GRIMCA JETE III

sweet eda

Primus registratum
Re: GRIMCA JETE III

:lol: :lol: ata qekan bo merre me long se mishi mbaroi....hahahhaha
eh c'te bejme ne te shkretet, kshu eshte kur behesh me beba, vec tu kendu rrime gjithe diten, nai dite, do kendoj kongen e qomiles.....goxha konge ajo apapap

eh ku t'ka lala
eh mi qomile
te kom dash
ene prap te duuuuuuu

p.s. se mos mendosh;ka shkallu kjo tashi, se te rrish gjithe diten para kompjuterit duke bo a/r per customers, e te merresh me numra tere kohes, cdo gje me ben 2 per 3

sweet eda

Primus registratum

yeah yay.....ora ke komp im shenon 4:43 pm edhe 17 min edhe i'm out of the door....can't wait, edhe te mendosh qe sot eshte only wednesday, edhe 2 dite te tjera...nuk e di po ndonjehere me behet puna tmerresisht shume boring, ndonjehere dua te rri gjothe kohes ne pune.....edhe e di qe shumica e njerzeve jane te tille!!!

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhhh - ora tashti eshte 9:30AM dhe ketu eshte nje kohe e erret dhe zagushi dhe une vdiqa per :sleep: :sleep: - nuk me hapen syte :smash: :idea:

I love new york

Primus registratum

Najso what's up lal :wave:
si shkoi dita sot

une mezi po pres deri neser mbas pune se nisemi per ne Lake George :rockband: :wub:

sweet eda

Primus registratum

i thone edhe plotesisht 24 ore deri atehere helen, prit, honey ti nuk je as shtatanike si bebi im!!!!!
i wish you the best fun ever, une jam e ftuar ne nje b-day party tomorrow, nje shoku yne, ben 25 vjec!!!

I love new york

Primus registratum

edhe 100 atij shokut tat /pf/images/graemlins/smile.gif

kur vjen puna per te tille qejfi pushimesh une behem edhe gjashtanike :lol: :goofy:

sweet eda

Primus registratum

he ja se erdhi, mos u bej e padurueshme /pf/images/graemlins/tongue.gif
une pasdite atje ku thashe e neser do ikim ne plazh, ne mos plazh pishinat me presin

sweet eda

Primus registratum

hey degjo ketu,
dje pasdite na u lidh linja e telefonit tek shtepia e er, dhe si shqipater qe jena duam edhe linjen me jashte dmth tiranen, merr L ne tel ate company, edhe del shqiptare ajo goca qe ben lidhjen, guess what, pa ekzaxhirim na ka mbajtur ne tel pothujase 1 :30 min, " jo po ku banoni, nga jeni? ku e ke pas shtepine ne tirane? sa kohe keni ketu? sa kohe keni qe jeni martu? blah blah blah, s'pushonte motra, e na tregoi historine e jetes se saj, ne ate kohe also"
jesus thashe merr robi per service, e perfundon ne interviste

sweet eda

Primus registratum

I know, edhe qe duhet te dilnim te blenim ate dhuraten per ate shokun e marzalla se te leshonte goca huj nga telefoni.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] navajo----mocet bejne mjau mjau, femrat klithin ndryshe, edhe s'bejen kotele, por bebe te bukura apo jo goca :devil: :goofy: e ke pare bebin time ti?????? [/qb]
Jo un nuk e kam pare bebin tend por ma do mendja qe esht beb si i te gjithe dynjase (ne kuptimin qe nuk eshte beb me 5 tope)

pastaj un e kisha fjalen per mamate dhe jo per bebat.ju thoni qe shumicen e shoqeve i keni me bark te fryre. dhe un doja te thoja qe paskan hengur shum ne pranvere se edhe macet athere e hajne :lol: :lol: :lol:
ama macet qe bejn mjau mjau ma the, por ama nuk me the si klithin femrat :lol:

sweet eda

Primus registratum

AH NAVAJO KERKOKE SHUME TI VLLAJO, SESI BOJNE FEMRAT SHKO LEXOJE TEK TEMA E EROSIT.......NDERSA SA PER BEBIN TIM, ESHTE SPECIAL, E KUR THEM SPECIAL NUK E KAM FJALEN TEK BOLET POR TEK GJOJNAT E TJERA... /pf/images/graemlins/tongue.gif