Gjysma e femrave mendojnë për dikë tjetër gjatë seksit

joetisti_

Locus omnem
Po ja ti qe qenkershke pa me thuaj kshu te ndodh e ty?

Une them ujku...ti vazhdo te gjurmet
merru me statistika lol
As une s'jam i martuar, por jam i informuar me saktesi qe kur je i/e martuar ka me shume mundesi te ndodhe. Me statistika te flas.
Po cili ujk, vetem rastin tend merr ti qe po e marr edhe une per nje cast si te vertete perderi sa e thua?

Statistike eshte edhe tema. Beson se ia fusin kot? S'besoj...

Mirabel

Locus omnem
Me jep emrin e kompanise qe ka bere sondazhin
ke ka intervistuar (shtetesine)
Sa ka qene nr i te intervistuarave
E pastaj do e besoj e une....

joetisti_

Locus omnem
S'eshte puna ta besoj dikush. Ti e ke te drejten te mos e besosh edhe kur eshte e vertete.
Por eshte shume i njohur ky realitet.
Me jep emrin e kompanise qe ka bere sondazhin
ke ka intervistuar (shtetesine)
Sa ka qene nr i te intervistuarave
E pastaj do e besoj e une....

Mirabel

Locus omnem
Une besoj realitetin tim....ate qe shoh,prek , e ndjej une
nga eksperiencat e te tjerve mesoj sepse jo cdo gje do e provoj
:)

joetisti_

Locus omnem
Nejse, s'te vjen keq te perserit se dyshoj se thua te verteten dhe tekembrapmja dua te te siguroj qe disa gjera s'i le dot pa i provuar sepse te vijne ato te gjejne?(duke qene jo te demshme)

(tema) Une do te ndiesha mire qe te me imagjinonte si ndonje aktor qe edhe une vete e pelqej, gjate seksit, ajo...

Last edited:

joetisti_

Locus omnem
Shume e sakte.

hmm me ka ndodhur!
Do ta kishe problem ti Thamina qe dikush te perpiqej te te bente me shume shoqe qe, kur ta beje ky te shpesonte se imagjinoje kete, qofte edhe per disa caste?
Ia futin kot ata/ato qe thone se jo. Jane disa gjera qe i kapercejne aftesite tona per te qene brenda kornizave qe mundohen te na vendosin. Mendimin s'e lidh dot as dreqi.

Seksi do edhe imagjinate qe te dale perkryer dhe ne qofte se me dashje kete imagjinate e nderpret, dhiti m'u ne te.

Thamina

Papirus rex
Do ta kishe problem ti Thamina qe dikush te perpiqej te te bente me shume shoqe qe, kur ta beje ky te shpesonte se imagjinoje kete, qofte edhe per disa caste?
Ia futin kot ata/ato qe thone se jo. Jane disa gjera qe i kapercejne aftesite tona per te qene brenda kornizave qe mundohen te na vendosin. Mendimin s'e lidh dot as dreqi.

Seksi do edhe imagjinate qe te dale perkryer dhe ne qofte se me dashje kete imagjinate e nderpret, dhiti m'u ne te.
Skam asnje problem per asnje gje ne kete bote,kur ma do shpirti,truri e zemra ,e bej thjesht e bej.
Me mire jetoj si jam se sa si duan tjeret.
Jeta I ka te gjitha Brenda saj e te kesh imagjinat e fantazi ska asigje te keqe.
Ketu sesht theksuar se me ke po ben sex e jo me,"burri,I dashuri etc"
Pra dihet qe ndodh te mendosh per dike tjeter,sidomos nese ai person me te cilin po e ben te zhgenjen e thua me veten bah ce humba nje gjysem ore kot...lol ....

joetisti_

Locus omnem
Skam asnje problem per asnje gje ne kete bote,kur ma do shpirti,truri e zemra ,e bej thjesht e bej.
Me mire jetoj si jam se sa si duan tjeret.
Jeta I ka te gjitha Brenda saj e te kesh imagjinat e fantazi ska asigje te keqe.
Ketu sesht theksuar se me ke po ben sex e jo me,"burri,I dashuri etc"
Pra dihet qe ndodh te mendosh per dike tjeter,sidomos nese ai person me te cilin po e ben te zhgenjen e thua me veten bah ce humba nje gjysem ore kot...lol ....
E drejte!
Shiko mos te krijohet mundesia te me imagjinosh pak caste mua :p (shaka)

Madje disa femra kur e bejne treshe, njeri nga te dy eshte ai qe do ta kishte imagjinuar po te mungonte :)

SNAP

Papirus rex
Nuk e besoj se eshte femra, une mendoj se eshte mashkulli ai qe gjate aktit seksual perfytyron x f tjeter

-Zana-

e...Thjeshte
Jam shume e sigurte qe nese zhytesh duke fantazuar dike tjeter, harron personin perballe... Nese e njihni njeri-tjetrin sh mire, e kupton direkt qe ne ato momente, nuk eshte aty me ty.

Fantazia eshte dicka pozitive, por gjithmone me personin qe ke perballe/ne krahe. Perndryshe eshte e kote & fallco.

joetisti_

Locus omnem
Une, tha njeri, i therras gjithmone zemer te dashures. Ou i tha tjetri, po paskeni gjithe kete dashuri. E c'dashuri aman, thote ai. I them zemer se i kam harruar emrin :p

Jane gjera qe nuk evitohen dot, dhe eshte mire qe me mirekuptim t'ia lejojne njeri-tjetrit. Sepse nuk eshte per ligesi, por per mungese plotesimi, sepse ndoshta jane mpire ne te ndjerin mes tyre, dhe gje kjo qe me kalimin e kohes mbase kalon, dhe, me mirekuptim edhe te dy do ta heqin ate bezdine e "frikes" se mos kuptohen.