I love new york
Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III
Blendiiiiiiiiii xhan xhan me çekan me siguri eeee :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendiiiiiiiiii xhan xhan me çekan me siguri eeee :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ike miiiiiiiFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] punes i bera pipin sot ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tamam si John Travolta ne Saturday Night Live je :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Une coffee une![]()
![]()
He si thua kualifikohem? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LLapo ti thuje Tamom ere . Te Kishim ca Qereste MIre DO Ish ... HAjt SUksese me 3 se o ne NUmri im me Fat ...Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] hmm,I do too /pf/images/graemlins/laugh.gif
se njohet Helenen ju,i merzitet ura e vjeter dhe ngre nje te re dhe pastaj vime ne me shprehje shabllone po me uren c'paten,c'te keqe u bente ajo??
LOL
Xhan xhan Helenen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
RRofsh Helene ... Damn What a Fight ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Roofsh Tedo rrofsh - ti gjithmone metesh burr i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Beba c'paske qene per te dashuruar njecik moj, me ler dhe mua pak :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose ose me mire kam nje better idea - CAT FIGHT vec jo ne mud :devil: :lol: [/qb]
you read my mind, that kind of fight i ment. fight me dashuri mi, jo si qelpsina :lol:Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] ohh no no ... ne sjemi nga ato femra qe kemi inat njera tjetren ... i got love for you also ... now we can pretend the cat fight ... im down with it ... me bluze te bardhe ... e dolka qe na sperkat me uje ?... he si thua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]