/pf/images/graemlins/frown.gif kam per ti vra ata qe e kan zhduk ate temeFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Ku eshte bluja ime :smash:
te kane zhduk' temen shshshtttt /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk po e gjej; e ke pare duke shkruar gjekundi? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ciao blu-ista si jini?Fillimisht postuar nga DiViNo:
[qb]Mirembrema te gjitheve.Si jeni mire?[/qb]
uu kush ka arv /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Blue, a ke mo ven mi apo e ke mush plot e s'pranon me.........
Du dhe une me qene ke glupi jote , por per arsye "reale" jo si keta (e di vete ti pse).......
He si thua, /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mirmrama zotni, mire jena, bile ma mir se ti flm qe pyte. zotnija jote si ka ken?Fillimisht postuar nga DiViNo:
hey genti, ciao. lepurushja asht si molla n'gem /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]ciao blu-ista si jini?Fillimisht postuar nga DiViNo:
erdha me bo i vizite une e me pa ca ben ajo "lepurushja"
mesa shoh akoma tu kercy qeka... si su dobsua me /pf/images/graemlins/wink.gif
shnet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
cpo me haet nje molle mua /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb]hey genti, ciao. lepurushja asht si molla n'gem /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]ciao blu-ista si jini?Fillimisht postuar nga DiViNo:
erdha me bo i vizite une e me pa ca ben ajo "lepurushja"
mesa shoh akoma tu kercy qeka... si su dobsua me /pf/images/graemlins/wink.gif
shnet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ti si ke ken?[/qb]
Zotnia ka qene special fare,me mire se ty???Hmmmmm ndoshta jo!Fillimisht postuar nga Blue:
mirmrama zotni, mire jena, bile ma mir se ti flm qe pyte. zotnija jote si ka ken?[/QB]
Papapapa shih kto,o Blue din anglisht tiFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Blue t'honksha anglishten mi xemel /pf/images/graemlins/wink.gif
Ps: Keta te tjeret paskan len tanen e tigres kushedi ku ngrohen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ene una deri sot ne dreke ktu jam !!!!Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Mirmjes i here ktu glupi...Si ma keni bo gjumin e nates?Un qe thoni ju edhe sot jam i gatshem ktu der neser ne mjes me kini...Po ju besdisa me thuni se nuk iki une /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]