Gratë dhe politika

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Gratë dhe politika

Tani neqofte se grat meren me politik ne Afganistan ateher mund ti behet veshtrimi i till /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ala tu i ron kapakut t'tenxheres me lug ju eee ...gruja ka grushtin e hekurt ...mettetevi il cuore in pace tani
large-smiley-012.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E tmerrshme /pf/images/graemlins/laugh.gif , erdha me dhene ndonje mendim serioz por e pamundur /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mire ia bone Izo, tashi e qave voten per gjite jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

po ku ta gjejm mi me pas Izin per gjith jeten n'pushtet ..i thu halleve ik e pilu /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] po ku ta gjejm mi me pas Izin per gjith jeten n'pushtet ..i thu halleve ik e pilu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ah ti duhesh dekoru me nji cun azgon, brun 2 metrosh, me kultyr' /pf/images/graemlins/laugh.gif , shpi e katandi, te ndershem, qe te te shtroj nji qilym kudo qe te shkel koma, qe te merret me politike icik sa per zelet e per noi pare plus /pf/images/graemlins/wink.gif .

:wave:

T'jete per Izin une i boj festa kombtare gjithe ditet e vitit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

o Kordel, Izi thot ter ditet e vitit mi ...d.m.th 360 rrumullak e strumullak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Izo edhe 14 Shkurtin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: [/qb]
Qyqa si eshte festu 14 Shkurti ne Tirane vitin e fundit qe isha une atje, nuk u festu as Viti Ri. Entuziazem me te modh une kam pa noiher. 14 Shkurti ne Tirane eshte si 1 Maji ne vaktit /pf/images/graemlins/laugh.gif me ndryshimin qe robt e bojn me deshire prej verteti.

Mas nji jave robt u takojshin dhe nuk u pyste " ho me ckemi " ... po u pyste " ho me ca t'solli per Shen Valentin... "

e mir mir...

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah mjere dita pamvaresise thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif , plasen robt me u mvar nga qafa thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Nejse mo nejse... po ec kthehena ne teme.

Qe tu merrna me politike duhet me formu i garumull grash /pf/images/graemlins/laugh.gif me nji qillim. Nji si biçim partie ku ti hudhim idet' n'ftere e ti kaverdisim icik kaicik.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ec e gjejm' qillimin pra... :idea:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] kordele une nuk te ndaloj as ty, as tjeter femer ta shohe jeten si i pelqen asaj, pse jo me nje kariere politike.
i vetmi gjykim imi eshte i llojit estetik, te kuptohemi. femres nuk i shkon politika ngaqe e SHEMTON. e prish, e shkaterron. ajo kthehet ne figure qesharake e debile.
kujto animacionin humoristik me flash te sapun-rrogozhines. po te qe burre ai personazhi, asnje s'do bente me qesh, ngaqe burrit i shkon ka.lliku. bon sens. [/qb]
C'qeka ky rob kshu mi? Me komplekse te shekullit XIX. Ik e merr ca leksione te kohes...

Le_Routard

Forumium maestatis

Ec e gjejm' qillimin pra...

Une vallai do e ndjeja veten shume te lumtur po te isha qillimi i nje garumulli grash.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

[qb] kordele une nuk te ndaloj as ty, as tjeter femer ta shohe jeten si i pelqen asaj, pse jo me nje kariere politike.
i vetmi gjykim imi eshte i llojit estetik, te kuptohemi. femres nuk i shkon politika ngaqe e SHEMTON. e prish, e shkaterron. ajo kthehet ne figure qesharake e debile.
kujto animacionin humoristik me flash te sapun-rrogozhines. po te qe burre ai personazhi, asnje s'do bente me qesh, ngaqe burrit i shkon ka.lliku. bon sens. [/qb]
Vaj halli kur te fillojne grate te zihen ne parlament: Duke i shkulur floket njera tjetres dhe duke u gjuajtur me kepucet me taka. Duke u share shtrige,... qelbesire,... shurraqe,...ti ja ke dredhur burrit me filanin...tjetra thote: Ua me marc pleshtat qe te gjeten me profesorin ne banjot e universitetit. ehuuuu sa ka........ :lol: :lol: :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Imagjinat e gjetur ne koshin e plehrave, ose ne Brrak, ke lagjja jevegjve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka gra qe per nga karakteri, edukata dhe sjellja ja kalojn shume burrave.

Erind

Forumium maestatis

hahah grate dhe politika lexoni ju lutem.

Gratë, larg duart nga pushteti vendor.

Belina Budini
TIRANË - Asnjë kandidate femër nga Partia Demokratike për postet vendore në komuna dhe bashki. Nga PS-ja, gjysma e kandidateve të vjetshme tërhiqen, për të mos kandiduar më. Vetëm një kandidaturë femër nga PS-ja do të synojë të jetë në krye të një bashkie, në Rroskovec. Femrat mbeten jashtë garës politike. Nga 12 kryetare femra të bashkive dhe komunave, 5 prej tyre nuk rikandidojnë më.

grua + politika =
grinning-smiley-046.gif

zog

Primus registratum

me duket normale, partite politike kane frike te prezantojne gra ne listat e tyre per te mos humbur betejen elektorale. periudha ne te cilen ndodhet shqiperia nuk u konvenon grave te tregojne kapacitetet e tyre drejtuese.

ps; kush me thote nga ju cilet jane sektoret ekonomike ne shqiperi ku gruaja perben akoma nje force pune. mos valle shtepia.

RecurrentDream

Forumium praecox

[qb] me duket normale, partite politike kane frike te prezantojne gra ne listat e tyre per te mos humbur betejen elektorale. periudha ne te cilen ndodhet shqiperia nuk u konvenon grave te tregojne kapacitetet e tyre drejtuese.

ps; kush me thote nga ju cilet jane sektoret ekonomike ne shqiperi ku gruaja perben akoma nje force pune. mos valle shtepia. [/qb]
E more zog, ta ka qejfi qe t'i shohesh grate vetem ne shtepi duke la leveret ee? Kjo eshte shume normale po te shohesh aspiratat e tua ne pergjithesi. Kur ti do te na kthesh mbrapa si tek "Koncert ne vitin '36" (votoni mbretin etj si keto) pse duhet te kishe miresine t'i shikoje grate me dimensionet e shekullit XXI?

Pse duhet te flasesh ti me terma te tilla si "sektore ekonomike"? Apo e ke te veshtire te dalesh nga kornizat masive... Mos prit me qe grate te jene saldatore, dhe as te punojne neper fabrika. Por ta ka qejfi ty apo jo, ka aq shume gra mesuese, mjeke, dentiste, infermiere, tregtare, ne administrate etj. do na falesh qe nuk i kemi numeruar...
Fakti qe tradicionalisht jane marre me politike burrat ashtu si dhe me shkencen apo me pilotimin e avioneve, nuk do te thote aspak qe te mos kete asnje grua qe ta beje kete nese ka aftesi dhe deshire...
Mundohu ta kuptosh kete Zog, edhe duke qene i mbyllur ne kafazin e prapambetjes...