Goca më e keqe e forumit.

Seriozi

Primus registratum
Re: Goca më e keqe e forumit.

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Mistreci ,po ti mua ma ke vene... :confused: ?? [/qb]
Po ta kam dhene mi ta kam vene,po mos bertit shume se e moren vesh te gjithe.

crazy

Primus registratum

mistrec me kishin dhene nje vote mua,por ngaqe ndryshova nick se kuptove ti...jam ajo e_vogla...

crazy

Primus registratum

po une nuk te kam /pf/images/graemlins/tongue.gif qejf ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Duke pare ankesat komisioni vendosi te rinumeroj edhe nji here votat.Parregullsi te vogla qe nuk ndikojne ne rezultatin perfundimtar.Sere ( e_vogla) k'shu ndodh kur ndrron emrat gjate fushates.

Tabela e klasifikimit:

1- Moira--------- 12 pike
2- Samantha-----10 pike
3- Hotgirl-------- 07 pike
4- Trendy 81-----04 pike
5- Proto----------03 pike
6- Su@mi--------02 pike
7- Paperina------ 02 pike
8- Helena-------- 02 pike

Pastaj vine me radhe me nga 1 pike secila:Ema,Anablu,Triny,To To Nice,Brigi,Dolce-Vita,Sere( e_vogla)Ela_001.

Mistreci
pershendetje.gif

crazy

Primus registratum

s'kam per tu mesuar kurre se une kur marre inat,marr inat nuk luaj :mad:

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga JIM_MORRISON:
[qb]
Fillimisht postuar nga Sorbonieri:
[qb] Hey ketu sikur votohet apo jo?
ateher po i jam i + FLORIS un dhe ta maj me shnet!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
:angel: [/qb]
hallall

poshte moira [/qb]
.......... :smash: :smash: s'me ven kush poshte mua
/pf/images/graemlins/laugh.gif vetem kur dua vete :sleep: [/qb]
une e di qe do te rrishe poshte prandaj thashe apo jo?

Seriozi

Primus registratum

O Jim Morrison, po lere ore mos ja prish vajzes,ka qejf te rri siper ajo ,lere siper.
Moira si poshte si siper njelloj eshte,ja se ta shpjegon kjo e emancipuara ketu.

Gruaja e emancipuar.
Ishin mbledh grate dhe po flisnin per emancipimin.Ajo qe drejtonte mbledhjen po ju thoshte:emancipimi nuk vjen pernjiheresh eshte nji proces i gjate etj...prandaj ketej e tutje nuk duhet te ulim koken dhe t'ju bindemi burrave verberisht.Kur kthehet nji nga keto ne shtepi burri i thote na bej per te ngrene kjo ja kthen:-beje vet une jam e emancipuar tani,grua me sill nji gote,kjo prape:merre vet se u emancipova une e keshtu me radhe.Kur shtrihen per te fjetur dhe filluan amoren kjo i thote:pa prit njehere se do te hypi une siper tani(si Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ),se jam e emancipume dhe ....Kur u mblodhen heres tjeter te gjitha filluan te tregonin se si ja kishin kaluar.Kur i erdhi radha kesaj te fliste kjo thote:
Nuk ishte gje ajo puna e emancipimit.
-Pse mi i thone shoqet??
-Po ja sepse si te emancipuara si te paemancipuara ne e hakemi prap.

/pf/images/graemlins/wink.gif Thashe se ishte gruaja e emancipuar qe kam treguar une ,por shyqyr nuk isha une... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mistrec... :smash: :smash: po 12 ngela une?...numeroje dhe Tushin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe mua ndryshe nga heret e tjera ,tek kjo tema me pelqen lart... :cool:

Seriozi

Primus registratum

Upssss se paskam pare,paska dhene vote Tushi,po mire mi si thu ti t'numroj votat ore e minut une,njehere ne tre dite behet numrimi.

Ps.- m.q.s. do vete,rri lart atehere,po kot e ke se njelloj eshte.

TEDI

Valoris scriptorum

Moire Ala Ktu Ti ...i ke mor Votat mo ca do tani leni vashat e tjera t morin nai vote ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqo ,po, i gatshem per tu sakrifikuar /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif Mistreco nuk eshte njesoj ,rendesi ka te dish se c'fare kerkon... :devil:

:confused: ..... :smash: :smash: ah mistrec ,mistrec tani e pashe une /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk e kam shkruajtur une vene por dhene .... :devil: na bere lemsh...