Gossip.......

Goca

Primus registratum
Re: Gossip.......

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ec penel ti vem ne vi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une jam ne rregull per vete. Edhe po bona naj faj , me kap amnistia se pranoj fajin dhe jam minorene...( e virgjer)... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ec penel ti vem ne vi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une jam ne rregull per vete. Edhe po bona naj faj , me kap amnistia se pranoj fajin dhe jam minorene...( e virgjer)... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
penel e di je pa prish ne kerthiz ti dhe nga floket pa prish je /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

lajm i fresket ..... Agjensia e lajmeve thashetheme lart e poshte koridorve te ministrive

njoftohemi se i fandaksuri Lupen Uniocorn Alisenjefi.... u zu me prersh ne dore para banjos publike te A.F me te mbathrat e shume prej personazheve te forumit ne nje cante te madhe te zeze....
tani mua me lind natyrshem pyeteja vjedh per nevoje apo i eshte kthyer tashme ne nje fobi????

disku

UNI

jam koleksionues i veprave te artit prandaj vjedh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mendohet qe per kete tragjedi te hapet edhe muzeu i brekeve qe do te kete permasat e holokaustit.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] jam koleksionues i veprave te artit prandaj vjedh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mendohet qe per kete tragjedi te hapet edhe muzeu i brekeve qe do te kete permasat e holokaustit. [/qb]
te pakten a do na ftosh ne inagurimin e ketij muzeu special?

ameba

Forumium maestatis

[qb] jam koleksionues i veprave te artit prandaj vjedh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mendohet qe per kete tragjedi te hapet edhe muzeu i brekeve qe do te kete permasat e holokaustit. [/qb]
or cuno ti baj ca te dush me ato te te tjereve po me kthe te miat se jam pa gja..... :smash: :cry:

Danae

Primus registratum

do i ndaje sipas ngjyrave,rrofsh po kerkoja dicka per te qeshe sq per ti shpetu ndarjes administrative per pak min.

ameba

Forumium maestatis

u lajmeruam se

i mire njohuri Lupin u kap nga inspektori Zenigata prandaj eshte bere DESPERADO tani.

njoftim zyretar nga agjensia LKND (Lloqe Kavaje Ne Diaspore)

Danae

Primus registratum

pervec cmimit oscar penelse i kane dhene edhe cmimin Nobel per kohezgjatje te statusit roze /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s dush do e nderrosh ate status se sikur na len ne pritje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Ditet e burgut uni i kalon me vetmi edhe duke kujtuar kohet e arta. Luan domino me gardjanin e burgut edhe ndigjon lajmet e luftes ne irak tek e vetmja radio qe ka ne dispozicion. Gjithashtu ben planet per tu arratisur te cilat i ruan me fanatizem poshte jastikut.

Burime brenda Af-se bejne te dirur qe penelja jo vetem ka ndrruar statusin social por edhe emrin sic duket i ruhet policise edhe forcave shumekomshe.

personazh

Valoris scriptorum

o uno ça m'thane mu me? qe kur kishe hy ke burgu, te kishte bo vaki ajo skena tipike qe ndodh dhe neper filma......njoni i zi, trupmodh e kokrrujt, me kanotjere me shpatlla qe te thoshte "a veç mos me ardhte ajo nusja e vogel ne shpi....po veç mos me ardhte" me nje shqipe te kulluar. ishte mshtet fort mas hekrave, duke zgjat krahet me doren ne forme kthetre, e me llapen perjashte duke e levri si njale e sapokapme.

mesa me thane, ky i burgosmi kish ra mrena per vjedhje. e kishin kap vitin e kalum, se kishte harru qe i kishin mor shenjat e gishtave ne kuesture e kishte vjedh dreken (dy kutia groshe, nji shishke salce, e gjys buke puljeze) ne supermarketin e lagjes.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

u mor vesh nga nje burim i sigurte ( Dashnorja e gardianit qe luan domino me Unin ) se....

nen jastikun ku jane planet e arratisjes u gjet fotoja e nje personazhi te njohur te A.F me nje dedikim shume special pak a shume te tipit....

Amoruccio sado i madh qe te jete zezaku une do jem gjithmone me ty, ktheje dhimbjen te forca ne arratisu sa pa e hangur..... :wub:

disku

UNI

o lara do vish per vizite na i her te burgu ti? Jo prr gjo po te prezantoj me ate manjakun seksual tek qelia perballe. vdes per femra te bukra i ha ne vend te sallates.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Corne ai qenka vegjetarian!

Top- Channel _-_ Edizione straordinaria.

Attenzione dalle donne cannibale!

......... Publicita...........

Diavolessa

Valoris scriptorum

30-04-04 ore 16.00" alla esplicita richiesta gentile del suo dolce metta, ha negato di farli un thè.

Per questo motivo è stata condannata a due settimane senza shopping!

disku

UNI

mE KUJTOVE NJI BARCALETE ME JEVGJ LARA: /pf/images/graemlins/laugh.gif
nJE JEVG PUNOTE TEK NJE RESTORANT SI KAMARIER EDHE VJE NJI I BARDHE KERKO PIZAA..E SJELL JEVGU I SHERBEN PER MREKULLI EDHE KU I BARDHI FILLON TE ANKOHET ..ja pret jevgu: Sikur te ishe ne vendin tim te dije se si po sillesh..
I bardhi i thot ok un punoj ne restoranti..edhe i thot emrin ...hajde neser tete sherbej....
Te nesermen jevgu gjith qef tu shku ne restorant futet brenga shef te bardhin qe po sherbente edhe i shkon i thote : Dua nje pizee..
Ja kthen i bardhi....: Me falni nuk u shenbejm jevgjve /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

jo Lare, ka kriju bindjen qe kur nizet drita jeshile e kaps-lock mund te shkrush vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao i her! keni nok gjo?

disku

UNI

Lara spo di me te mallku ...E gjeta:D Te ngelte jeshilja ndez....
nazh ty po jeshile te rri /pf/images/graemlins/laugh.gif