Gjykata e divorceve te af.

marina s.

Forumium maestatis
Re: Gjykata e divorceve te af.

te pervelohem una per zeqon?? dita qe kjo do te ndodhe, do jete e fundit e kesaj bote /pf/images/graemlins/laugh.gif

HELENA

Forumium praecox

moooooooooooos paska ardhur fundi i botes edhe une nuk e kam marre vesh !!!!!!!!!!!!!

HELENA

Forumium praecox

wow lilly nuk e dija qe shpif lart e posht neper forum apo do te mbulosh veten dhe ma rase mua zeqon eee? :tipsy:

HELENA

Forumium praecox

ti mbase nuk e di se nuk e kupton se je akoma ne gjende konvaleshence po une e di qe ke ngaterruar adrese.

marina s.

Forumium maestatis

nuk ka burr nane te me vej mua ne gjendje konvaleshence!!jo po qe ta dish /pf/images/graemlins/laugh.gif

HELENA

Forumium praecox

epo une e di po ta dish ti dhe ta dish mire nuk ma hedh dot mua ti qe ke dicka me ate e ke po nejse bravo te qofte, puna jote !

marina s.

Forumium maestatis

heeeej zot.kam pare s'kam pare po qe te te "lidhin" edhe me ate qe acaron...bah!!!

HELENA

Forumium praecox

ooooooooooooooooopaaaaaaaaaaaaa po e le fare se po shof qe nuk ha shaka ti nejse po iki fare une hajde tung

marina s.

Forumium maestatis

pse kur una shkruaj pa figura te gjithe me marin seriozisht???duet pa kjo puna!!!
nejse paçim :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

lilly e di ti mi qe ke shan te mbin ne der prandja ste shaj ty .. te tjerat i kupton vet /pf/images/graemlins/tongue.gif H3L3N@ muahhhhhhhhhhhhhhq si yll qenke /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

marina s.

Forumium maestatis

una anashkalohem nga tersi /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e di per te tjeret... :rolleyes: