wooooooooooooow ej mund te ma japesh kete loje???Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
c'fare lidhje interneti ke?Fillimisht postuar nga eden:
[qb]wooooooooooooow ej mund te ma japesh kete loje???Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ore shume loje e bukur.Po e luja deri tani po me ngelen dy misione pa bo dhe po si mbarova ato sme japin te tjera.me ka ngel aty te helikopteri me telekomand dhe te ai qe ndjek ne tarrac.me iken gjithmone i poshtri.
A edhe dicka.Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
kam kerkuar po se kam gjetur. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
te helikopteri me telekomand kam ngel edhe un kurse ate qe ndjek ne tarrace e kam bere.Fillimisht postuar nga Boby:
ke provuar te cosh makinen mbi bar kur ke nje femer ne makine :devil: :goofy:Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Loja ndalohet per nen moshen 18 vjec.ka shume dhune dhe kur merr nje femer te makina................ :goofy: [/qb]
ne maksimium ore (nuk e mbaj mend sa) kur mbushen te gjithe yjet dalin tanketFillimisht postuar nga aRBi:
[qb] sa eshte maksimumi i yjeve te policise qe keni shkuar [/qb]