GRAND THEFT AUTO "VICE CITY"

babyboy

Primus registratum
Re: GRAND THEFT AUTO "VICE CITY"

heared its real good, better than the previous one, but havent played it yet. waitin till it goes under 30 bucks so i can get it . . .

engjelli

Forumium praecox

ka mundesi ndonjeri te ma japi kete loje?
help.gif
:rolleyes:

orionk

Primus registratum

nese e do me verte me dergo nje email ne drosel92@hotmail.com qe te te jap linkun.
ishalla nuk ke lidhje me dial-up se e le babin pa folur me sekretaren per nja 3 dite . lol
shnet e pare

engjelli

Forumium praecox

ej... ai linku qe me ke dhene ne imel eshte per GTA III apo Vice City???

orionk

Primus registratum

lol
nuk besoj se per ty ka shume rendesi sepse une postimin e fundit ne kete teme e kam bere ne janar kurse ti pergjigjegj ne maj.
keshtu qe nuk ka shume rendesi per ty ajo loje
per 4 muaj nuk ma merr mendja qe ai link te jete me aktiv...
por megjithate ai eshte per GTA3 sepse ne ate kohe (janar) akoma nuk kishte dale vice city
c u

Boby

Primus registratum

Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy:

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
wooooooooooooow ej mund te ma japesh kete loje???
kam kerkuar po se kam gjetur. /pf/images/graemlins/frown.gif

^buster^

Primus registratum

Loje klasike sidomos kur merr prostituta dhe te japin BJ! te pakten per mua qe se kam bere ate gje me prostituta ne te vertete mu duk gallate! /pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

sa eshte maksimumi i yjeve te policise qe keni shkuar

LastGodfather

Primus registratum

loje kryeveper, nuk di se çfare te them tjeter per te... kam degjuar se do te dali shpejt gta5 ose ndryshe GTA Sin City. a mund te ma konfirmoni kete lajm apo jane thashetheme? /pf/images/graemlins/smile.gif

Furor Aquila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eden:
[qb]
[qb] Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
wooooooooooooow ej mund te ma japesh kete loje???
kam kerkuar po se kam gjetur. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
c'fare lidhje interneti ke?

Furor Aquila

Primus registratum

te helikopteri me telekomand kam ngel edhe un kurse ate qe ndjek ne tarrace e kam bere.

Florus

Forumium maestatis

[qb] Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
ke provuar te cosh makinen mbi bar kur ke nje femer ne makine :devil: :goofy:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] sa eshte maksimumi i yjeve te policise qe keni shkuar [/qb]
ne maksimium ore (nuk e mbaj mend sa) kur mbushen te gjithe yjet dalin tanket :eek: aty duhet bazuka :devil:

godfather

Primus registratum

a m'duket mu apo ka ndryshu pak kjo faqja...

nejse loje kryeveper...une maksimumi 5 yje kam arrit, por po mundohem edhe per te gjashtin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

:cry: une hyra te stacioni i policise e kur vjen puna veç kater yje