Gocat e shkurtra,. E keni problem??

kush

Primus registratum
Gocat e shkurtra,. E keni problem??

Kur vjen puna per djemte, dihet se vajzat i kane qejf te jene te gjate.
Po per djemte a do te ishte problem nese e dashura e tyre do te ishte e shkurter, (140 - 160)?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Gocat e shkurtra,. E keni problem??

Nuk besoj se ka nai problem për meshkujt nëse femra është e gjatë apo e shkurtër. Neve shofim tjetër gjo.

P.S. Personalisht e kam problem kur femra është e gjatë. Jam mësuar ti shoh femrat nga lart poshtë /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">
Jam mësuar ti shoh femrat <span style='font-family: Arial Black'>nga lart poshtë </span>/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. </div></div>

me shum lart apo posht ...

anyways shum teme interesante kjo .. un 163 cm jam dhe skam pas naiher ankes per pun gjatsie /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk bëj diskriminim përveç rastit kur është e kthyme mbrapsht. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

nc nc womanizer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

olololol

Primus registratum

Shprehja "Te ka hyp gruja siper" nuk vlen ne kete rast /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Ne pergjithesi , femrat shqiptare jane shume te bukura por fatkeqesisht per to e fatmiresisht per ne jane te shkurtra dhe mesatare, ndaj ka pak raste kur gruja ja merr burrin ne kthese.{gjatesi).
Nje nga gjerat qe duhet te funksionoje ndermjet nje cifti eshte dhe estetika e tyre , te jene aty aty ne gjatesi , po kjo eshte me pak e rendesishmja ne lidhjen e tyre , po te shkojne mire ska problem per gjatesine.

P.S Shejton osht ai qe e merr mo te gjate se vetja se me te vogla se vetja ka sa te duash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk duhet te paragjykohen njerezit ne baze te gjatesise apo tipareve te tjera. Askush nuk eshte perfekt. Personalisht nuk e shoh si problem gjatesine.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

do thosha te kunderten, femrat, te themi te shkurtra ose mesatare kane shanc ne lidhje me meshkujt sido qe te jete ata jane me te gjate, keshtu qe mund ti hedhin doren ne sup pa problem, nderkohe femrat e gjata si puna ime...e kane te veshtire te gjejne meshkuj qe i pershtaten... eh ouiiii edhe ju jeni te shkurter...te pakten une kam vuajtur shpesh here ne lidhje me gjatesine fizike te meshkujve...

ky i fundit...mmmm shume i mire ka lezet kur ngrihesh ne maje te gishtave per te puthur dike...ose kur ndihesh e mbeshtjelle nga krahet e dikujt qe eshte nje koke me e gjate se ty...sido qe te jete jam dakort me Scorpen qe s'eshte kriter per tu ndalur ne te gjatesia e nje femre!

policia

Forumium maestatis

ne fakt me duken pak qesharak kur femra eshte me e gjate, po mire kaq por kur i shoh dhe me taka 10-ce me vdesin fare...
une jam 168, po me taka hyj te femrat e gjata...
pergjithesisht shqiptaret jane trupa mesatare si femrat ashtu edhe meshkujt, por per mua femrat e gjata (dhe elegante kuptohet) jane gjithmone te bukura...

olololol

Primus registratum

Femra ka nje ane pozitive qe sado e shkurter mund te jete , me ca taka mund arrije nivele qe deshiron.

Sa per te citur nje rrjesht tendin Policia
Cdo qe e gjate eshte e bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

S

Scorpion

Guest

Gjeja e gjate per gallate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Njeriu shihet dhe vleresohet ne kritere te tjera, jo ne gjatesi e shendet. Gjerat siperfaqesore zgjasin pak... Sidoqofte njerezit pershtaten, dhe besoj e mendoj se ato femra qe mund te jene te shkurtra nuk shkojne dhe lidhen me lojtaret e basketbollit. Sic ka femra te shkurtra, ka dhe meshkuj te tille e anasjelltas per gjatesine.

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body"> por per mua femrat e gjata (dhe elegante kuptohet) jane gjithmone te bukura... </div></div>

Bukuria nuk njeh mase apo kriter, vleresimi eshte ne mendjen dhe psikologjine e çdo njerit prej nesh. Eshte relative.

antip

Primus registratum

T'shkurtrat kan lezet, jan dhe me t'manovrushme... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

olololol

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lubardhi</div><div class="ubbcode-body">T'shkurtrat kan lezet, jan dhe me t'manovrushme... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div>

Po pse mer vlla te medhat te duken si maune ty e jane te pamanovrueshme ??

Pastaj i bohet dermon ati muhabeti ,le tet manorvrojne ato ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

LUANESHA

Primus registratum

un jam 176 e gjate pa taka,deri tani skam probleme,se e kam burrin 192, secili ka rriskun e vet,deri tani nuk kam pat probleme,sipas jush dashuria mizurohet me gjatesine e personave?per mendimin tim jo.

LUANESHA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Luanesha</div><div class="ubbcode-body">un jam 176 e gjate pa taka,deri tani skam probleme,se e kam burrin 192, secili ka rriskun e vet,sipas jush dashuria mizurohet me gjatesine e personave?per mendimin tim jo. </div></div>

gurax

Pan ignoramus

Salma-Hayek-Biography-6.jpg

Kjo eshte Salma Hayek, aktorja ne filmat "From Dusk till Dawn", apo "Desperado".

A thua e ka njeri problem qe ajo eshte diku ke 1.55-1.60m gjatesi? S'besoj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Dhe meqe mu kujtua filmi "From Dusk till Dawn",
Kneel and worship at the feet of Santanico Pandemonium
dhe ju pershendes me
Tito & Tarantula - After Dark

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uhhhhhhh te kjo foto s'duket fare e shkurter... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Mos je i fiksum mbas kesaj kenges /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

puna vec te mos jete xhuxhe sepse te gjitha masat trupore kane lezetin e vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif