Glupi Blue

bebi

Primus registratum
Re: Glupi Blue

ate termin diameter qoje atje ku e ke marre, jepja atij/asaj qe ja more borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo per gja, por ke harru reaksionet qe ka diametri kundrejt objektit (ne ket rast gishti).
kur asht ne moment shpejtesie, dmth kalon ne mbrojtje, diametri si i pa pergatitur, tkurret edhe perkon perfekt me objektin, kjo vjen nga halli.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

s'besoj se ka rast bymosjet ne ket eksperiment /pf/images/graemlins/wink.gif

apo... e ke ndoj shembull ti eeeee, :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif thuje, thuja shoqnis :lol:

disku

UNI

E njejta gje vlen edhe nqs te njestit diameter i ushtrojme 2 diametra te tjere..edhe ketu nuk nenkuptoj 2 gishta jo /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

bebi

Primus registratum

s'ma merr mendja se ka edhe nga kto efekte qe te gudulisin kaq shume sa te behet goja corap nga e qeshuna! /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:
fundja e fundit ke te drejte, eksperience jetsore asht, pse me u skuq? /pf/images/graemlins/tongue.gif

:lol: :lol: :lol:

disku

UNI

Ske faj ja...e ka fajin.....paperina (faji ngel gjithmon jetim...sorry pape had to say it lol)

Po un sflas nga eksperienca jo....jetojm ne kohen e TV /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pastaj eksperienca eshte dyaneshe pse te shko menja ty se un isha viktima? .... un skam as fyture per viktime..me duket me shum vetja si agresori. :devil: :lol:

Pastaj po kjo alinos?? mer na ka hek vizen me duket lol thirre ti thirre se mase te nigjon ty :angel:

bebi

Primus registratum

ca ca??? linos t'ka hek vizen??? per ca kshtu??? :confused:

sa per punen e masiperme, si viktim, si agresor e njejta gja /pf/images/graemlins/laugh.gif
parti e keqe boll me than t'drejten :devil: :lol: :lol:

--------
xhan xhan eee mos ma merr per keq (po mashtroj edhe un si kordelja /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: )

bebi

Primus registratum

olti m'bane me turp /pf/images/graemlins/blush.gif

modestamente vrojtoj se ke te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: :tipsy:

si shkojne punet nga anet e tua? :rolleyes:

gjithsesi, t'pershndes nga larg! :wave:

disku

UNI

hi blue...

Ca bohet knej ka grupi jot a???

Paskan fillu me ba dalje a si??? ...

olti

Neo

Lepulushja nga ka humbur?!

cartoni251.gif

bebi

Primus registratum

nuk e di pse, por kam pershtypjen se tek grupi Blue vij e shof se mos ka ndonji postim vecanerisht nga Olti... jo per gja, por me mendu se Olti ka ken armiku nr 1 i glupit Blue ne zanafillen e tij, ne Af-ne e vjeter 2 vjet e pak ma pare. Sot olti asht nji mik shum i mir, qe s'm'harron kurr.
bacione stella :kiss:

Uni, si solist qe je, mir ke fillu me e mbajt ison /pf/images/graemlins/tongue.gif

Haram-- Tur mashtrusi, kam ndi se je tuj u martu.
ke ke thirre si BEST WOMAN? /pf/images/graemlins/blush.gif

Anima, pjestare e re, apo je e vjeter vetem se ke vu maske...

per tan Bluistat :kiss:

bebi

Primus registratum

Uni, allahile se kom dit se ti paskam tha qato sy.
per me i njom, e di une nji metode...hehe se nje mendjekeq ti /pf/images/graemlins/tongue.gif po ta tham sa mos me t'mbet ne mendje... /pf/images/graemlins/laugh.gif futja nji t'qame nga malli edhe t'njomen... :goofy:

mystic ku je maj? :kiss:
:wave: Ciao Ines!

I

insane

Guest

gjalle eshte ky grup? /pf/images/graemlins/laugh.gif
/me pi nje gote per lepurushen

bebi

Primus registratum

s'di pse kjo iness me duket si e jona :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

Neo, jam rrit kohet e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif po ti si je?

gent, mos e len vetem me nji gote, pije edhe nji me mu /pf/images/graemlins/smile.gif

ju pershndes tanve, edhe kujtoj kohen qe kam kalu shpesh ketu. :wave: