Greqi - SHQIPERI

Florus

Forumium maestatis
Greqi - SHQIPERI

Ndeshja me greqine ne kuader te eliminatoreve per boterorin 2006 do behet ne San Siro te Milanos.
Kush ma konfirmon 100%?

Nqs do ishte vertet keshtu do ishte dicka shume e bukur :rockband:

regele

Forumium maestatis
Re: Greqi - SHQIPERI

Po kete nga e nxorre mo? Se mos e bejne ne Tirane prape /pf/images/graemlins/smile.gif Une dua te behet ne Athine qe t'ua lerojme dhe njehere mamate ne shtepine e tyre kesaj rradhe /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Ky lajm eshte shume i perhapur. Ceshtja qendron tek skualifikimi i stadiumeve te greqise pas incidentit qe ndodhi me shqiptarin ne greqi me mbarimin e ndeshjes qe u luajt ne Tirane (Shqiperi - Greqi).
Duket shume e mundshme zhvillimi i ndeshjes ne fushe asnjeanese dhe pikerisht ne Milano :thumbsup:

-MATTEO-

Primus registratum

SIKUR TE LUHET NE ITALI KJO NDESHJE DO ISHTE SHKELQYESHEM. LE TE MOS FITOJE PASTAJ KOMBETARJA JONE ATJE. GJYSMA E STADIUMIT ESHTE E TIFOZEVE SHQIPTARE DHE GJYSMA E ITALIANEVE QE TE KALOJNE KOHEN DUKE PARE NDESHJEN

anny

Primus registratum

ishalla behet ne itali, DO ZOTI
se do vete me vrapeeeeee,edhe ti fitojme prape
oleeeeeeeeeeeeeee olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeeeeeeeeee olaaaaaaaaaaaaaaa
3me zero per ne

Guest

E pa mundur te ndodhe nje gje e tille kur dijme qe ne disa raste jane vrare 7 dhe plagosur rende mbi 15 tifoze dhe asgje nuk e ka ndryshuar ndeshjen e ardhshme, megjithate çfare nuk ndodh shpresojme qe mund te ndodhi, qe te luhet ne Itali apo ne nje vend tjeter.

genti biraci

Primus registratum

Po lexosha diskutimet tuaja qe po thoshit se me shume mundesi ndeshja do te luhet ne italy.Personalisht do ta kisha perkrah kete por me sa di une edhe me kontaktet qe kam pas me disa grek ata thojne se ndeshja do te luhet ne stadiumin e olimpiakosit.Nuk e di por si do qe te jete shqiperia i ka mundesi te perballoje cdo kundershtar.

xhoni

Primus registratum

ne kembe do e merrsha autostraden per Milano po te luhej neshja ktu :cool:

Florus

Forumium maestatis

Kurse une do vija edhe me grip te isha :cool:
Le te mos besoje Parajsa & Co po deshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ne do jemi me shume se greket ne stadium apo jo :rolleyes:

xhoni

Primus registratum

hahahahahhahaaa
pse e diskuton ti qe do ishim me shume ne /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gje qe kam pershtypjen qe nuk ka per te ndodhur,sepse grekerit jane aq te zote dhe dinake sa ta kthjene gjendjen ne favorin e tyre,per tu lujt ndeshja ne greqi dhe biles atje ku ata do te duankete ta keni te sigurte,mos u mprihni kot!

Guest

Flobo po ti pe ndonje enderr qe e hape kete teme sepse kjo nuk ishte diskutuar ne asnje gazete dhe ne asnje stacion televiziv.
Na hoqe trurin duke kerkuar te gjithe sitet sportive.

sweeet

Primus registratum

populli yne ka fantazi teper te zhvilluar.
lum ne per ju e lum ju per ne :lol:

Florus

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Indiano, me vjen keq per ty qe qeke mundu kaq shume po nuk eshte faji im :shrug:
Ndeshja me greqine eshte akoma larg prandaj dhe ne shtyp nuk flitet fare. Zera qe ndeshja do behet ne milano qarkullojne shume dhe te sigurte 100%.
Te shohim...

exp-s

Primus registratum

vallahi sikur te behej ne itali do digjej milano po te fitonte shqiperia, me aq shqipo qe ka anej veshtire te bejne malagat ciu ciu.
nejse
do zoti fitojme qe t'ua mbyllim gojen edhe nje here se na e kane bo borxh.
shqipri! shqipri!

exp-s

Primus registratum

prit i here se harrova fare
e kena me ukrainen i her pastaj me greket
me rradhe gjerat

Guest

Ju degjoni fjale nga njerzit qe ndeshja do te zhvillohet ne Itali 100% dhe ngulni kembe ok.

Une sot degjova se ndeshja e kthimit me GREQINE do te zhvillohet ne Kine!.

Spresoj qe Kinezet te bejne tifozllik per ne.

Florus

Forumium maestatis

Kinen e kena popull vella :cool: me siguri qe do behen dysh per ne /pf/images/graemlins/tongue.gif

un spo tall s***n xhons :smash:

nejse, un vetem desha te informoj shqiptaret ne itali per dicka te bukur qe mund te behet dhe mos t'i gjeje te papregatitur.
tema mund te mbyllet.

gentilushi

Primus registratum

per zotin po u be ne itali i keputem prape greket.cfare fati keni qe jeni ne itali me pa ndeshjen.ne ketu as televizori nuk ka kap gje /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ishalla.
perfundimi i ndeshjes 2 gola per "Shqiponjat"

8 Qershori

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ceasar:
[qb] per zotin po u be ne itali i keputem prape greket.cfare fati keni qe jeni ne itali me pa ndeshjen.ne ketu as televizori nuk ka kap gje /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ishalla.
perfundimi i ndeshjes 2 gola per "Shqiponjat" [/qb]