Goca më e keqe e forumit.

Albanian_Hottie

Primus registratum
Re: Goca më e keqe e forumit.

Une propozoj per London_Girl..qeka e keqe fare ..lol. /pf/images/graemlins/laugh.gif shi si ja boni zap peshkatarit....

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Un kom shpine afer stalles se lopve...Edhe mos me boj sikur sme njef se mjes per mjes me ke pa kur dilshe nga stalla me honer bar. [/qb]
nga nje her me bohet zemra mal kur shof se dhe tocat ose lopet si puna jote imagjinojne, te ka shkruar menja me qone un lop si ty e,sta varka shoqeria me kalu kohe kujto se mos do zbavitesh me mua. ej zot na rujt
i paska shkru menja edhe per bar, ste leme keq jo ta bojme dhe me grip qe te shtohet oreksi :lol:

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] Une propozoj per London_Girl..qeka e keqe fare ..lol. /pf/images/graemlins/laugh.gif shi si ja boni zap peshkatarit.... [/qb]
o ty ja bo veti un si kom bo gjo
ngulka shqelem sikur gomari qe smer vesh se keshtu eshte kur i bo punet me tru sikur gomari, se na robt i bojme me menje. hec mo se do rritet noshta dhe ky me mire vone se kurr. :rockband:

assassino26

Primus registratum

duket lopa,si puna e fshatit qe s'do kallauz.Mos te te vije turp,per ate qe je.Megjithate komplimetne,lope ne formen e papagallit s'kisha pare.
Gjej nai gjo nga vetja jote,mos kopjo ca them une

London_GirL

Primus registratum

excuse meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti po kopjon se ca po thoja un der tani
masanej un ato kafshet e lopet qe thua ti vetem ne tv i kom par
shpresoj te te shof dhe ty noj dite keshtu ne realitet se qonke i mire
i urt pa fjal,me nje fjal i bute. :smash:

assassino26

Primus registratum

Lexo me kujdes kush kopjon...do te duhet shekuj te kuptosh,se aq gram tru ke,por perpiqu se si dihet.
Mua ketu ne Tirane me ke,mund te me takosh ndonje dite,megjithse aty ku rri une,slejojne kafshe te futen

^mary^

Primus registratum

Ka ndonje vote per mu ke kjo tema ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po me shko /pf/images/graemlins/wink.gif

London_GirL

Primus registratum

[qb] Lexo me kujdes kush kopjon...do te duhet shekuj te kuptosh,se aq gram tru ke,por perpiqu se si dihet.
Mua ketu ne Tirane me ke,mund te me takosh ndonje dite,megjithse aty ku rri une,slejojne kafshe te futen [/qb]
po e di qe nuk lejohen kafshe se kafsh jeni ju dhe jeni mjaft. masanej ca u bo me u bo ton tirona me kafsh si puna jote jo ska lezet, prandaj kan fillu mos me i leju ne cdo vend
por ti mos u qaj se qonke me fat,te paska rone telebingo se qonke i lezetshem.

mos u muno ta njofesh trurin tim, dhe nje her mos fol me tru,se tru ga dhe gomari,robi perdor mendje jo tru. :goofy:

mary ke gabu teme mi ylle

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga London_GirL:
[qb]
F

zeqo po ore te rane floket ty,un lasht lesht tu te dhon puthje [/qb]
shih shih kjo kaq e pate sdashka tme puth me /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
iiiiiiiiiii mos qaj se te puth se nuk bohet nami
keshtu me korespondece te puth sa her te duash. :kiss: :kiss: :kiss:

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Sa mir qe puthke me lalp ti moj Ela /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :kiss: :rockband: mlluaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga London_GirL:
[qb]
[qb] Lexo me kujdes kush kopjon...do te duhet shekuj te kuptosh,se aq gram tru ke,por perpiqu se si dihet.
Mua ketu ne Tirane me ke,mund te me takosh ndonje dite,megjithse aty ku rri une,slejojne kafshe te futen [/qb]
po e di qe nuk lejohen kafshe se kafsh jeni ju dhe jeni mjaft. masanej ca u bo me u bo ton tirona me kafsh si puna jote jo ska lezet, prandaj kan fillu mos me i leju ne cdo vend
por ti mos u qaj se qonke me fat,te paska rone telebingo se qonke i lezetshem.

mos u muno ta njofesh trurin tim, dhe nje her mos fol me tru,se tru ga dhe gomari,robi perdor mendje jo tru. :goofy:

mary ke gabu teme mi ylle [/qb]
Ne 1 fare menyre ke te drejte.Kafsha me e keqe eshte njeriu.Vret edhe kur nuk ka uri thone.
dukesh qe menje e tru ke sa me honger bar,kurse llogjike ke sa me dal jashte,por do jesh kafshe me e urte se njeriu /pf/images/graemlins/wink.gif

O peshkataro po vari lesht asaj mo burre,me ke merresh dhe ti,a ke pare ndonjehere ne foto,ta shpif fare,plus qe edhe keshtu nga mendja qenka fyell fare,varja e pra,harxhon kohe kot me njerez pa vlere!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Goca me e keqe jam vete,pa lope..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti je Goc e mire mi kush t sha ty ???????/ Iu THafte Ishalla ...

assassino26

Primus registratum

Ke te drejte X-Ray,vetem se me ka hyp mikrobi me i kthy xhevAp.Ne fakt s'ja vle me harxhu kohen me njerez te tille /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Ka ndonje vote per mu ke kjo tema ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po me shko /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
s'ka vend per lezhjane ketu jo!!!!jemi te urta neve!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif