Gratë dhe politika

Erind

Forumium maestatis
Re: Gratë dhe politika

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]periudha ne te cilen ndodhet shqiperia nuk u konvenon grave te tregojne kapacitetet e tyre drejtuese. [/qb]
eee :eek: :confused: :eek: :confused: ????? !!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Ka gra qe per nga karakteri, edukata dhe sjellja ja kalojn shume burrave. [/qb]
Ka burra qe nga karakteri, edukata dhe sjellja ua kalojn dhe grave. Je shembulli me i mire.

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ka edhe gra qe u ngjajn burrave. Ne qofte se do ju bjeri rasti te takoni Sailorin ateher do me jepni te drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E kthyne ne fushate individuale temen keta dhe cuditerisht nen cadren e njohur mashkull-hore /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ersi, mos u habit me zogun, megjithese duke gjykuar mbi preferencat qe ka per Oscar Wilde dhe citimet e tij do mendoja ndryshe.Apo jo zog :wink:

Treheqja e perkohsme e grave e ka nje arsye pas, po fitojne terren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Treheqja e perkohsme e grave e ka nje arsye pas, po fitojne terren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dhe me kete frazen: "Mbi te gjitha stratege"
Ju i hapni vet humnerat...

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Kot nuk hapni nje parti ju grat. Sekretar te pergjithshem keni Gacin. Kini goxha shanse per te fitu naj ven ne parlament. Po edhe per qeveri nuk keni shanse te keqija. Perfitoj ne un prej ksajt pranej. Mor statusin e te perndjekurit politik knej. Nje propozim per emrin eshte bere me kohe: Partia e Idealeve te Dhjetorit. Shkurtimin gjejani vet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rri mer ti legen mos bo si i fort se ti pervete ngordhe ta fusesh pak ate organizaten tende 'Karta e Anarshis se Rregullave Interkontinenatle' ne kete partin e dhjetorit te grave.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hik mer karagjoz dreqi se e degjenerove temen e grave! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E shifni moj gra si e keni. Edhe me e shkrujt si duhet nuk di. Po Rrota shkruhet me dy rr o tyt.

Hik mer se jo bi si Hasani grave, po me padit. Une nuk di me shkrujt mire se nuk e kam te zhvillume doren si puna tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe per sqarim preferoj te jem tyt sesa tyç si puna jote! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E shifni moj gra si e keni. Edhe me e shkrujt si duhet nuk di. Po Rrota shkruhet me dy rr o tyt.

Ne fakt te shkruash nuk di ti se dy rr = rr+rr= 4 r ...mos deshe te thuash 2 r se po me dukesh si me proces te pershpejtuar ti mua dhe plus e qelbet icik....ndaj dhe s'ben politika per ju.

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Rusha,
po e dim se duheni ore /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

Sa per partine e grave kam gati dhe parrullen, dhe nese i pershtatet inicialeve tona, jam me se e bindur se do vinit te votonit te gjith /pf/images/graemlins/wink.gif

Erind

Forumium maestatis

lr dhe sailor mos u grindni jepni doren njeri tjetri dhe mos beni me si grate e kqia . upsss si grate e keqia.... :lol: :lol:

tirana

Primus registratum

Ateher si u vendos??? Do ju lejm te dilni ka shpia apo deri ke ballkoni e keni peun...??

Se si me duket te harxhosh kaq shume dite per te vendosur per grate.... humje kohe medemek /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno m'vje keq por peun e kini ju ne dore ndersa Rroten e peut e kemi ne me gjithe shtiza e jemi tu ju tjerr iher masnej shofim e bejme /pf/images/graemlins/tongue.gif

zog

Primus registratum

sllogani partise: ngado te shalerojme, kadaif me lesh kaçurrel ju premtojme. :lol: :lol: :lol:

Erind

Forumium maestatis

O muno une them ti vejme burgen ne koke, qe mos te bejne naze, ja blejme marke, tip
"kavali" ose "armani" dhe e vejne gjith qef. :lol: :lol: :lol:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] oj cuce prej shkodret, e merr vesht ma mire po ta ndrrosh ate koken bukuroshe te Marlynit me foton e zonjes Thaçer.

ps; me mi kuptue diskuret duhet me lexue pak filozofi e psikollogji. gjum t'amel. [/qb]
O çerr,

un jetoj ne nje periudhe post-moderniste mund te jem sexy si koka bukuroshe e Marylinit, dhe te kem trurin e Thatcherit, edhe pse ajo asht konservatore dhe me sa e kam kuptu veten jam me ne qender se politikat saj /pf/images/graemlins/wink.gif (njihet edhe si thatcherism /pf/images/graemlins/wink.gif )

Nese nuk e di çerr ekziston nje shkence e quajtur shkence politike, dhe mund te mesosh duke lexu dhe pak nga ajo...
Ooops,
nje femer qe di :goofy:

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
Terheqja e perkohsme e grave e ka nje arsye pas, po fitojne terren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Terhiquni sa te doni po aman edhe kycin "klubit" mos ia vini, dukuni nganjehere... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
U formu gjithe ai klub me aspirata madheshtore dhe e keni lon n'tako...
Jo per gjo po isha dhe anetar i rregullt.. :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Po c'me duhet r-ja mua more Kellire, une e shoh fuRRnalten nga poshte /pf/images/graemlins/wink.gif se punoj brigadiere dhe kontrolloj cilesine /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Hirko, LR dhe Sailor :mad:

Pri jush nuk e prisja!!!
Kto pseudo-maskilistet e tjere i kane vene synim vetes te ekzistojne si rezistence ne forme verbale ndaj dickaje qe e dine se nuk e mposhtin dot!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Rri se t'u ngjita /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alinos, keta rezistence verbale apo fizike te terthorte po i mbushin faqet mire, sidoqofte asnjeri prej ketyre Mashkujve qe shkruajne ketu s'ka premisa se nje "armik" i denje do shtyhej nga joshja /pf/images/graemlins/wink.gif do te behej pakez me dinak, cilesi te domosdoshme per te luftuar, ne mos po do bente si keta kam-kam /pf/images/graemlins/wink.gif e s'kane asgje /pf/images/graemlins/wink.gif te denje .... per konkurrence /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

bobo

marksist-enverist

korde., do pranoje tbeheshe kryetare..., ti?
nese po; ca do beje me sekretarin? :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

korde., do pranoje tbeheshe kryetare..., ti?

homi, une kryetare jam /pf/images/graemlins/wink.gif

nese po; ca do beje me sekretarin? :devil:

Me sekretarin nuk do beja asgje te pa(per)ligjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

je pa pune homi /pf/images/graemlins/wink.gif