GRIMCA JETE III

pippo

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

ehhhe nate edhe ti me ke munguar ...... mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. jo seriozisht se ti je e rrepte e merre per ters direkte /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

vdeksh vete ere dreq , oj ky :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
ca shqiptaresh jena ne ere, e shprehim shoqnine e dashurine me "mallkime" :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Ktu ishin hudh themelet vetem per XOXO,cilesia e dobet mesa duket (e betonit) /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nejse,c'ngjyre ti marr lulet ?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Actually neve ketej nga Amerika jemi me praktike, "pallatet" nuk i ndertojme me beton se kush rri e ve ne dukje cilesine pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per lulet, vec te kuqe mos i merr, everything else is fine /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

blediiiiiiiiiiiiii o admino i shef rregjistrimet e reja qe behen apo hic kam 1 muaj qwe pres komfermen tende te @maili im pfff /pf/images/graemlins/frown.gif

blendiys

Primus registratum

Blendi nuk eshte me si admin ne AF,pastaj ti e ke nje profil :idea: .
edhe jo me nerva plako se nuk t'bo mir per shnetin.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Blendi nuk eshte me si admin ne AF,pastaj ti e ke nje profil :idea: .
edhe jo me nerva plako se nuk t'bo mir per shnetin. [/qb]
sjam me nerva mer dhe sa per ket acount qe kam kam 5 muaj qe su futsha dot nga pc ime se si dit per dit e besha prove lesht cdo gje kisha ber hic prap provova dhe dje kur puf u futa si jap me dalje nickut se kam frige qe neser nuk identifikohem me pffff /pf/images/graemlins/smile.gif ishte merzitje ajo jo nerv /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

PO Mirmengjesi ore lazy a**es /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjalle jeni more

ore c'behet ajo dottessa mor amani :idea: