Goca më e keqe e forumit.

Guest
Re: Goca më e keqe e forumit.

Mo t'keqe se AnaBlue nuk bon mo nona! :mad: :mad:

Kollarja

Primus registratum

Salampo hosht dashnorja ime qe i bjen defit naper dasma arrixhinjsh.

hot

Hotgirl

ket kallaren se perkthej dot..sidomos ke ajo pjesa e dhise :devil:

Seriozi

Primus registratum

Goca me e keqe forumit eshte ajo qe nuk u jep gjithe çunave te AF-se nji te puthur,....ne faqe kuptohet.
Ja ajo eshte goca me e keqe.Asaj do ja fusim voten tone.Lady Marmalade :smash: :smash: kujdes se jo vetem qe nuk po na puth por po na gjun n'koke.

bimba81

Primus registratum

:eek: :eek: :eek: mistreco ne vetem me vdek duke puth robt. se te puthesh me shume se 1000 cuna te behen buzet me kallo /pf/images/graemlins/laugh.gif mistrec me verte qeke :smash:

Seriozi

Primus registratum

Prej inatit dhe une ja fus nji vote Moires si goces me te keqe,edhe kesaj trendyt81 po i vjen rrotull kjo pune e shof une,se ma beri koken xhunge.
Biles u bera pishman qe ja kam vene emrin temes GOCA .. duhet ta kisha vënë: GOCAT... se jane shume e shof una.
:smash: :smash: :smash:

bimba81

Primus registratum

une jam goce e mire .jam nje :angel: .koken ta bera xhunge se je mistrec prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

:angel: :angel: :angel: Pse e keqe ju dukem une....????Kjo tema eshte me hile.....Trendy e meriton se gricet vete,mos rrafsh ne dore te saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :angel: :angel: :angel: Pse e keqe ju dukem une....????Kjo tema eshte me BILE .... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Çhyn bilja ketu
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

[qb] Hyn,hyn derisa ke hy dhe ti....... :lol: [/qb]
:mad: :mad: :smash: :smash:
Kjo eshte sikur t'ja japesh vetes bam.Kur gjen aq te madhe edhe hyn :mad: :smash:
E mirë atehere po them se goca me e keqe gjendet andej nga chit chati.E gjeta,po po vallaj e gjeta ato duhet te jene me siguri se tere diten me thashetheme dhe dallavere merren.

bimba81

Primus registratum

[qb] :angel: :angel: :angel: Pse e keqe ju dukem une....????Kjo tema eshte me hile.....Trendy e meriton se gricet vete,mos rrafsh ne dore te saj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shif si ben kjo siku nuk gricet /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] edhe une nje vote per trendyn edhe moiren :wave: [/qb]
blendo vote per mua e?iiiiiiiii sa i keq po shkoj ta jap vote per ty une atehere nga cunat :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Prej inatit dhe une ja fus nji vote Moires si goces me te keqe,edhe kesaj trendyt81 po i vjen rrotull kjo pune e shof une,se ma beri koken xhunge.
Biles u bera pishman qe ja kam vene emrin temes GOCA .. duhet ta kisha vënë: GOCAT... se jane shume e shof una.
:smash: :smash: :smash: [/qb]
Ore mistrec, po ti qenke me vertet mistrec!!!! dashke ta beke edhe gocat pale, ku ka goca te keqija???? te gjitha jane shume "te keqija". une per vete hyj ke te mirat

blendiys

Primus registratum

jap 3 vota nga nje per secilen!

Trendy
Moira
Too nice
:thumbsup:

b.k.

Primus registratum

[QB] Goca me e keqe forumit eshte ajo qe nuk u jep gjithe çunave te AF-se nji te puthur,....ne faqe kuptohet.
_____

po te puthesh vetem gjysmen e cunave te forumit a del gjo..... apo duhen patjeter te gjithe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb]
Kjo eshte sikur t'ja japesh vetes bam.Kur gjen aq te madhe edhe hyn :mad: :smash:
E mirë atehere po them se goca me e keqe gjendet andej nga chit chati.E gjeta,po po vallaj e gjeta ato duhet te jene me siguri se tere diten me thashetheme dhe dallavere merren. [/qb]
na marc pleshtat ti!!

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb]
E mirë atehere po them se goca me e keqe gjendet andej nga chit chati.E gjeta,po po vallaj e gjeta ato duhet te jene me siguri se tere diten me thashetheme dhe dallavere merren. [/qb]
na marc pleshtat ti!! [/qb]
Komshije pse te dogji ty mi,aty sikur ka dhe goca te tjera si it's me,miyuki,helena,la femme nikita e ndonji tjeter.Pastaj per ty e di une qe s'ke pleshta se ne baze te statistikave tek pallatet tona s'ka pas kurre pleshta,mos u mburr me pleshta e te tjereve.