GRAND THEFT AUTO "VICE CITY"

godfather

Primus registratum
Re: GRAND THEFT AUTO "VICE CITY"

i dhashe fund me ne fund ...

mrome jam mor me disa modifikime, po shumica me jepnin bugs, e bllokonin lojen. megjithate ishte gje e bukur te kishe ne loje mercedes, bmw, aston martin, porsche, dodge, ford mustang, etj /pf/images/graemlins/smile.gif

milanistii

Primus registratum

ej o godfather kush ishte misioni i fundit ajo te shpia qe te tradhton Lance qe duan te te marrin leket se mua aty me mbaroi ? po ato modifikimet mund te ma shpjegosh pak si i bere se jam munduar shume por skam bere dot asgje
sic ke bere bere ato modifikimet e makinave mund te fusesh dhe harta te tjera mund ti download te
http://gta3.gamigo.de/?page=showfiles&catid=23&sortby=date
shko aty te maps

godfather

Primus registratum

mods-at mund ti gjesh kudo (psh: www.gtagaming.com) dhe per ti instaluar duhet te perdoresh prape nje nga programet e shumta qe gjinden ne internet. une perdora img tool 1.3 ne mos gaboj; ishtte i thjeshte e shume praktik. perveç img tool-it eshte edhe nje program tjeter goxha i bukur VCMM(vice city mod manager) dhe makinat e realizuara me bukur jane ato qe funksionojn me kete program edhe pse nuk gjen shum verdalle.

Admir

Forumium maestatis

Kush ma mson marifetin te helikopteri se vdiqa?! :smash:

Mua me pelqen shume aty ku flet radioja..."We need a river." Eshte nje bisede shume gazmore aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

nuk ka noj marifet kushedi , duhet thjesht ta besh disa here e kur te vije puna te helikopteret e tjere me te medhenj do shikosh se do ta kesh shume me te lehte.

Paladin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
te helikopteri me telekomand kam ngel edhe un kurse ate qe ndjek ne tarrace e kam bere. [/qb]
Ej si behet ajo me taracen, mos duhet te kesh nje motorr per ta ndjekur dhe ta qellosh apo duhet ndjekur me makine dhe ta perplasesh?

godfather

Primus registratum

ja ku e ke nje pjese walkthrough. nuk vritet, thjesht duhet ta ndjekesh.

Diaz suspects an underling has cheated him out of profits. Follow the radar to the dealer’s apartment, but don’t touch this pink marker just yet. Ride past it and follow the road as it turns right.
Follow this road until you come to the first right turn onto a street (not an alley). Look for a dumpster, health, and a Faggio scooter, and stash a fast bike or car here for later use. Return to the pink marker and then approach the dealer’s window.

Once he sees you, follow the dealer up the steps and across the roof, but don’t kill him. Once the dealer jumps to the street follow the radar blip until you drop from the roof next to the dumpster (and your speedy vehicle). Pursue the thug.

You will fail the mission if the dealer gets too far ahead, but you should keep up if you have a decent vehicle. Stay on his tail, and pull back a bit when he fires his Ruger at you. Eventually, he leads you to a fortress on Prawn Island. Your reward for locating his hideout is $1000.

28352-3.jpg
28352-2.jpg

Paladin

Primus registratum

Thnx Godfather, por sapo e kalova duke e ndjekur kote /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ajo me helikopterin me telekomand, ka ndonje menyre per ta bere?

godfather

Primus registratum

nuk ka ndonje kleçke, thjesht praktike. eshte misioni qe ma ka shpif me shume deri sa ja mora doren. ke per te bo qejf masnej me helikopterat e tjere.

Furor Aquila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paladin:
[qb] Thnx Godfather, por sapo e kalova duke e ndjekur kote /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ajo me helikopterin me telekomand, ka ndonje menyre per ta bere? [/qb]
Une ne fillim i vrava te gjithe policet dhe puntoret dhe pastaj i mora bombat dhe i vendosa te fucite keshtu nuk te merzisin policet dhe puntore dhe ke me shume kohe.

Paladin

Primus registratum

Ide e bukur kjo, sme kishte vajtur mendja :idea: .
pastaj duhet praktikuar per komandimin se eshte pak e veshtire.

godfather

Primus registratum

po t'ja kesh marr doren mire helikopterit nuk i ke shume problem policat e puntoret, mjafton te rrish lart ne ajer e kur te ulesh te heqesh qafe ata qe te afrohen.

reni

Primus registratum

Une per veten time i kam mbaruar qe te gjitha misjonet , tani bredh ne qytet kot vras e pres , s'kam ca beje me :smash: kam arritur maksimumin e yjaeve sepse ca beja ,,, dilja ciksa vrisja nja 10 police pastaj futesha te bari ,, ata nuk vinin brenda kshu qe kur dilja prape jashte i gjeja duke me bere prit po vrisja nja ca te tjere pastaj futesh prape brenda ,,, heren e fundit me ben prit me kamionre te medhaja me ushtar qe me prisnin edhe me gjithe ata tanqe qe kishin bllokuar rrugen ,,, ndonja nja 1 ore me 6 yje pastaj u merzita se nuk me lini te ikja she vrava vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sakendemo

Primus registratum

Misionet ne Vice City m'u dukën më zbavitëse se në GTA3 po megjithatë më duket sikur janë e njëjta loje. Shpresoj që për GTA: San Andreas të ndryshojnë disa gjëra.

S6T6N6

Forumium maestatis

Per dijeni ka dale vice city 2 qe instalohet mbi te parin (me duket se shton harten, misionet, makinat dhe personazhet. Dini te me thoni se si perdoren cheats?

maxper

Primus registratum

ja disa cheats dhe efektet e tyre per GTA Vice City. thjesht kur je ne loje shtypi me tastjere (pa space, sic jane)

THUGSTOOLS - Thug Weapons
PROFESSIONALTOOLS - Professional Weapons
NUTTERTOOLS - Strange Weapons
PRECIOUSPROTECTION - Full Armor
ASPIRINE - Full Health
YOUWONTTAKEMEALIVE - +2 Wanted Level
LEAVEMEALONE - 0 Wanted Level
APLEASANTDAY - Nice Weather
ALOVELYDAY - Lovely Weather
ABITDRIEG - Cloudy Weather
CATSANDDOGS - Rainy Weather
CANTSEEATHING - Misty Weather
PANZER - Spawn Tank
LIFEISPASSINGMEBY - Speed Up Time
BIGBANG - Nearby Vehichles Explode
STILLLIKEDRESSINGUP - Change Skin
FIGHTFIGHTFIGHT - People Fight
NOBODYLIKESME - People Fall When Bumped
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - Everyone Has Weapons
ONSPEED - Walk Fast
BOOOOOORING - Walk Slow
WHEELSAREALLINEED - Cars Stripped Down
COMEFLYWITHME - Flies Fly Around
ICANTTAKEITANYMORE - Kill Yourself
GREENLIGHT - Traffic Lights Turn Green
MIAMITRAFFIC - Fast Traffic
TRAVELINSTYLE - Flying Car
THELASTRIDE - Spawn Hearse
ROCKANDROLLCAR - Spawn Limousine
RUBBISHCAR - Spawn Garbage Truck
GETTHEREFAST - Spawn Sabre Turbo
BETTERTHANWALKING - Spawn Caddy
LOOKLIKELANCE - Lance Skin
MYSONISALAWYER - Lawyer Skin
ILOOKLIKEHILARY - Hilary Skin
ROCKANDROLLMAN - Rock and Roll Skin
ONEARMEDBANDIT - One Armed Bandit Skin
IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Mafiosi Skin
FOXYLITTLETHING - Mafiosi Daughter Skin
WELOVEOURDICK - Scottish Skin
GETTHEREQUICKLY - Fast Car
GETTHEREVERYFASTINDEED - Faster Car
GETTHEREAMAZINGLYFAST - Even Faster Car
FANNYMAGNET - Woman Magnet
CHEATSHAVEBEENCRACKED - Bald Guy Skin
CERTAINDEATH - Smoke Cigarette
GRIPISEVERYTHING - UNKNOWN EFFECT
CHASESTAT - UNKNOWN EFFECT
CHICKSWITHGUNS - UNKNOWN EFFECT
AHAIRDRESSERSCAR - UNKNOWN EFFECT
IWANTITPAINTEDBLACK - UNKNOWN EFFECT
SEAWAYS - UNKNOWN EFFECT
LOADSOFLITTLETHINGS - UNKNOWN EFFECT
AIRSHIP - UNKNOWN EFFECT

kris[t]i

Primus registratum

Hmm Une Kam Kohe me kete loje dhe e kam cliruar.... Do mjaft kohe dhe pa kode nuk e di si do ja kisha bere :confused: ... Ene une ate pjesen me helikopterin me Telekomande e kam pas te veshtir me e kalu.... SHUME ... por tani ju mund te gjeni edhe filet e savimit te GTA vice city ... I fusni ke My documents >>GTA vice city user files dhe kur i beni load e keni lojen e mbaruar ...... Ose vendosni levelin qe ju pelqen...
Bye Ppl