Goca më e keqe e forumit.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Goca më e keqe e forumit.

MOIRA
PER PSIKOLOGJI NUK STUDJOJ po jam i tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
vote ste jap se ste njof ja pse /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: Me the shtrige moj ....shpirt.....hahaha e mora dhe nje vote prej teje .Numeroje Mistreco :kiss:
Tedo ,sa te duash birra ,se tani me erdhi humori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moira moj zemermire vota vlen kur thuhet votoj e jo kur shan nejse ti ke qene dhe mbetesh vajze e mire e per kete s'kam dyshim.
Ps Mistreco ke harruar nje vote(e vogla ka votuar per mua).Highlanders me jep nje vote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Tabela e klasifikimit:

1- Moira---------11 pike
2- Samantha------08 pike
3- Hotgirl--------07 pike
4- Trendy 81-----04 pike
5- Proto----------03 pike
6- Su@mi--------02 pike
7- Paperina------ 02 pike
8- Helena-------- 02 pike

Pastaj vine me radhe me nga 1 pike secila:Ema,Anablu,Triny,To To Nice,Brigi,Dolce-Vita,Ela_001.

Angeldeviled nuk quhen votat qe i jep vetes duhet te votoj kolektivi.Moira,X-Ray e kam numruar njehere,Samantha ose Floris m.q.s. paske ndrru nickun,e kam numru te voglen,edhe boll gerthitet se jua japim voten edhe ..oten. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mistreci
pershendetje.gif

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] MOIRA
PER PSIKOLOGJI NUK STUDJOJ po jam i tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
vote ste jap se ste njof ja pse /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: Po tani me njohe... ?? :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: Me the shtrige moj ....shpirt.....hahaha e mora dhe nje vote prej teje .Numeroje Mistreco :kiss:
Tedo ,sa te duash birra ,se tani me erdhi humori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a Po ma jep nji Sonte se vallahi e du nji birre t papame ka i goc e keqe e Papame ...

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Tabela e klasifikimit:

1- Moira---------11 pike
2- Samantha------08 pike
3- Hotgirl--------07 pike
4- Trendy 81-----04 pike
5- Proto----------03 pike
6- Su@mi--------02 pike
7- Paperina------ 02 pike
8- Helena-------- 02 pike

Pastaj vine me radhe me nga 1 pike secila:Ema,Anablu,Triny,To To Nice,Brigi,Dolce-Vita,Ela_001.

Angeldeviled nuk quhen votat qe i jep vetes duhet te votoj kolektivi.Moira,X-Ray e kam numruar njehere,Samantha ose Floris m.q.s. paske ndrru nickun,e kam numru te voglen,edhe boll gerthitet se jua japim voten edhe ..oten. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mistreci
pershendetje.gif
[/qb]
pse mo vetem nje vote eeee?popull me votoni jam ketu per ju....

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

MOIRA TE mendojne ca te duan tjeret as ma ndje fare une kam iden time dhe ska burr nanet te ma nderrojne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] grue keqe shum MOIRA /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qafsha macen per Koke te Qenit . MOs u gdhifsha i PIm Neser Ne Mos THonca rrena per 1 Ore dhe mos i Hypsha mo Matorrit qe jom Dakort me Parafolsin ...

crazy

Primus registratum

zeqo mire te tjeret qe nuk me votojne po as ti... /pf/images/graemlins/frown.gif

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga serena_e_vogla:
[qb] zeqo mire te tjeret qe nuk me votojne po as ti... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
oj serena po mos te sih samantha ty do ta jepja voten,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,je e kenaqur tani,,,,,,,,,,,hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JIM_MORRISON:
[qb]
[qb] zeqo mire te tjeret qe nuk me votojne po as ti... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
oj serena po mos te sih samantha ty do ta jepja voten,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,je e kenaqur tani,,,,,,,,,,,hahahaaaaaaaaaaaaaaaa [/qb]
:cry: :cry:

samanta

Primus registratum

Jim thanks per voten do te ta shperblej kur te behem "deputete" /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

jo mi smerem me te voglat une /pf/images/graemlins/tongue.gif