Gratë dhe politika

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Gratë dhe politika

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
Qy ne koherat e lashta ka pas gra qe drejtonin mbreterira, si psh Kleopatra, dhe i benin burrat me fol me vete, po ashtu ndodh edhe sot.
Sa i lashte qeke ti mer /pf/images/graemlins/tongue.gif Kleopatra ishte kultivuese mjaft e mire ne fakt...koleksion i pat bere...parfumet natyrisht. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ore doni s'doni ju jemi pak e sakte ne.... ne politike /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Ja fiks kshu i marrin cunat temat per grate bashke me grate neper kom' !!!

:mad:

ps. e dini ju sa mu desh mu me u ul dhe me shtrengu veten me fol jo gallatisht ... :mad: !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A te lutmi shume mos ja keput kot tani se une kete temen e more neper gishta se me kom nuk shkruj dot ke kibordi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me raft pika mu qe qeke nxef ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shembujt heren tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif ...nderkohe ju reflektoni. [/qb]
Jo re !!! Pellcet pasqyra nga "rrezatimi" ktyneve !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Iz, pasqyra i lexo letrat mrapsht si politika, pra fallsifikon drejtimin e "drejte" dhe po qe dhe konkave aha s'ke aspak vertetesi /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Sa i lashte qeke ti mer Kleopatra ishte kultivuese mjaft e mire ne fakt...koleksion i pat bere...parfumet natyrisht.

I ka pas majt ne harem, prej asaj jan frymezuar edhe pashallaret me vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo po me Kleopatren nuk benin dot burrat gili-vili, po mos ta mbanin koken perpjet ajo jua priste dhe jua hidhte maceve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Halli osht qe mashkullat per fatin e tyne te keq (nuk e dine) po teknikisht jane nen hyqmin e grave ne shpi (une bej perjashtim se e nigjoj llafin e burrit deri m'nji !!!!).

Boni dërr dërr se me ritme qe po ec teknologjia /pf/images/graemlins/laugh.gif do ju lejm' ne me barre juve per ca kohe.

Oj ktaaaaaaaaaaaaaaaaa... derra shoviniste !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
Jo po me Kleopatren nuk benin dot burrat gili-vili, po mos ta mbanin koken perpjet ajo jua priste dhe jua hidhte maceve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa here qe shkru ky cun me rrenqethet lekura e berrylit te dores /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sikur trego jeten e vet' duket !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Te kripsha 1.75-cin, te kripsha.
S'e kam per pasterma dimri ...trurin une ore kellire, e kam per perdorim dy here ne vit nga gjashte muaj dhe sidomos ne periudha votimesh e ve dhe me shume ne pune se helbete jam ne lufte me semaforin dhe driten jeshile e marr a-priori pa hezitim qysh me te paren.

Keta nuk jane shovinista Izo, jane anarshista /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qe ngordhni per nje cike vleresim. Po qe e kerkoni neper semafore akoma eshte mekati me i madh. E per me teper seriozisht.

Nuk kerkojn vleresim por kerkojn te xhvapin vlerat materiale te burrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jan shume te rrall ata burra qe fitojn 50euro per 10 minuta. Prandaj ke semafori ke plot femra te zgjuara dhe burra budallenj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e them prap, njeriu vleresohet nga veprat, nga sjellja, nga inteligjenca dhe jo nga seksi.

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]
Jo po me Kleopatren nuk benin dot burrat gili-vili, po mos ta mbanin koken perpjet ajo jua priste dhe jua hidhte maceve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Korrigjim!...jo maceve por maceve te formatit te madh qe quhen TIGRA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
[qb]
Jo po me Kleopatren nuk benin dot burrat gili-vili, po mos ta mbanin koken perpjet ajo jua priste dhe jua hidhte maceve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa here qe shkru ky cun me rrenqethet lekura e berrylit te dores /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sikur trego jeten e vet' duket !!!

Mua nuk me ka arritur Kleopatra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gaco vertet nuk e vlereson seksin ti?

E vlereson ai me siguri, por jo me pare dhe me drita ndalim-qendrimi per me shume se deri ke jeshilja.Jo te tere i blejne femrat kellire /pf/images/graemlins/wink.gif ...se jo te tera shiten.

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
Une e them prap, njeriu vleresohet nga veprat, nga sjellja, nga inteligjenca dhe jo nga seksi. [/qb]
Gaco vertet nuk e vlereson seksin ti?

Vlersoj njeriun ne radh te pare Salo, po te jete femer seksi e vlersoj me shume akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ...se jo te tera shiten. [/qb]
Jo, jo. Ka e qe blihen.

Ky eshte matrapaz llafesh + ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo, jo. Ka e qe blihen.

S'paraqet potencial bleres ti /pf/images/graemlins/wink.gif S'je i kuotueshem...dhe votues i keq.

ani ani

Primus registratum

Grate dhe politika,

Jam e sigurte qe ne kete politike super mashkullore qe mbizoteron tek ne, te gjitha grate me nje arsim normal do te benin shume pune sikur te merrnin pjese. Nuk jam duke perkrahur ndonje levizje feministe, megjithate nese grate do te ishin me aktive athere edhe vendimet do te ishin me te buta dhe relatat me te ekuilibruara.

Mbas intrigave femerore do te qendronte nje shtet i rregulluar i sistemuar dhe modern sigurisht.

Por te gjitha grate e dine nga ana tjeter se ne cfare rruge duhet te kalojne qe te rriten profesionalisht dhe politikisht e te dalesh ne poste te tilla si minsitre apo kryetare bashkie.

Ne te vertete emancipimi ne Shqiperi akoma nuk ka vend per gra me ze te forte ne politike.

:goofy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti grua e zonja dhe me ze te fort qe mund te bente politik ka qene Laja. Tashti deri sa te dali ndonje tjeter si ajo, qe ti mari celsat e politikes burrave ashtu sic i mori Laja celsat e kulles se barit, do duhet shume pune dhe mundim.

Isabelle

Valoris scriptorum

Une jam me shume pro zonjes Bude /pf/images/graemlins/laugh.gif se ajo ja kishte bo me politike kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif te shoqin rrupi-supi !!!

:thumbsup:

ps. Kostumi i Lajes me ka ngel fiksim /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]....
Personalisht do te votoja te gjitha grate e botes perveç te times!
...[/qb]
.....Keshtu mendojne shumica e burrave e prandaj grate duhet me ca rrugen me brryla me dal siper, duke filluar nga familja ku jetojne. [/qb]
Cilen rruge do çani me brryla..?? Ku do shkoni?? Mir ku do shkoni po na thoni njiher nga vini?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bluçke pse na shef si antigra mi goc.. Perkundrazi... ehhh sa perkundrazi seeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne familje do òani me brryla!!! E pse.. Na keni pare gje neve te çajme me brryla se kush arrin i pari ke lavatriçja?? Jo vallaj... ju lejm te lira ta perdorni si te doni.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif