Gline ... !!! PSE?

L0rd

Primus registratum
Re: Gline ... !!! PSE?

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shyqyr qe nuk i mbyll zoti te gjitha udhte !!! lol

H

harap

Guest

Lord qepe te thashe.pas ketij postim sdu te shkruash me /pf/images/graemlins/smile.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

MIREMBREMA shoke .
se di fare kete qe ka ndodhur ketu dhe sdua ta mesoj fare . nga sa pashe me lart ketu qerrja ka more te tatepjeten dhe ska njeri ta ndaloje . ashtu si lord edhe shume aop te tjere kane ikur pa asnje arsye shpjegim ose ndonje gje tjeter po thjesht me nje ushtrim force nga ana e admineve duke bere ate qe ky staff jo vetem qe nuk eshte unik ne marrjen e vendimeve po eshte bere nje staff ku secili ben per qefin e tij dhe si ti deshiroje qefi atij vetem se dikush i ka dhene nje emer qe quhet admin ,por ne te vertet duhet te jete thjesht nje person qe duhet te mbaje mbarvajtjen e serverit dhe te zgjidhe problemet midis aop sop duke i dhene te drejte atij qe e ka dhe jo per inate personale te beje vetgjygjesi por te marin masa te gjithe si staf sic eshte shkruajtur ne rregullore(por qe asnjeri se zbaton). Ai qe duhet te heqe acceset duhet te jete faunderi i ketij kanali ose serveri dhe jo adminet dhe sop qe jane bere si banda me zarat perreth tyre qe flasin ketu gjithe siguri se ndoshta aty ku kane beshtyer do e lepijne perseri dhe do behen perseri ircop . une se di si kane qene punet por ne qofte se ketu ka aop sop qe duhen heq jane gati gjysma dhe jo lord qe per mua si user i thjeshte ka qene korrekt . sa per ty briigi do te kujtoj nje fjale te urte qe qetesia eshte virtyt i njerezve te zgjuar dhe kur e humb ate jo vetem qe nuk ngre lart nivelin tend si admin por thjesht ul veten tende duke e ditur qe ne realitet je shume lart trego kush je po e mbyll tani me kete thenie TE GABOSH ESHTE NJEREZORE TE FALESH HYJNORE .
NOTEN TE GJITHEVE DHE JA KALOFSHI MIRE DHE MOS U ZINI SI QENTE E GAZHINES SE MISHIT SE JEPNI SHEMBULLIN E KEQ TE KETIJ SERVERI QE SA VJEN PO BEHET ME I VARFER

ilirjani

Primus registratum

E TE RROFTE PENA O MIHAL GRAMENO /pf/images/graemlins/laugh.gif THUG-LIFE!!!
NJI MENDJE ME MEMON!

italstud

Primus registratum

sa po me pelqen.
briigo je e modhe se se rru fare.
shpresoj , si teleshikues te thjeshte te kesaj telenovele, i modhi fare te japi vendimin.
se ne deshirojme te shohim kujt do ti terhiqet veshi kush eshte me fajtor se tjetri , se qe te dy ne rregull sjane apo jo o dele.hajde tani na tregoni.
une them qe ta haj lordi i heqim acceset.
ndersa goren me buze te trasha (e vetmja femer me dhjam ne menje)e bejme qen stani qe ru delet ne dhite .

L0rd

Primus registratum

/helpop Help me! lol /pf/images/graemlins/smile.gif se s'po marr vesh gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

italstud

Primus registratum

ec er dreq behu burr thuj nja tre llafe briigit se ta boni rrup sup.
je burre apo sje burre.ti je i ri mer lal po brigi i ka shpatullat e nrofta se ka djersit per me qen aty nalt.apo briigi?
thuj se sa min nxemje ke bo qe i ke mush menjen Armandos.sa diskutime orale ne privat ke majt tu e pa te lartpermendurin te syni zi. nejse spo i them te gjitha
rroft briigi kjo femer punetore.

