Goca me simpatike

leonora

Primus registratum
Re: Goca me simpatike

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Eni nema pak foton dhe mau qe t ejap dhe uen kofermen time /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ahhhhhhhhhhh se do ta shkurtoj ate gjuhe :smash: :smash:

ladouce2005

Primus registratum

Papi mos caj koke, dhe una aty jam, ne liste me juve, se paskam harru me e shtu veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] Papi mos caj koke, dhe una aty jam, ne liste me juve, se paskam harru me e shtu veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me habite /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb] xhoni flm :kiss: :kiss:
Tedi e shikon /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktyre te dyve duhet t'ju besosh se nuk flasin kot ata pa baza :wave: [/qb]
Leoni Kontrollo beso ka pas thon Rafmet Paste Pushkini ...

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Tedi e shikon /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktyre te dyve duhet t'ju besosh se nuk flasin kot ata pa baza :wave: [/qb]
Leoni Kontrollo beso ka pas thon Rafmet Paste Pushkini ... [/qb]
Pse do baza dhe ti :confused:
Lum ata qe besun pa pare :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]
Leoni Kontrollo beso ka pas thon Rafmet Paste Pushkini ... [/qb]
Pse do baza dhe ti :confused:
Lum ata qe besun pa pare :kiss: [/qb]
Rafmet Paste . Pse tani ke Bo Operacion Plastik e ne ke NdruShy KOmplet eeeeeeeeeeeee ???????????????????????

leonora

Primus registratum

[qb] . Pse tani ke Bo Operacion Plastik e ne ke NdruShy KOmplet eeeeeeeeeeeee ??????????????????????? [/qb]
Nuk ka nevoje se jam si shpirte kshu pa ber gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

E konfermoj thenjen e mesiperme te Leos :thumbsup: edhe 1 vot prej meje :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] . Pse tani ke Bo Operacion Plastik e ne ke NdruShy KOmplet eeeeeeeeeeeee ??????????????????????? [/qb]
Nuk ka nevoje se jam si shpirte kshu pa ber gje /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
NUk di gje lal . Doren n Zjarr nuk e vej as per Veten TIme dhe nuk e mohoj qe ti mund t jesh si shpirt ose Zoti kur Krijoi ENgjejt qe ti bente ata sa me te mire perfekte dhe sa me Te arrire PRa qenie Supreme MOri Imazhin tend qe tia Arrinte qellimit te tij Suprem ...

leonora

Primus registratum

[qb] NUk di gje lal . Doren n Zjarr nuk e vej as per Veten TIme dhe nuk e mohoj qe ti mund t jesh si shpirt ose Zoti kur Krijoi ENgjejt qe ti bente ata sa me te mire perfekte dhe sa me Te arrire PRa qenie Supreme MOri Imazhin tend qe tia Arrinte qellimit te tij Suprem ... [/qb]
Jo ashtu nuk jam une.... por pak rendesi ka tani si jam.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] E konfermoj thenjen e mesiperme te Leos :thumbsup: edhe 1 vot prej meje :kiss: [/qb]
flm shume :kiss: dhe ti je :thumbsup:

Zeqo nuk do te thote qe tegjith qe me japin voten kan foton time.... :smash: por thjeshte qe ju dukem nje person i kendshem /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe per kete mund te ma japesh dhe ti :mad:

eros111

Primus registratum

[qb] Zoti kur Krijoi ENgjejt qe ti bente ata sa me te mire perfekte dhe sa me Te arrire PRa qenie Supreme MOri Imazhin tend qe tia Arrinte qellimit te tij Suprem ... [/qb]
nga e ke vjedh ket? :rolleyes:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] E konfermoj thenjen e mesiperme te Leos :thumbsup: edhe 1 vot prej meje :kiss: [/qb]
flm shume :kiss: dhe ti je :thumbsup:

Zeqo nuk do te thote qe tegjith qe me japin voten kan foton time.... :smash: por thjeshte qe ju dukem nje person i kendshem /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe per kete mund te ma japesh dhe ti :mad: [/qb]
aha po nese eshte une ta jap mi
po tek tema goca me e shpifur e forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] [/qb]
aha po nese eshte une ta jap mi
po tek tema goca me e shpifur e forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]
Si te duash /pf/images/graemlins/blush.gif se mos me interreson shum vota jote mua /pf/images/graemlins/tongue.gif