/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] gruja n'politk /pf/images/graemlins/smile.gif cenim i egos mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku t'gjejn vrim me u fut pastaj :devil: [/qb]
Me ke dhe pse e e keni kete SFIDE?? Kujt dhe pse duhet te tregoni patjeter se vleni..?? E dime qe vleni se perndryshe nuk do u bojshim shoqe dashnore gra nona etj.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ...Nuk eshte fitore e burrave por e tyrja teresisht, eshte nje cast qe i ndan ato nga sfida, ne ate cast ato kane treguar se VLEJNE dicka me shume.... [/qb]
muno te ka qellu ndonjehere ty te pickohesh se s'te besohet ajo qe po te ndodh /pf/images/graemlins/wink.gif , apo t'i thush atij tjetrit: "me picko iher se po me duket si jo e vertete kjo qe po e ndodh", apo apo te ka ndodh t'i fusesh syve ndonje grusht uje per t'u zgjuar apo freskuar /pf/images/graemlins/wink.gif ...eh ja kshu Muno dhe ne per t'u ndjere te arrirra ndaj deshirave apo kerkesave qe aspirojme kemi nevoje per t'u siguruar, e keshtu aspirojme per politike dhe u kemi juve anti-feministave si pickim apo si motivim...merre si te dush. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
... Kujt dhe pse duhet te tregoni patjeter se vleni..?? E dime qe vleni se perndryshe nuk do u bojshim shoqe dashnore gra nona etj.
..
Dmth. si me thene qe jam kunder nazismit dhe shfarosjes se cifuteve por nuk e quj te nevojshme ta konsideroj si FITORE faktin qe te gjithe kesaj ju dha fund para 50 vitesh.... ?Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Qe ta bej me te kuptushem pozicionin tim,jam pro grave ne politike por kunder te parit te gjese si nje fitore e grave kunder pushtetit te burrave. Grate e kane pasur dhe do ta kene gjithmone pushtetin.. A doni tu them dhe se ku??
[/qb]
Krahasim te qelluar ke gjetur shoqja Sanije...Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Dmth. si me thene qe jam kunder nazismit dhe shfarosjes se cifuteve por nuk e quj te nevojshme ta konsideroj si FITORE faktin qe te gjithe kesaj ju dha fund para 50 vitesh.... ?Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Qe ta bej me te kuptushem pozicionin tim,jam pro grave ne politike por kunder te parit te gjese si nje fitore e grave kunder pushtetit te burrave. Grate e kane pasur dhe do ta kene gjithmone pushtetin.. A doni tu them dhe se ku??
[/qb]
Nuk kam per qellim ta dramatizoj situaten... po kisha kureshtje te dija pergjigjen e ksaj....
[/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Po me cifutet cpaten xhanem? [/qb]
Ehuuuaaa, ate e dogjen ne turren e druve ti e ke menien ke Zhan Dark hala /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Muno ke harru Zhan d'Ark-en[/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]...dhe me shprehjen e urte populore "Plakut pordhen mos ja nigjo po fjalen po" - ju uroj dhe un nje mbremje te bukur.....Dhe sa per te mbyllur per sot do te thoja qe ne te dyja rastet ekstremi nuk eshte i mire, qoft shume shtepiake qoft shume feministe. Te gjesh nje eikuliber nuk eshte e leht por as e pamundur.
Naten, nga nje :kiss: gocave dhe nga nje pershnetje qunave.
...[/qb]