Gossip.......

disku

UNI
Re: Gossip.......

Linos maji komet hap ere se un nuk zej shum ven...
jola mos qaj ti se edhe kordelja u ba bo gopseke sta jep mo shamine...ca u bo shamia kordeles si biberoni lares e qe shetiti gjith kopshtin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

po iki un se me erdhi mami me me morr :lol:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mire mi, me pac ne qafe, shkojme ku te dush se una me qime me perpjete se sot s'mund te jem /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Mu duk mu apo iola sma vari.....fare mua? :cry: :cry:
Ska faj jo ka kordelen perballe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Rritja e zbritjes se rritjes vjen si rezultat i zbritjes se ritje. Si rrjedhoje kemi nje rritje te zbritjes me rritje perpjestimore me zbritjen.
Shkurt kemi hunbje 100 % firma shpallet e falimentuar qe para se te blehet lenda e pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

This is kinda grosse but hey its REAL TV. /pf/images/graemlins/laugh.gif
U shpik aparati kohemates (Ora per shumicen) qe do ti evitoje vonesat ne pune bjondeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif
gif_desenho026.gif

ameba

Forumium maestatis

U mor fesh nga burime te "sigurta" u mor vesh se Uni masi i cau derrasat Lares, Kordit dhe mbi te gjitha Linosit, tani ka filluar me u marre ekskluzivisht me bjondinat....
pra si konkluzion firma e tij doli me humbje ende pa nxjerre prodhimin e pare.....
si konkluzion une propozoj qe Unit qysh nga sot t'i nderrohet emri ne "Sude", "Vefa" ose "Xhaferri" se po shpallet gjithnje e me shume ne natyren e tij te vertete "Firme Piramidale (me koke poshte)"
p.s: I dorezove Breket e mia... :cry: ,
te sygjeroj ta besh shpejt se e kam nis Bodyguard-in tim
rey.jpg
apostafat per ty.... :devil: :kiss:

pippo

Primus registratum

..................6 1 9................. keshtu quhet levizja e ketit tipit apo jo ?''

ameba

Forumium maestatis

o Uni ti me dukesh si ky ne te majte te fotos
18.jpg
qe ka mesuar gjithcka nga Mr. Frog-splash, por nuk ka mesuar mire mesazhin e T-shirtit qe vesh "mesuesi" i tij.....

P.S: Po Faithless 619.....

personazh

Valoris scriptorum

mu uni m'duket si ai djathtas vallahi. btw, nji dore eshte normale me e lidh here pas here se njerez jemi e kemi nevoja...po dy???? :eek: :eek:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hellou tyve zojush Shamunaqja /pf/images/graemlins/smile.gif

si t'shko ildisja? po tjerrja leshit? maro shpejt se do thuresh kaçilet e kashtes per fiqte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

E pse me fol ti mu kshu sot ? Apo se jam rrit nji vit dhe jam akoma vulnerabile ndaj idese !

Ah, kur te shkoka mosha kshu qeka mooooooooooooooooj...

Se mos te ofendoi fjala "stalle" se maj men' ne vitet 85 e icik ka qene ne kulm te modes ne Tirane. Nuk abuzoj me llafet dosido un' !

personazh

Valoris scriptorum

ka qene lal posi ne mode, po asokohe çunat nuk mbanin floke, mbanin krifa /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ato turshi e pasterma i keni shtene moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

E shef te paska njel hatri ! Kulmi :cry:

Kurse per kto gjonat e tjera jo se nuk i futena dhe i bojm' po nuk po kuptoj se me cfare okazioni...

Thuj 3 here me vrap "polli pula Lleshit n'kacile t'leshit" ...meqe jena ke kacilja !

personazh

Valoris scriptorum

jo mi lal se s'me vje turp nga e kalumja ime mu gjalle ne bote! kur ka qene dhe Xhorxhi si qamush mooo
young02.jpg

.....une mezi po pres me u bo 40 vjeç e kusur pale si do m'thrrasin