GRIMCA JETE III

I love new york

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] punes i bera pipin sot ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk ike miiiiiii :eek: :lol:
that's how i felt this morning kur u zgjova, nuk me ikej me flihej gjumee ngrohte ngrohte dhe oce oce :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

coffee anybody
food-smiley-001.gif

Dolores

Primus registratum

Une coffee une
happydance.gif
dance.gif

He si thua kualifikohem? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

E gjeta pse e fhiu Helena temen. Kishte ca dashurira te forta me ca femra aty po ato filluan tja dredhin me te tjera. Dhe qe mos ti dhimbnin syte sa here lexonte per kohet e vjetra, e fshiu temen pa meshire.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Une coffee une
happydance.gif
dance.gif

He si thua kualifikohem? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tamam si John Travolta ne Saturday Night Live je :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

VALS - nuk ja dredh njeri Helenes JOOOOOOOOO, hiqe nga mendja qe ajo eshte arsyeja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
E kam nga experienca - pyet femrat e dashurive te mia virtuale :cool:

Se pastaj Helena eshte si ajo shprehja "One you go H.O.T më nuk kthehesh dot" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sometimes things are easier then they appear /pf/images/graemlins/tongue.gif apo jo Dolores

I am having LD withdrawl symptoms: chills, fever and missinggggggggggggggggg. What ever happened to her anyway? :angel:

Vals

Primus registratum

H.O.T atehere une po rroj larg se jo per gje, po kush rri merret me withdrawal symtoms, tip Nelke-LD.

I love new york

Primus registratum

:lol: Nelka, jane side effects e presences time :lol: :kiss:
LD ka qene busy me pune ca dite, por tani eshte serish back misid nesh, shume shpejt do vi do na vizitoje /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

do jesh mbas nje ore rrotull? ... me duhet te vete diku..........se dua te te dashuroj ca please /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] hmm,I do too /pf/images/graemlins/laugh.gif
se njohet Helenen ju,i merzitet ura e vjeter dhe ngre nje te re dhe pastaj vime ne me shprehje shabllone po me uren c'paten,c'te keqe u bente ajo??
LOL
Xhan xhan Helenen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LLapo ti thuje Tamom ere . Te Kishim ca Qereste MIre DO Ish ... HAjt SUksese me 3 se o ne NUmri im me Fat ...

I love new york

Primus registratum

Roofsh Tedo rrofsh - ti gjithmone metesh burr i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Beba c'paske qene per te dashuruar njecik moj, me ler dhe mua pak :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose ose me mire kam nje better idea - CAT FIGHT vec jo ne mud :devil: :lol:

bebivogel

Forumium maestatis

ohh no no ... ne sjemi nga ato femra qe kemi inat njera tjetren ... i got love for you also ... now we can pretend the cat fight ... im down with it ... me bluze te bardhe ... e dolka qe na sperkat me uje ?... he si thua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Roofsh Tedo rrofsh - ti gjithmone metesh burr i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Beba c'paske qene per te dashuruar njecik moj, me ler dhe mua pak :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose ose me mire kam nje better idea - CAT FIGHT vec jo ne mud :devil: :lol: [/qb]
RRofsh Helene ... Damn What a Fight ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] ohh no no ... ne sjemi nga ato femra qe kemi inat njera tjetren ... i got love for you also ... now we can pretend the cat fight ... im down with it ... me bluze te bardhe ... e dolka qe na sperkat me uje ?... he si thua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
you read my mind, that kind of fight i ment. fight me dashuri mi, jo si qelpsina :lol:
I LIKE THE IDEA -vec ama edhe Dolka duhet te laget ma ate bluzen e bardhe qe do veshim :devil: