ty si antirezistente te perjashtojm nga glupi blue. a ma ke pa firmen mu??? masandej ti vjen njiher ne vit ktu e pretendon me ba ligjin? ikkkkkkkkkkk zhdukuuuuuuuuFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Kerkese informatash per anetaret e ri te grupit![]()
Ps: Blue nga i ke mbledh tan ita maj, e ke bo si cerre kopshi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Baci baci.[/qb]
ok pra. jep prova. shkruaj titullin aty nen emer BluesFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]O Blueeeeeeeeeeee afuten xemlat n'burg mi, aiiiiiiiii c'a thote kjo, mos mer lal se na i kan burgos iher..........Une jam blue me gjak blue mer lal, s'ka prokuror qe me merr persiper se nuk me thyen dor, s'ka fakte tjeter soj, Jam blueeeeeeeeeeeeee.
Blue puc, puc, puc /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mos sbrit ti, hypi une lart /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb]cpo me haet nje molle mua
po i them asaj tjetres qe po bie nga pema se un jam mire ketu se kam ndermend me zbrit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Molla e ndaluar... AKTI I PAREFillimisht postuar nga insane:
[qb]mos sbrit ti, hypi une lart /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]cpo me haet nje molle mua
po i them asaj tjetres qe po bie nga pema se un jam mire ketu se kam ndermend me zbrit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ok /pf/images/graemlins/wink.gif puccc eve un ty.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Aiiiiiiiiiiii, Blue tashi ja bone qejfin asaj, po pse mor bir ma bo kshu.........E kam mcef moj (ate qe di vete ti ) ke dollapi qe mos ta pi kush moj (titullin)........e ruj si syt e ballit.
Puccccccccccc[/qb]
:rockband: :rockband: :rockband:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
:. Bluiste Rezistente!
:. komisare drite,
:. njesiti Guerril
jam krenare per ty :thumbsup:
t vijne e marrin pak shembull kta Egoistat :smash:
pervedi e kam mbyll nje sy /pf/images/graemlins/wink.gif
muuuaaq e amel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e di se jan te gjithe te mire, por un jam ma e mira. a e shef sa bukur kam dal me at shokun jeme aty poshte?Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Sa te mireeeee..... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]