Goca më e keqe e forumit.

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Goca më e keqe e forumit.

trendy ehste trendy mashkull qe hiqet si femer ca pret ti me :smash: ose Stadient ca leshin e ka e ka pasur ela-001 :smash:

bimba81

Primus registratum

zeqo po me ze :sleep: :sleep: nderro repertor se nuk shkruhet te te gjitha temat e njejta gje :sleep:

helibak mucogllava

Primus registratum

o trendy ehe se shikon do merem uen tani me zgjimin tende kshu mi kam qef po deshe po sdeshe ik.ti je me e keqjaaaaaaaaaa :smash: :kiss: :smash:

bimba81

Primus registratum

une ja kuu zgjova po ti i meriton ca :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ehe i meritoj se jam djal i mir jo re po ske faj ti faj kam uen qe te kam len te lir ty :smash: :kiss: :smash:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blero:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mistreci:
[QB] Goca me e keqe forumit eshte ajo qe nuk u jep gjithe çunave te AF-se nji te puthur,....ne faqe kuptohet.
_____

po te puthesh vetem gjysmen e cunave te forumit a del gjo..... apo duhen patjeter te gjithe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
M'puth mua ti se je n'rregull.Tani po e pate merak puth ene ndonji nga shoket e mi dhe je ne rregull ta heq une emrin nga lista.

Goca me e keqe eshte Hotgirl /pf/images/graemlins/smile.gif ....ka fillu me i rrallu dallaveret.... :smash: :kiss:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Goca me e keqe eshte Hotgirl /pf/images/graemlins/smile.gif ....ka fillu me i rrallu dallaveret.... :smash: :kiss: [/qb]
ja kjo me vrap e qiti emrin :smash: :kiss: