Gossip.......

alinos

Forumium maestatis
Re: Gossip.......

vetem te mos jete urdher fetar, se jam bere alergjike /pf/images/graemlins/wink.gif

Danae

Primus registratum

edhe une.
sot ne mense kemi analizu situaten tone ne menyre thelbesore,e vrojtimi ish i trishte.
jemi te deshperuara nga kthimi te dyja.
kur une u ula ne tavolinen e menses e gjeta me nje cift qe na pyeten mare e mrapsht per pothuajse gjithcka,per jeten e qytetin...
ne fund na pyeten nese ne shkonim ne kishe,u pame njehere tek na kalonin ndermend kushedi sa gjera...ishim te trishta,kishim perfunduar ne nje tavoline me hijen dhe aureolen mbi koke...
te bardha e te patualetosura.
kur iken keta erdhen dy te tjere,se si na zgjodhen pikerisht ne ne te gjithe sallen nuk e dime,zeri im duhet te kishte qene i larte se vajza ishte e cuditur kur une i thashe jo te lutem,sapo na pyeten ne flisnim anglisht dhe sapo i kishim hedhe nje sy brokes se verdhe qe mbanin ne duar.

alinos

Forumium maestatis

mbaj mend se kur u ktheva ne al, u takova me dike qe me kishte perkufizuar si mozzarella, aq e bardhe isha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos u trishtoni qe nuk keni me, gezohuni qe ju dha mundesia per...
Ja me shihni mua, duket sikur s'kam ikur kurre, por une e di qe nuk jam e njejta /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

eeeeeeehhhhhhhhh,si i kap gjanat fluturim ti.
nuk jam anku tane jeten time kaq shume jo nga vapa,jo nga stresi,jo nga lodhja,mgjth mire. :kiss:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga lililu:
[qb] ne rendje te macokut tim qe kafshon e gervisht per te mprehur dhembet tek kerkoj te shpetoj pulcinellen(penelen) :kiss: [/qb]
Penelja macokut(Apo macokes)i bie mbrapa? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene mos mtrego histori melankolike ne Gossip se na mori lumi /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Linos un vdes per mozzarella :wub:

disku

UNI

Se mos harroj kam pa njonen sot ne Manhatan tamam si Kordelja mos osht gjo ne Ny :eek: :eek: :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: Posiiiiiii ishte duke lujt "Sex & The City" :eek: ne rolin e Chalrotes :eek:

Ik re shejton kalamoni se kam majt brinjet me dore, ti merresh me thashethushe apo me te verteta :eek: te vije Kordja ne Manhatan dhe te mos morri asnje ne tel :eek: !!

Une do vi me naftabuz kur te vij e do i mbledh te gjithe ne nje "tour" triumfus :eek: perqark Manhatanit :cool: por do dhe ca vjet qe te ndodhe.

bebi

Primus registratum

kapitulli Blu
ne shpine e absit kane fillu gerhitjet...blue tashme fle ne dhome te izoluar edhe me sound proff.. Ilacet e fundit e kane cuar bluene ne rruge te mbare ...pike.

Uniiiiiiiiiiiiiii, nuk flej ma te dhoma sound proof qysh se ke ik ti prej shpijet, se s'ban kush zhurm maaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe me jasteke kam ra rehat, se i shaj tan me qellim qe me m gjujt me jasteke e s'ja kthej ma mrapsht.
uhhh sa but flej, si beb. edhe te kamt kam jastek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
:wave:

alinos

Forumium maestatis

Lajme te fresketa

Edhe pse Zonjeza mbi Gjemba aka Kordelja ka dale ne shtyp ditet e fundit per te pergenjeshtruar lajmin e verdallosjes se saj neper Manhattan, çu çu çu te tjera neper korridore thone se thashethemi i pare ishte i vertete!
Alinos ka marre prej saj per dhurate nje molle, qe kur u perpoq ta kafshonte, i mbeten dy dhembe brenda. Gjate zhbirilimit te molles armike, ajo vuri re mbishkrimin Made in NY.
Gjasat jane vetem dy:
a) Kordelja ka dashur te me thyeje dhembet amerikanikisht.
b) Kordelja ka qene/ende ndodhet ne Man - Hatane dhe po u ben hatane tere burrave shqiptare te Ameriqise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duke qene dashakeqe, Alinos opton per versionin e dyte dhe i thote anetares se nderuar te keshillit te ndrikullave te mos e preke Unin as me cepin e majte te thoit te trete te dores se djathte, se derdhet zhaku luuuuuuuuuum, or tej! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

per njoftime te metejshme do ju njoftojme me tej /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Linos tuj lexu ket postin e funit me erdhi....me i propozu bushit me më shpall pasuri shteterore. /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe ra llafi modestia eshte arma ime me e forte. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga thash e them te fundit..njoftohet lara croft se ka bo mungesa edhe nje e tille...mungese flas do i vij ne shpi......lajmerimi per perjashtim. :mad:
8 vet jan kap sot ne perpjeke e siper per tu bo heronj te punes ..... te 8-te u shpallen deshmore te ko..mbit ...te 8-teve jau vuri.....medaljen vet presidenti.

alinos

Forumium maestatis

Ti mendon se do shpetosh duke u bere prone shteterore?! Po nuk e di ti se prona e shtetit asht prona e askujt dhe secili mund te kpusi nje çape?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leqe un te kam vjedh qe dje :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara how u doin'?! :wub:

disku

UNI

Kur linda Linoso e pyten time më : A don te jete i urte e vec per shpi apo trap edhe per gjithe lagjen....Kjo temja kujtoi se do i plotsohej deshira edhe tha per shpi......Ama e vetshpalla veten prone shteterore. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lare e prune.....koken :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Pastaj thuji unit kush te ka ra ne qaf??? Se e bojm pjestar te perhershem te gop-ssipeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ca anetareve te AFs i mungon vitamina S ne menyre te deshperuar!!!
:lol:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]

Dhe te mendosh qe une jam femer me kaq shume bote /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dhe une gjithnje vras mendjen se ku e mban /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Kur sme pranun as mu te ai kopshi...ti fshija lotet ioles me shamin e qurrave te kordeles, te flija tek krevati linosit edhe te merrja qeran ty sa her te hypje moj pemes. :lol: *uni diktatori* /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

une flej me kam hap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif *
:lol:

*jam beb ne kopesht ju perverset e dreqit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rafsh nga pema ishalla :lol: ke shamia ime e te qurravitsha una ty jarebi :lol:

AMIN :lol:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une ty do te kisha lene pa pantallona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tani cin mu apo kordelen? Se postimin e kishe bo mas kordeles....jo per gjo se un pa patallona jam...ama se dija qe kordelja vishka patallona... :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une jam alergjike Uni, edhe pse vetem pantulle vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif sot jam perjashtim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iola, ngele tu qajt na grive nga shamite /pf/images/graemlins/laugh.gif