa per muhabet, sipas jush shqiptaret me ke tjeter popull ngjasojne nga ballkaniket e tjere apo edhe me tutje. Pergjigje tip: me asnje nuk ngjajme se ne jemi keshtu apo ashtu, nuk quhet. Me nje qe perafrohemi duhet ta gjejme. Ju si mendoni. [/qb]
kush osht kjo ere qe po na msoka cfar te bojm neve? pale po na hiqet ene si filozofike
:rolleyes:
ti kupton ndo nji cike qe ky eshte chit chat grimca apo hic? :book:
duhet te ma kesh pllocke te shkreten e mendjes :rolleyes:
shko futu andej nga fillozofia ose historia dhe pyet per kto gjera se ne sna e ndjen hic me thone te drejten :rockband: :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

ene by the way sjemi ktu te te mbajme ty me barcaleta :smash: :smash:
kap ndonji rruges ene kerkoji barcaleta :book: :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

A e di ti Morta /pf/images/graemlins/laugh.gif sa kembe kan pas indianet e lashte te Brazilit??
+ku eshte ndryshimi midis nje penisi ne ereksion dhe avionit ne ngritje /pf/images/graemlins/tongue.gif
(sorry for my horny language /pf/images/graemlins/laugh.gif )

P.S
Mirmengjes miq!

Le_Routard

Forumium maestatis

Indjont e lasht te Brazilit kon pas po aq kome sa te gjithe robt, vetem dy me i llaf. Por ata kon qen si majmumnat, rishin neper peme dhe bishtin e lidhshin ke deget me u majt mos me ra n'toke.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Indjont e lasht te Brazilit kon pas po aq kome sa te gjithe robt, vetem dy me i llaf. Por ata kon qen si majmumnat, rishin neper peme dhe bishtin e lidhshin ke deget me u majt mos me ra n'toke.
...dhe gjate kohes se vershimit te Shqiptareve drejt Greqise,nje Grek na pyet Allvanosin /pf/images/graemlins/laugh.gif
-keni shtepi ju andej..
-....
-po ku jetoni ju?
me pas rreagon dhe Allvanosi
-ne peme jetojme!
-....
-po mor po,madje kemi dhe bisht,por nga perpara!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

(Tani lerini Morten te diskutoje)

ladouce2005

Primus registratum

une s'pi birra-thote highu /pf/images/graemlins/laugh.gif
une pi vetem coca-cola /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ciao High :wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une s'pi birra-thote highu /pf/images/graemlins/laugh.gif
une pi vetem coca-cola /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ciao High :wave: [/qb]
me e dit ti se ca ka brenda coca cola se pi me ket ta jap garant /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

dd_d e ka thone highu jo laducia do beheni me te vemendeshem ju ketu ne albforum apo si e keni hallin :rolleyes: :rolleyes:
mos doni ta mbyllim fare albforumin qe te beheni me te vemendeshem juve????? :book: :lol:

I love new york

Primus registratum

ai DJ lart qe e ka pasur emrin HIghlander me perpara, kshu qe LD eshte OK /pf/images/graemlins/laugh.gif

I am upset now /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

me marrsh pleshtat thuaji! /pf/images/graemlins/wink.gif