Guest

yyyyy tyrp te kesh te ofendosh brigjin mbasi nuk eshte i vetmi qe ofendon deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif disa her kam nigjua chatist per ankesa ndaj tejet derisa edhe mua me ke ofendua nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ska prolb se ja vari njerzve si puna jote edhe disa tjerve bravo tono gjithmon i drejt je /pf/images/graemlins/smile.gif o brigji ti mos e rruj shume mor roshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

eheheheh /helpop thot lordi /pf/images/graemlins/laugh.gif kur te intereson ty nuk merr vesh :smash: sepse nuk don te marresh vesh

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lord « briiigi » e di.. NUk e nderon ti Prostituizmin me DDos /pf/images/graemlins/smile.gif ))
Lord « briiigi » edhe diqka /pf/images/graemlins/smile.gif )) gezohu qe nuk eshte serveri yt /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ka pas me qen njejte sikur babasoul 2 jave DOWN! /pf/images/graemlins/smile.gif hehehehhee
(@briiigi) Lord, kercenime kto?
Lord is now known as Fcuk_ate_ku-rven
Fcuk_ate_ku-rven is now known as Briiigi_prostituta_nl
<+Lord> ajo me nick Briiigi alamet !)
@Scorpion> !k Lord (qetesohu mer, pi pak uje e merr fryme thelle)
<+Lord> dal nga dal..Aop-t ketu do jeN Sipas qejfit /pf/images/graemlins/laugh.gif tim dhe te Popullit Shumices /pf/images/graemlins/tongue.gif

KETO BESOJ MJAFTOJNE PER TE KUPTUAR KUSH JE TI DHE KUSH JANE TE TJERET QE TE TOLEROJNE TY.BENI DICKA SEPSE KY NJERI E BEN KETE GJE JO VETEM ME AOPE-T POR DHE ME FEMRA TE TJERA.NDERKOHE QE VAZHDON TE KETE ACCES NE DHOMAT SHQIPERIA DHE NDIHME.ESHTE E PATOLERUSHME.CFARE FIGURE SIMBOLIZON KY SI AOP?

P:S: Me fal briigi qe nxorra keto logset po te miat spo i gjeja.

Bruce

Primus registratum

[14:48] <+Lord> !poshte AOP`T e #shqiperia
[14:48] <+Lord> !poshte AOP`T e #shqiperia

[14:32] <@Timi> o lord
[14:32] <auuiiuuu> car bohet knej mer jahu
[14:32] * Alb9713279 (gonny@9664DFBA.33C46A53.2CF031E2.IP) Quit (Ping timeout)
[14:32] <@Timi> stallem
[14:32] <+Lord> kan morr @ Gjith kra kok K#ra
[14:32] <+Lord> as une
[14:32] <+Lord> spo tallem
[14:32] <+{besi*> hahahahahahhaha
[14:32] * Lord was kicked by Timi (kujdes fjalorin, nese perseritet do te marresh ban !)
[14:32] * Lord (Love.you@57797FF8.F99C1713.FFF58B98.IP) has joined #Shqiperia
[14:32] * BoBi sets mode: +v Lord
[14:32] <+{besi*> Lord
[14:32] <+{besi*> ahahahhahaha
[14:32] <+{besi*> ta kam thn njer
[14:33] * _G_A_DJ_MC_ (_G_A_DJ_MC@Albnetwork-B6A35BCD.otenet.gr) has joined #Shqiperia
[14:33] * No_Limits (No_Limits@68350F23.3C12A3B7.85652128.IP) has joined #Shqiperia
[14:33] * Rido (Rido@F27698AB.5CE960DF.B707DF42.IP) has joined #Shqiperia
[14:33] <+{besi*> e shyqyre qe sjam aop
[14:33] <+Lord> timi
[14:33] <+{besi*> se ksuh ie digjon Lord
[14:33] <ZEQO_PILAFI> opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[14:33] <+Lord> rri
[14:33] <+Lord> urt
[14:27] <+Lord> hahah
[14:28] <+Lord> #radio^rock
[10:43] * Lord is now known as L0QK1
THE_KING) Lord pa lllafe ketu
[13:03] (+Lord) THE_KING:
[13:03] (+Lord) po pate
[13:03] (+Lord) email
[13:03] (+Lord) e gap
[13:03] (+Lord) ma jep i cik?
Lord « briiigi » edhe diqka /pf/images/graemlins/smile.gif )) gezohu qe nuk eshte serveri yt /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ka pas me qen njejte sikur babasoul 2 jave DOWN! /pf/images/graemlins/smile.gif hehehehhee
[11:51] * cent Ju Pershendet te gjitheve. Sado qe eshte i merzitur ne kulm /pf/images/graemlins/frown.gif (((
[14:54 <Lord> na plasi neve
[14:54]<Lord> qe je merzit ti
<cent> Mua me vdiq
[14:54] <cent> Mua me vdiq shoku i ngusht o kurv te qivfa motren
[14:54] <cent> Qepe Lord
[14:54] <Lord> [11:53] -ChanServ- cent deleted from #ndihme VOP list.
[14:54] <cent> kaq di te them
[14:54] <cent> mos me ngri me shume nervat
[14:54] <Lord> !kb cent hec #shqiperia per chat
[14:54] * Lord ( cent ) Me se mund T`ju ndihmojme ?
[14:54] <cent> Mund te flas pak me ty Lord
[14:54] <Lord> fol.
[14:54] <Lord> ose futja flood?
[14:54] <Lord> /pf/images/graemlins/smile.gif
[14:54] <cent> Ca pate qe me fole ne ate menyre
[14:54] <cent> mund ta di
[14:54] <Lord> ashtu flas me te gjith
[14:54] <cent> Epo Une nuk jam si te gjithe
[14:54] <cent> Kujdes kur flet me mua
[14:54] <cent> DHe nuk me rruhet se kush je ti apo ca je ti @. Ok.
[14:54] <cent> leri njerezit
[14:54] <cent> rehat
[14:54] <cent> as nuk te ngacmoi njeri
[14:54] <cent> as te foli njeri
[14:54] <cent> ok
[14:54] <Lord> S'jam @
[14:54] <cent> Plus kesaj
[14:54] <Lord> kam qen /pf/images/graemlins/smile.gif
[14:54] <cent> nuk ke te drejt te me heqesh mua vop
[14:54] <cent> ok
[14:54] <Lord> ok
[14:54]<cent> as nuk dua tja di per vop
[14:54] <cent> por dua te di pse e hoqe
[14:54] <cent> fol
[14:54] <Lord> !kb cent www.albforumi.com merr logset edhe ik shkruaj ... Besoj qe do merr Pergjigjje! flm.

[16:36] +Lord « notorious_ian » Dobermani ate Listen e dasmes....
+Lord Tash jam User i thesht...... Ruhuni se u shaj......!!!!!!!!!!!!!!!!!
[16:26] krokodilaki) Hahahahahahahahahhahahahaha
[16:26] +Lord Tash jam User i thesht...... Ruhuni se u shaj......!!!!!!!!!!!!!!!!!
[16:26] +Lord) Tash jam User i thesht...... Ruhuni se u shaj......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Logse te tjera ne vazhdim- Sjellja e nje aop-i @ ne chat. Ju flm per mirekuptimin

^^MIA^^

Forumium maestatis

dhe ti kerkon arsye per gline??? jooo,keta i rikthejne accesin nuk i vene gline sepse lord eshte nje shembull ne chat shume i pafajshem qe kerkon arsyen e glines..ncnncncnncncnc pergezime ircop-ave,sopave etj etj

Bruce

Primus registratum

[11:13] <+Lord> briiigi
[11:13] <+Lord> MUnd ta heqesh ket gline?
[11:13] <@briiigi> jo
[11:13] <+Lord> pse?.
[11:13] <@briiigi> sepse si lejojme
[11:13] <@briiigi> shif rregulloren
[11:14] <+Lord> UniteD`States`Of`Albania
[11:14] <@briiigi> fol me ke te duash do te thote te njejten gje
[11:14] <@briiigi> agadir-city.net
[11:14] <+Lord> ehe
[11:14] <+Lord> mire
[11:14] <+Lord> vetem
[11:14] <+Lord> per mua eshte rregullorja?
[11:14] <@briiigi> deri me sot eshte bere vetem 1 perjashtim
[11:14] <@briiigi> edhe mua me eshte vene ne akill psybnc
[11:15] <@briiigi> kshuqe...kur ska perjashtim per mua
[11:15] <@briiigi> ska as per ty
[11:15] <+Lord> /pf/images/graemlins/smile.gif
[11:15] <+Lord> mire
[11:15] <+Lord> mos Mendo
[11:15] <+Lord> se skam tjera
[11:15] * briiigi sets mode: -bbbb *!*@1929C020.702781FF.C3779CD1.IP *!*@Albnetwork-9F10948F.co.warpdriveonline.com *!*@1D3A8EF7.D446C561.A5B35A43.IP *!*@*.fbx.proxad.net
[11:15] <+Lord> po vl:)
[11:15] <@briiigi> ti futi
[11:16] <@briiigi> dhe ne akill do shkojne
[11:16] <@briiigi> dhe une kam
[11:16] <@briiigi> po si fus
[11:16] <+Lord> mire !
[11:19] <@Timi> briigi
[11:19] <@Timi> pè
[11:19] <@Timi> po bejn floode
[11:20] <@briiigi> e pashe i
[11:20] <@briiigi> ishin te gjithe ne kanal
[11:20] <@briiigi> dhe kur po i kapja 1 nga 1 /pf/images/graemlins/wink.gif
[11:20] <@briiigi> u kujtu ai XHAXHI qe i ka
[11:20] <@Timi> /pf/images/graemlins/smile.gif
[11:20] <@briiigi> qe i duket vetja si pipsome
[11:20] <@briiigi> me be i flood
[11:20] <@briiigi> prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif
13:01] <+Lord> GaP:
[13:01] <+DUA_PUNE> ok mos ma beni me
[13:02] <+DUA_PUNE> se vetrem dua_p po e bej e jo ndryshe
[13:02] <+DUA_PUNE> hajt shnet
[13:02] * +DUA_PUNE (albi@F27698AB.5CE960DF.B707DF42.IP) has left #ndihme (parting...)
[13:02] <+Lord> hm..
[13:02] <+Lord> /pf/images/graemlins/smile.gif
[13:02] <@THE_KING> Lord pa lllafe ketu
[13:02] <+Lord> THE_KING:
[13:02] <+Lord> po pate
[13:02] <+Lord> email
[13:03] <+Lord> e gap
[13:03] <+Lord> ma jep i cik?
[13:03] <@THE_KING> ik mer
[13:03] <+Lord> he?
[13:03] <@THE_KING> nuk e kam jo me ler rehat
[13:03] * +Lord
[13:03] <@THE_KING> ja kjo
[13:04] <@briiigi> THE_KING

* LiPS was kicked by Lord ( na e cave K.. KURV! ·723·)

[14:07] <@Timi> <Lord`N`HoLaNdE> -> Invite Emy^ per te hyre #kosovalove

15:28] * briiiigi is now known as Lord
[15:28] * [AlbNetwork] sets mode: +o Lord
[15:28] * Lord sets mode: -bbb *!*@Albnetwork-49D194B0.ath.forthnet.gr *!*pussy_cat@Albnetwork-2A9E06C0.atnet.com.al ***** !*@*

acid

Forumium praecox

Marshalla paska hec logsi ketu
Pra skam ca te shtoj flet vete puna ketu.
Kush ka sy dhe "do te kuptoje" Kupton..

BENJAMIN

Primus registratum

Lord mos e vra mendjen Le Te flasin Kushdo Ketu Dhe Le te Modifikojn Logse Kush Do.

/pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

xhaxhi_eli

Primus registratum

nga logset
----------------------------------------------
[11:51] * cent Ju Pershendet te gjitheve. Sado qe eshte i merzitur ne kulm (((
[14:54 <Lord> na plasi neve
[14:54]<Lord> qe je merzit ti
<cent> Mua me vdiq
-----------------------------------------------

Pra, ne 11:51 cent pershendet
ne 14:54 Lord pergjigjet
dhe pergjigja e cent vjen ne nje moment pa ore /pf/images/graemlins/smile.gif

Kur i pergatisni logset, bejini pa ore fare, te pakten evitoni te beni gabime te tilla /pf/images/graemlins/smile.gif

se me iku kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

------------------------------------------
[14:54] <cent> Mua me vdiq shoku i ngusht o kurv te qivfa motren
[14:54] <cent> Qepe Lord
[14:54] <Lord> [11:53] -ChanServ- cent deleted from #ndihme VOP list.
-------------------------------------------
Lord, qe e dinte qe cent do e shante /pf/images/graemlins/tongue.gif e heq nga VOP 3 ore para se ta shante /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

acid

Forumium praecox

ahahahahha loooooooooooool eli teper i fuqishem si gjithmone. a sheh une se kisha ven re /pf/images/graemlins/frown.gif ajde jete te mbare te gjitheve.

L0rd

Primus registratum

Ca Ofendime qe kam bere! besoj se do i bente cdo njeri (nuk i bie pishman!) ngase briiigi me Komitat e saj perpiqet qe te mos jem pjes e stafit #shqiperia & #ndihme ..(Shkaku i banit qe i kam vu shokut/te dashurit te saj sepse nuk kishte mundesi tjeter qe ti veja ignore sepse Briiigi i nderronte host sa her qe donte dhe /ignore Nuk ia vlente!
Sa i perket Logseve shifet qarte qe jan te Modifukuara edhe te perziera ashtu siq ka dit X(person) sa qe as vet se din cfar ka bo (lamsh).. Por Ta keni parasysh: 1Briiigi 2Churchill/Notorius_ian 3.LipS Qenkeni munduar aq shume Por u paska shku kot , sepse Me logse te modifikuara Nuk u ecen ...

Tjetra eshte se kam logset qe vetem nje rresht te lexohet shifet qarte se Cfare Padrejtesi jan bere nga personat ne fjal!! Gjithe Te Mirat...

acid

Forumium praecox

Ti lord shoki per mendimin tim nuk ke te drejte te flasesh fare.Nuk po them nuk meriton acc (shkurt) tu hoq acc fillove flood, duke share nje user qe te ka ofenduar ne apo jo privat. (probleme te tuat personale) nuk i perkasin askujt.
1) Kercenim ndaj admin me sa di une ndeshkohet...
2) kemi rastin e bellisimo u hoq acc per ket arsye, dhe mendoj "perkundrazi" jam i bindur qe nuk je aspak me e vlefshe se Bellissimo per stafin Albnetwork.
3) Une si gjithmone jam i bindur se stafi do dije te vendosi sic eshte me e drejte, sic ka bere gjithmone.
(dhe jam i bindur qe user qe sapo hiqen nga acc krijojne probleme ambientit te tyre pra(albnetwork) miqve te tyre, kolegeve kemi pare dhe me pare dhe nuk je ti rast unik.
Megjithate ky eshte thjeshte mendimi im personal.
Une jam gjithmone e mendimit qe "Zgjidhja e problemeve" nuk vjen nga ofendimi njerezve / kercenimi i admin / proxy/flood dhe kokfortesise, por nga biseda /pf/images/graemlins/frown.gifarma me e forte)
ajt shnet e pare lordit dhe gjithe cunave qe japin kohen e tyre ne Albnetwork. Ps: mos harroni qe jeni dhe jemi Shqiptare dhe keto lloj ngjarjesh nuk na shkojne, prandaj te perpiqemi te gjithe per te gjet rrugen per te shkuar mire mes nesh sic i ka hije Shqiptarit.