Gocat e shkurtra,. E keni problem??

gurax

Pan ignoramus
Re: Gocat e shkurtra,. E keni problem??

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">uhhhhhhh te kjo foto s'duket fare e shkurter... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Mos je i fiksum mbas kesaj kenges /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Te ajo foto e meriton plotesisht te quhet "goxha goce".
Kurse kenga eshte e bukur ne vetvete. Ajo shkurtalaqja vetem sa ka rolin e qershise mbi torte. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">uhhhhhhh te kjo foto s'duket fare e shkurter... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Mos je i fiksum mbas kesaj kenges /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Duket, duket që o e shkurtër se i hypin brekët deri te kërthiza :D.

Un e kom thon m'duket që m'pëlqejn t'shkurtra se të gjatat kërkojn mo shum pun (kur ja fillo me i mulu me t'puthme të gjatat të lodhin ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif).

ezhderha

Primus registratum

Asnje problem me gocat e shkurtra...secila ka bukurine e vet.

policia

Forumium maestatis

pikesrisht edhe une sipas mendjes time jam duke folur ketu, madje do shtoja qe sipas mendjes dhe psikologjise time te shkurtrat nuk mund ta zevendesojne apo rikuperojne me asgje tjeter ate punen e gjatesise...
dhe ju me shkrini fare kur thoni se cdo gjatesi ka bukurine e vet, jo se jam kundra kesaj, po ta shikonit ju se cfare do benin femrat po te ishte shpikur ndonje menyre per ti zgjatur, nga mjeksia, sic eshte operacioni plastik psh, per tu zbukuruar

baci

Primus registratum

Te gjatat jane per pasarela mode,te shkurtat per krevat.Ky eshte ndryshimi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ere

Primus registratum

un jam e shkurter dhe e kam shume problem vet shkurtesin vetem ne krevat i heq takat...po qe per meshkujt te gjithe i kam pas te gjat dhe kush me ka ardhur verdall te gjat kane qen,,,,sme ka ren ne pjes asnje i shkurter...se di pse eshte kjo terheqje mes te gjatit dhe te shkurtrit, gjithashtu dhe une preferoj meshkujt mbi175-185..cudi

ere

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body">pikesrisht edhe une sipas mendjes time jam duke folur ketu, madje do shtoja qe sipas mendjes dhe psikologjise time te shkurtrat nuk mund ta zevendesojne apo rikuperojne me asgje tjeter ate punen e gjatesise...
dhe ju me shkrini fare kur thoni se cdo gjatesi ka bukurine e vet, jo se jam kundra kesaj, po ta shikonit ju se cfare do benin femrat po te ishte shpikur ndonje menyre per ti zgjatur, nga mjeksia, sic eshte operacioni plastik psh, per tu zbukuruar </div></div>
po si ska dale, ka operacione te tilla qe ne shumicen e rasteve perdoren tek njerezit xhuxha..ato te zgjasin mesa kam degjuar e lexuar deri ne 7 cm dhe jan me nje moshe te caktuar..une e kam menduar dicka te tille po sdu me e marre persiper pasi dhe kshu si jam kam pat goxha sukses ..partneri im eshte 185 dhe ehste shume bukur kur me merr ne krahe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

qyqa mi pretty c'hiqke ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Un per vete biqe dhe bf biq e kam jemi ne rregull kshu :p

ere

Primus registratum

po jo moj s'qahem, vet e kam zgjedhur ket rruge /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrugën tate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ere

Primus registratum

takat dhe meshkujt e gjate dahlia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: parabola</div><div class="ubbcode-body">Kur vjen puna per djemte, dihet se vajzat i kane qejf te jene te gjate.
Po per djemte a do te ishte problem nese e dashura e tyre do te ishte e shkurter, (140 - 160)?
</div></div>

Mos ji aq i sigurt jo te gjitha femnat e dojn mashkullin te gjate shume. Te gjate normalisht, se te gjate shum te duken si goxilla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Lule^bore

Primus registratum

Mendoj se gjatesia e femres duhet te jete relative me te partnerit te saj.Dmth i gjati me te gjaten e i shkurti me te shkurtren:p

superman

Primus registratum

#eja eja lulebore se me ty do t lidh kurore..#Me sa duket s te pelqeka loja Vigani-Shkurtabiqi...
Relativiteti i gjatesise ka potence te shkaktoje cekuilibrim shoqeror(work it out)

Lule^bore

Primus registratum

Nuk thash per c'ejkulibrim por ideja ishte qe mua s'do me pelqente te kisha nje partner me te shkurter se vetja(im quite tall)

ere

Primus registratum

ndryshon kur nje femer eshte me e gjate se mashkulli, ska lezet fare..po kur nje femer eshte me e shkurter se mashkulli eshte shume ndryshe se ajo e para...normale qe asnje mashkull nuk e do partneren me te gjate se vetja

kiren

Primus registratum

Ore mund te thuhet cfaredo po ama e verteta eshte se gjatesia per femren eshte e domosdoshme, te pakten 1. 75 cm ndryshe nuk ke si te mendosh se je dicka ndryshe nga te tjerat apo terheqese fizikisht. Ne kompanine e fluturimeve 'Emirates' ku punoj si stjuardeshe aplikantet zgjidhen ne baze te disa kritereve te personalitetit dhe fizikut sidomos te asaj se gjatesise dhe simetrise se fytyres. Kjo eshte edhe arsyeja perse ne kete kompani ka shume nga Europa Lindore. Per vehte jam 1.82 dhe ky fakt me ben te ndihem mrekulli.

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Ore mund te thuhet cfaredo po ama e verteta eshte se gjatesia per femren eshte e domosdoshme, te pakten 1. 75 cm ndryshe nuk ke si te mendosh se je dicka ndryshe nga te tjerat apo terheqese fizikisht. Ne kompanine e fluturimeve 'Emirates' ku punoj si stjuardeshe aplikantet zgjidhen ne baze te disa kritereve te personalitetit dhe fizikut sidomos te asaj se gjatesise dhe simetrise se fytyres. Kjo eshte edhe arsyeja perse ne kete kompani ka shume nga Europa Lindore. Per vehte jam 1.82 dhe ky fakt me ben te ndihem mrekulli. </div></div>

darling, en at kompani, ma shum se gjatsia e trupit ka me tu dasht antiplumi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif