Glupi Blue

bebi

Primus registratum
Re: Glupi Blue

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]blu je qujt apo hala je n'gjume...nadje mire? /pf/images/graemlins/wink.gif

mjes ju robve tjere /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ncuk jam ba per doktoreshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

William Wallas

Forumium maestatis

albero.htm

assassino26

Primus registratum

O Bluista po si s'me keni lajmeru qe u hap grupi blu?Se keni bere mire hic,jam shume vone,por me mire vone se kurre.Rrofte glupiiiiiiiiiiii
urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rrofte presidentjaaaaaaaaaaaaaaaa
urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rrofshim te gjitheeeeeeeeeee urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok se shifna prape per thirrje te tjera me te fuqishme

lissus

Primus registratum

..hey pershendetje !!! bluistaa /pf/images/graemlins/smile.gif

ciao blueee !!! /pf/images/graemlins/smile.gif

lissus

Primus registratum

...ah po ...blue harrova me te than

..vrap me ma ndrru avtarin!!! :mad: se nuk mund ta shoh njet avatar
daisy_button_blue_md_wht.gif
ti piace questo ???

..o vuoi questo
roses1.gif

bebi

Primus registratum

hello all,
kam nje lajm shum te hidherum per grupin. /pf/images/graemlins/frown.gif
fatkeqesisht, vitin e kalum nuk kena arrit me pagu taksen, sepse zotni eliani na ka pas kerku me u paraqit ne komune me pagu disa te ashtuqujtuna "fatura" per licencen e grupit.
sot, kam ardh me ju kerku ndihmen tuj. tashti na duhen nji vullnetar dhe nji sekretare per vullnetarin, qe me dal me mbledh ndihma neper forum. kuptohet qe shuma do te derdhet ne kete llogarine teme (besoj se tan e keni nr).

ps: jane te mirprituna edhe koncerte :rockband: :rockband: :rockband: apo recitale ne bamiresi te glupit.
flm per mirkuptimin.

plesidentja
(firma) /pf/images/graemlins/tongue.gif
Blue

bebi

Primus registratum

tuj u plak perdite Neo.
Po andej ka ti??? a ka ra bore ala??? a je tu shku me ba ski?

jona20

big bum bam...

blue...c'jane keto reforma qe je tu bo...i ke menu mire,eshte me zarar asnji nuk prano me pagujt taksat sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

nje pershendetje per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

miremrama ( apo miremengjes se 12 e nates ora ketu)
cbani ju bluista?
per punen e taksave... jam dakort
dikush ka thene " jepini cezarit ate qe i perket cezarit"

une po ju them " shikoni i cik 50 lekshin (emrin aty posht) dhe jepini Gentit (mua pra) ate qe i perket Gentit"

dakort jini?

Blue ... na ndihmo ti bledhim ca leke 1/2 ta jap ty pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]hello all,
kam nje lajm shum te hidherum per grupin. /pf/images/graemlins/frown.gif
fatkeqesisht, vitin e kalum nuk kena arrit me pagu taksen, sepse zotni eliani na ka pas kerku me u paraqit ne komune me pagu disa te ashtuqujtuna "fatura" per licencen e grupit.
sot, kam ardh me ju kerku ndihmen tuj. tashti na duhen nji vullnetar dhe nji sekretare per vullnetarin, qe me dal me mbledh ndihma neper forum. kuptohet qe shuma do te derdhet ne kete llogarine teme (besoj se tan e keni nr).

ps: jane te mirprituna edhe koncerte :rockband: :rockband: :rockband: apo recitale ne bamiresi te glupit.
flm per mirkuptimin.

plesidentja
(firma) /pf/images/graemlins/tongue.gif
Blue[/qb]
E kush po e merr vesht se per cfare po bahet fjale?Athu te jete nonji firme piramidale si ato te parat!!!ka per te na ardh hidhet manej,kure te degjojme se bluji,u ka zhduk pa lon gjurme,dhe eliani te njejten gje!hajt mo ja nr im i kartes se kreditit:0101 3301 1666 1444.
help.gif

bebi

Primus registratum

zevzeke, nqs nuk pranon me pagu taksat, nuk ban pjes ma ne glupin blue /pf/images/graemlins/tongue.gif

insane ca the ti per punen e grumbullimit??? gjysmen e lekve? eheheheheh ksaj i thone mos me i dhan cezarit ate qe eshte e cezarit :mad:

naaaaa :smash: edhe ti me tradhti.