Goca me simpatike

hot

Hotgirl
Re: Goca me simpatike

kush blend moj se jan 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif bjondja apo brunja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

(blendo mos u nxef ti..se po t'dush ti ene kuqs t'bojm) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

A te dy i myllin temat? If yes, i therrasim te dy. If no, asnjonin.

hot

Hotgirl

ene una myll tema ri /pf/images/graemlins/laugh.gif anej ka da-da-da-dashnija cmi mori ment e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

aman sa mendjemdhaja jeni ju gocat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
sa te merrni nje cop detyre te shkelni me kembe. /pf/images/graemlins/laugh.gif mbyllni dhe tema ju. :smash: :smash: u mbyllshi ne dhome te gjumit aty ku flej une. :lol: :lol:

hot

Hotgirl

u u mbyllsh n'banjo ti ishalla njit me der'n e dhomes /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

RAUL

Primus registratum

sexy,jo moj mendjemadhe flej ne barak te arrgjive. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

hote te erdha edhe e di si te boj,djers te ftohta te te shkojn. :lol:

hot

Hotgirl

rri se shtrohem n'spital masnej

ma keni bo ket spitalin si burri motres..kushedi sa her kom ardh per trajtim una /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

hote shko andej nga spitali se kemi ilace te mira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif te bon lali trajtim si mos te te bjer mendja per spital per nja dy muaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

hot

Hotgirl

aaaaaaaaaa...concentrazione..

mos u hallakat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Shote lere moj naqe se ka marr me turr zanati ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

un nuk kam par noj foto tuajen deri me tani. :smash: :smash: kshu pra un nuk ja jap voten asnjones.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] un nuk kam par noj foto tuajen deri me tani. :smash: :smash: kshu pra un nuk ja jap voten asnjones.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
RAUL do te shofesh foton time?
po kujdes re dudum se mos me voton ketu ike me voto tek djali me sUpmatik /pf/images/graemlins/tongue.gif