goditja e Zidane-it

alban bala

Primus registratum
goditja e Zidane-it

ej me shume se te merrena me italine gjermanine apo ndonje skuader tjeter si thua sikur te komentojme goditjen qe i beri Zidane Materazzi-it. e gjithe bota po merret me te. duke fillua nga videot ne net duke vazhduar pastaj te ajo qe me beri shume pershtypje nxorren kenge. biles arrin kulmin kur merr vesh se eshte vendin e 1-re te hitparade-it. une vallahi me shume se kaq nuk di se ça te them po ja le pinkut si kompetente qe eshte ne kete fushe sepse ajo eshte ne france dhe i ndjek prej se afermi. po ajo qe arrin kulmin eshte kjo se avokatet franceze kerkojne perseritjen e finales.do te ishte hata fare por me te thene te drejten do te ishte ngjarja me me paprecedent ne histori. per mendimin tim ndeshja nje here luhet dhe ska te dyte. me se miri duhet te denohen me nje gjobe te majme dhe me perjashtim nga profesioni i gjyqtarit. po keshtu dhe Materazzi duhet te kete dhe ai hisen e tij ne kete gjobe. arsyeja ku kerkojne te ngrene pluhur avokatet franceze eshte se ne momentin e goditjes me koke nga ana e Zidane asnjeri nga te kater gjyqtaret nuk e pa. vendimi u mor nga ana e gjyqtarit te katert pasi drejtimi i syve nga ku e kishte perqendruar shikimin ishte pikerisht ne ekranin e madh te stadiumit duke ndjekur rastin ne perseritjen qe behet per tifozet. eshte nje skandal me vehte duke filluar qe nga ana e Materazzi-it qe tregoi edhe nje here tjeter fytyren e vertete te italianeve dhe duke vazhduar tek gjyqtaret qe marrin vendimet e tyre vetem pasi ndjekin e video-s qe eshte rreptesisht e ndaluar ne nje gje te tille dhe kembendulet shume ne kete pike. ky eshte mendimi im po i juaji... pres mendimin tuaj.... pershendetje nga shkodrani_1980

ujku81

Primus registratum
Re: goditja e Zidane-it

Akoma me kete ti mo. Kampionati ka 1 muaj qe ka mbaruar, Italianet e kane mbaru festen dhe qe ne ndeshjen miqesore ndaj kroacise do fillojne prape te shajne trajnerin (Donadoni) dhe lojtaret, madje qe kur te beje grumbullimin e pare ai. /pf/images/graemlins/smirk.gif

Sa per Zidanen, dakort me gjoben, dakort me denimin, idiotesi te riluhet finalja, u tregua joprofesionist, hengri nje te share nga ato qe lojtaret degjojne kushedi se sa gjate nje ndeshjeje, pune emocionesh. Ka qene idhull e prape do te mbetet se eshte i madh. Kurse Killerazzi gjeti menyren per tu futur ne histori (shenoi dhe gol). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo histori eshte e mbyllur. Komenti i Majmunit Hirko tek tema per Boterorin eshte me i sakti sipas meje. Lexoje dhe s'ka nevoje te shtosh me.

P.S: Jam shume kurioz qe te shoh si do jete France-Itali ne 6 shtator ne Paris per eleminatoret e euro 2008. FIFa u tregua e zgjuar, e skualifikoi 2 ndeshje Materazzin, keshtu qe nuk do te jete.

alban bala

Primus registratum

eh kur pashe e pashe ri rast ne ndeshjen direkt nuk me la ndonje pershtypje te jashtezakonshme.kuptohet e gjykova si nje rast te zakonshem ne nderhyrje te tilla. por ajo qe ndodhi me vone me beri jashtezakonisht pershtypje. biles u harru titulli ne itali dhe kaluan te Zidane. une se kam ndjekur direkt por ça thoshin gazetat turke. kjo me ben pershtypje. kur kaloi puna dhe u be kenge ja kam krise nje te qeshure veç te me shihje. apo kur lexova dhe lajmin per ndeshjen qe kerkonin me e perserit. ja kur shoh qe ka kaq shume pluhur mendova pse te mos hap teme ketu. mos u habit kur te dale ndonje film dokumentar apo edhe lojera elektronike dhe ne fokus te kete zidane dhe materazzi.çdo gje ben vaki.pikerisht se ka nje muaj ai episod vazhdon te diskutohet me nje intesitet a thua se ndodhi mbreme. dhe me e bukura eshte se mileti nuk po merzitet perkundrazi hidhen ne diskutim me nje intesitet per tu admiruar. i merzituri i pare dole ti. inshallah merziten te gjithe. une te them te drejten as qe i kam kushtuar as vemendjen me te vogel ketij episodi po kur te flasin te gjithe detyrohesh dhe ti te futesh ne kete vorbull. pershendetje

ujku81

Primus registratum

Eh loja elektronike ka dale, shife ke tema per Boterorin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

Me pelqeu ajo goditja me koke e Zizus,por bravo Bufon qe e priti.Vertete portjer i madh.
Po te kishte qebe Bartezi ne vend te tij,do ta kishte ngrene llokum.