Goca me simpatike

qershia

Primus registratum
Re: Goca me simpatike

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
10039371.jpg
[/qb]
iiiiiiiii, sa i keq ky. si i publikon fotografite e mia!!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o njezet e pese gershetat....

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
po ne ngjajme dhe si dy pika uji mo mars. njera me shemtuar se tjetra. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Nuk dua ta shikoj me ate fjalen qe the me lart se qe te dyja jeni si shpirt.
Te thone te dua te tjeret por mua nuk ma ktheni dot mendjen qe jeni te mira :thumbsup:

Harpetari

Primus registratum

Oj Qershie per koken time si yll dukesh ,keshtuqe mos e caj koken.
Vota ime shkon te Qershia me e "shishme " e forumit.

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lost in love:
[qb]qershia , qershia (m'ka bo me qesh me lot mu) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o L_in_L

ti duhet ta kesh shume te lire te qeshuren qe une ta bleva aq kollaj (pastaj ti e di ate qe gjerat qe fitohen lehte nuk u dihet vlera, qe keshtu triumfimi mbi te qeshuren tende nuk me sjell ndonje krenari) .

mars

Primus registratum

Nqs eshte vertet me ato tipare qe lexova diku votoj perseri abstrakt /pf/images/graemlins/wink.gif Ju te tjerat mos u merzisni se nga nje vote e moret me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

lost in love

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]
Fillimisht postuar nga lost in love:
[qb]qershia , qershia (m'ka bo me qesh me lot mu) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o L_in_L

ti duhet ta kesh shume te lire te qeshuren qe une ta bleva aq kollaj (pastaj ti e di ate qe gjerat qe fitohen lehte nuk u dihet vlera, qe keshtu triumfimi mbi te qeshuren tende nuk me sjell ndonje krenari) .[/qb][/QUOTE
per QERSHINE: te lire apo te shtrenjte pune per mua, rendesi ka qe une ketu ne forum defrehem e perpiqem te mos ofendoj njeri e kur me lind ndonje simpati e shpreh pavaresisht a ndjehet krenar personi ne fjale, kjo eshte pune per ty.
une voten time e dhashe e s'kthehem mbrapa :tipsy:

Dua

Primus registratum

Une votoj per Blue dhe Lady me taka te kuqe. :thumbsup:

...nga Dua

bobo

marksist-enverist

nejse,zoti mos e thent,-te shash gocat...!,per mu jan te gjitha te mira(dhe te bukura,-bukurin nuk e shofim:ate e ndjejm.:homerS),por do vecoja,doktoreshan dhe Kordelen!
mendimi im! /pf/images/graemlins/smile.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Blue ... paperina ... zeve zeve .... Emma ... Tea ... cassandra ... esstela ..... edhe lissus /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

/pf/images/graemlins/frown.gif
nobody loves meeeeeeeee

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb]nejse,zoti mos e thent,-te shash gocat...!,per mu jan te gjitha te mira(dhe te bukura,-bukurin nuk e shofim:ate e ndjejm.:homerS),por do vecoja,doktoreshan dhe Kordelen!
mendimi im! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
----------------
Uau, kjo qe ylber pas shiut (se nuk shkon te them rrufe ne qiell te hapur)........ua sa ma ke bo qejfin, faleminderit sinqerisht.........me duket shume /pf/images/graemlins/smile.gif .

DARIO

Primus registratum

UNE JAP VOTEN TIME PER
1.PAPERINEN
2.QERSHIJA NO BAD
3.MATILDA

PO PER ATE QE E KAM VES NE ALBFORUM ESHTE "EMA" ME KUPTIMEN E MIRE TE FJALES OK .
I THINK U UNDERSTAND THIS DON'T DO THE BADGIRL