Glupi Blue

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Glupi Blue

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]per kordelen:
gc-23.htm
[/qb]
----------
Blue, ketu s'ka gje por une e pashe linkun, te falenderoj.

Blueeeeeeeeeeeeeeee, shiko pak ketu poshte te neshkrimi. /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
[qb]per kordelen:
gc-23.htm
[/qb]
----------
Blue, ketu s'ka gje por une e pashe linkun, te falenderoj.

Blueeeeeeeeeeeeeeee, shiko pak ketu poshte te neshkrimi. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif kiss you kordele.lum ata qe te kane si manager ty, lum tirana per ty.. muahhhhhh

paradise

Primus registratum

Si i ban ti kto party pa i lajmeru tan glupit blue me ardh aty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

nuk ju kam thirr ne party per arsye se me ardh ne australi ka shpenzime shum... masandej lodheni 24 ore aeroplan... me jeni dhimt :cool:

I

insane

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
[qb]cpo me haet nje molle mua

po i them asaj tjetres qe po bie nga pema se un jam mire ketu se kam ndermend me zbrit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos sbrit ti, hypi une lart /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Molla e ndaluar... AKTI I PARE

Nderkohe qe insane hipen per te keputur mollen, molla e frikesuar bie ne toke...
per fat te mire ca kalamaj ndodhen poshte, e marrin mollen dhe e cojne ne shpi. mami e vendos ne shporten e frutave mu ne maje...
insane ngel pa molle
... vazhdon[/qb]
po ti se pe qe une i ndoqa kalamajte?
mamaja e vendosi mollen ne shporte por ne castin ep are qe ajo u largua nga dhoma une u futa ne penxhere dhe ...
apple-clr.jpg

tani mollen e kam une /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

[qb]/me kafshon
apple-red.jpg

qenka e mire kjo molla!!![/qb]
mos ke ngatrru molle, se un jam e pa kafshuar /pf/images/graemlins/wink.gif

paradise

Primus registratum

[qb]nuk ju kam thirr ne party per arsye se me ardh ne australi ka shpenzime shum... masandej lodheni 24 ore aeroplan... me jeni dhimt :cool: [/qb]
Mos te dhimena ma....
Ku e din ti se na ban 24 ore me ardh deri aty?
Shum ma pak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

[qb]
[qb]/me kafshon
apple-red.jpg

mos ke ngatrru molle, se un jam e pa kafshuar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
molle starkinge me 5 stars kjo plak, it hurts your eyez (Me te degjuar nga roja e plantacionit e kam) /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]
[qb]
[qb]/me kafshon
apple-red.jpg

mos ke ngatrru molle, se un jam e pa kafshuar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
molle starkinge me 5 stars kjo plak, it hurts your eyez (Me te degjuar nga roja e plantacionit e kam) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e din plakoja mire se me njeh glupso bluisto /pf/images/graemlins/wink.gif
then i don't hurt ur eyes... i scare you... to fat man 89 kg /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blue, ku je mo yll se na mori malli, a u kthyen tezet ne shpi apo akoma mysafire i ke.Edhe ti mo ngele gjithe diten ne telefon /pf/images/graemlins/frown.gif , sa shume te duan mi zemer.Nejse, nejse....se edhe une te dua shume.

/pf/images/graemlins/smile.gif .

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Blue, ku je mo yll se na mori malli, a u kthyen tezet ne shpi apo akoma mysafire i ke.Edhe ti mo ngele gjithe diten ne telefon /pf/images/graemlins/frown.gif , sa shume te duan mi zemer.Nejse, nejse....se edhe une te dua shume.

/pf/images/graemlins/smile.gif .[/qb]
mos u merzit maj, se edhe un t'kam qoqe! hajt se flasim shpejt. Bacio

assassino26

Primus registratum

Erdha i here me pershenet te glupi i qoqes teme Blue.Kom bo shume mungesa e di po s'ma ka bo zemra me ardh se kam pas frike nga plesidentja.
Mos i thoni ju ere po i ka njel i here hatri me mu edhe s'kam dit ca te bej se me vite turp me i dale para.Tashi po qe se me prano prape ne glup do jem aktivist i flakte i glupit.
Ore si i behet me jepni edhe mu i kac molle se i kam qef mollat.Nejse tashi po iki edhe shifna dite tjeter,Ta puc i cik presidenten te faqja ne menyre speciale edhe gjithe gocat e tjera.Per cunat vetem 1 Hi sa me kalu rradhen.Edhe mysticu-n e puc ne menyre speciale se e kam xhan.
Bye bye glupi